atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu
andzus69 03.09.13
Nezinu kā Zviedrijā, bet Alūksnes ezerā 1.2-1.4 kg asari pēdējos gados nav retums. Arī lielāki ir. Bet protams noķert šamos vajag daudz laika un zināšanu :)
Bet visgaršīgākie ir pirmā ledus mazie asarīši sacepti kraukšķīgi- tiem līdzi nestāv neviens :))
latvians88 03.09.13
es tikai nesaprotu kapec Toņa kungs liek pa bildei visu laiku no "copes zviedrija"!
VinnijsPuks 03.09.13
Lai nu kas, bet brekšu un asaru LV netrūkst, netrūkst arī labu izmēru, tik slinki esam, tas arī viss.

kadmijs, 3.septembris 2013, 10:22

Tur jau tā lieta, ka labāk forumos žēlojamies ka eLVē zivju nav, viss ir slikti, krīze un deputāti nepilda solijumus. Es īpaši neiespringstot i asarus i brekšus velku neejot tālāk par Dienvidu tiltu, bez laivas no krasta. Citi turpat no krasta vai laivas pamanās pat pa kādam samam izvilkt.
kadmijs 03.09.13
Lai nu kas, bet brekšu un asaru LV netrūkst, netrūkst arī labu izmēru, tik slinki esam, tas arī viss.
VinnijsPuks 03.09.13
Pēc asariem uz Zviedriju braukt gan nav jēgas..., sīgas, pālijas -OK, bet LV ar asariem nav problēmu. Vispār - LV zivju ir daudz, ķert nemākam, tas arī viss. Ja to pašu laiku, ko copei veltam tur, veltītu šeit - zivju ēšanai pietiek ar uzviju. Ceļotprieks - tās jau ir cits jautājums...

V.S.O.P., 3.septembris 2013, 10:12

Te nu pilnībā jāpiekrīt, ašuki eLVē ir pietiekoši, pat necopes dienās var pa kādam strīpainajam bračkam dabūt. Šogad man vismaz ļoti labi trāpās uz 2 izmēra Blackfury un 0 vai 1 Mosca (tā kura ar zaļo serdeni un kapara lapiņu).
Vakar paķēru gardā arī asaru pastu, bet tas jau vairāk "ticības" jautājums, IMHO arī bez tās labi ņem.
V.S.O.P. 03.09.13
Pēc asariem uz Zviedriju braukt gan nav jēgas..., sīgas, pālijas -OK, bet LV ar asariem nav problēmu. Vispār - LV zivju ir daudz, ķert nemākam, tas arī viss. Ja to pašu laiku, ko copei veltam tur, veltītu šeit - zivju ēšanai pietiek ar uzviju. Ceļotprieks - tās jau ir cits jautājums...
bums 03.09.13
Tie mazākie ir visgaršīgākie Ja sacep sieva pie viņiem mani klāt nelaiž ;))
Tonis 03.09.13
Loms priekš LV neraksturīgi labs,bet tāds pa sezonu tev gadās varbūt tik dažreiz,bet tajā pusē to dabon regulāri... Tos mazākos liki konzervos?
bums 03.09.13

Toni asrus es skaldīt tepat varu Nekādas eksotikas Ir citas zivis kuru dēļ ir jābrauc uz Zviedriju -pālija un sīga vēl varavīksnene
bums 03.09.13

Asari salikti vannā Vannas izmēri 170*75*50cm :DD
bums 03.09.13

Zandarti ir 50 cm tātad mērus sapratīsi
Tonis 02.09.13
Bides studijā!
-Tik bez rūtīm uz sāniem...:)
bums 02.09.13
Pakaļ asarim pāri jūriņai ? :DDDDDDDDDDDDDDDD
Tepat Usmā sākas labā Zviedrija
Tonis 02.09.13
Lai tādus ašukus pavilktu,tālu nav jābrauc,-tepat pāri mūsu jūriņai...:)
abloms 02.09.13
aakkis,filmiņa laba,asarus tā pavilkt būtu vēl labāk.
aakkis 02.09.13
Tāda filmiņa...
aakkis 25.08.13
Balda ar divžuburīti!
Lafrenso 01.08.13
Kāpēc te tāds klusums? Neviens vasarā ašukos nebrauc?
marti 02.05.13
derekk - tieši tādi bija arī mani novērojumi. tagad sola siltu bliezienu. nedēļa tādā garā un visi būs notrinušies godam :)
derekk 02.05.13
Tas tiesa, taisa dipadnieku
1. maija atklājot sezonu bija doma šiem nedaudz patraucēt no 26 asariem reti kurš bija lielāks par videjo pirkstu.
A tiem mazajiem, vel domas neraisas par dāmām :)
Viens nedaudz lielaks, nokabināšanas brīdī, visu roku nošļāca ar savu balto mantību.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs