atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kūpinātavas

urmaas 17.02.11
par ko iet runa!!!
a te cilvēciņi meklē 200-300*.manispēc lai kaut no martenkrāsnīm liek!
:))
EdsM5 17.02.11
nu nezinu ,bet Grabovskis raidiijumaa iztika ar kaut kaadiem 60graadiem!
urmaas 17.02.11
kūpinātava nav cepeškrāsns,kur vajadzīga liela temperatūra!!!kūpinātavai jāpietiek ar 120* termīzeri.bet hozjain barin.lai liek kādu vēlās!
:)))
EdsM5 17.02.11
paskaties Makšķernieku noslēpumu raidiijumu šeit pat saitaa!!!
bums 17.02.11
Viš liks kurtuvē lai redzētu cik uguš kārsc :DD
urmaas 17.02.11
kam kūpinātavai tik ņiprus termometrus vajag??
:)
klops_G 17.02.11
Termometrus var paskatīt kādos siltumapgādes/ūdensapgādes veikalos, piemēram, sanistal utt, tur 100% termometri būs, tikai nezinu cik tā skala liela, līdz 200^C jau vajadzētu būt.
aakkis 17.02.11
Štrunts ar grādīzeri,bet paskatījos-kūpinātavai vāka nav.Bļāviens,25m no mājas,noteikti jau domāja ka tas ir alumīnijs,jo pati tā no alumīnija.Tikai zaglis kļūdījās,vāks nebija no krāsainā metāla.Nemaz nepievērsu uzmanību pēdējās četras dienas(biju jau arī prom),pēdu ar nav-tad jau puteņa laikā.Atkusīs zeme,tad jau mēģinās to alumīniju izraut-ja nedabūs sāli dir...!
spura 17.02.11
un ko zemāk:)?

Pats to termometrus esi redzējis tajos depo?
Kad es pirku, tad tur bija max cipariņi 120C....DDD
Zivnieks 17.02.11
uzmet aci pāris postus zemāk :))))
spura 17.02.11
Sveiki kolēgas,

Brīvdienās sagribējās kādu kūpinājumu, un tā kārtīgi nosiltināju savu jauno mucu...tā nosiltināju, ka sabeidzu savus abus 120C termometrus...nu es tak nezināju, ka tik maz malkas vajadzēs, vēl tādā aukstumā :):)
Kādi būtu Jūsu ieteikumi, kur Rīgā varētu pameklēt termometru teiksim līdz kādiem 200-300C

Pateicība jau iepriekš.
bums 08.02.11
Tā nu viš i -gintsgg gaļa ir gaļa
gintsgg 08.02.11
Kāda starpība , vista vai gaļa , tā pati gaļa vien ir , jā gaļa lieliem gabaliem būs , vajadzēs ilgāk kūpināt , tas arī viss .
Labsvakars!
Jaut'jums specijālistiem...
Kāda varētu izskatīties gaļīte pēc kūpiņa Bumveidīgā kūpinātavā? Respektīvi - zivīm laba, klukstēm laba, bet kā ar gaļas kūpināšanu?
Dziļā pateicībā par atbildi...
:o))
fish1 05.02.11
Ja kādam vajadzīgs termometrs kūpinātavai,apskatās DEPO pie grilu pričendāliem.Atradu vienu pa 1,30 Ls.
HOOK 16.12.10
Manta par glaunu izskatās un rēcīgs skurstenīts,nav viņš vajadzīgs,vieglāk tač vākā uztaisīt cohumus!
aakkis 16.12.10
Vispār nevajadzēja likt to bildi man.Visi spriež ka nebūs tirgus,jā,Latvijā jau neko daudz nepārdos ar 60+% uzcenojumu.Bet RU.vienā pilsētā vairāk ēdāju,kā te pa visu valsti.Un tas agregāts nav tikai zivīm paredzēts,gatavo ko sirdij tīk.
Boroda 16.12.10
Urmaas, es jau tik priekš sevis gribu, ar tirgošanu nenodarbošos:DDD
urmaas 16.12.10
Boroda
Tev vietas nav,kur uzstādīt kūpinātavu???:DDD
pagalms liels+pāri ielai maximas placis utt utt
:DDD
Boroda 16.12.10
Urmas, man vajag īsto. Tikai vēl vajag klāt mājas pagalmu:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs