Par dīrāšanu - zinu ka daudzi uzskata ka tas ir baigi kruti un parāda ka esi baigais vecis ar baigiem pautiem , ka tā vari dzīvai zivij ādu novilkt, bet es tādām metodēm nepiekrītu. Tāpat kā dzīvu karpu cepšanai eļļā , pusdzīvu medījumu spīdzināšanai un citām izdarībām , ko parasti demonstrē "vīri ar baigām olām" . Man gan pieredze rāda ka parasti šitie "krutie" vīri ir pirmie kas pietaisa bikses kad ir reāla kaujas situācija, kad vari dabūt arī pretī.
tusni, nenerro tautu :)))))
tusnis,kura rajonaa tad tie makani kjeras....
lielupe asari ka prieks kert/stundas laika 4kg visi 300-500grami luk ta
ar ikriem asari jau ir kopsh rudens,taa kaa ej nu sazini,....
Un ka labi? tāpēc pirms nārsta visi jāizslāna? ********, padomājat ko darat!!!
kad isti sakas asaru narsts?
esmu dzirdejis ka tie keras pirms narsta loti labi
Žēl ,ka tā skaistā Kurzemes upīte vēl nav aizsalusi Tā gribās jūrnieciņus patramdīt Zvejnieki mācēja teikt ,ka nēģu murdos pa baram trāpa.Jāgaida
vildboy
Es blitkas kabinu klāt ar mušu sakabīti,mēdz būt dažāda lieluma.
Bļitku labāk siet ar to īpašo mezglu vai arī var likt ar sakabi?
Ja nelikšu,tad Jūs pa visam iesūnosiet.Es gribu tikai ,lai sākat domāt un darboties!!!!
Tā vairāk izskatās pēc ds zivtiņas.Ja tur būtu DS domāju ka būtu baigi labs skats.svins pa apakšu taisa mutuli ,zivtiņa skurinās ,ašuki pilna panna:)))ĀĶI tev točnav sirds - neliec vairs tādus video .....jau rokos pa kasti ...kārtoju murmuļus...graizu DS zivtiņu(taisu maziņu) ...laižu spainī ūdeni - spēle tak jāatrod :)))) Ehh āķi - sačakarēji visu darba dienu :)))