Ja kadam interese gramata,izvietoju vinu seit -
http://www.failiem.lv/list.php?i=spvrps ... rar arhiva failins - riba.rar ... novelkat,atarhivejat,uzliekat no sakuma windjview un verat vala gramatu ( windj pieliku,jo buma versijai neatradu print iespejas nezkadel )
Uzbūvēju "Buma mucu". Šodien testēju kūpinot vistu stilbus. Pāršāvu ar temperatūru, bija daudz par augstu, vista dūmos uzcepās!:) Secinājums: termometrs un šīberis - obligāti!
Zivs kūpināšana ir atkarīga no kūpinātavas uzbūves, malkas, laika apstākļiem, zivju veida un daudz vēl kā. Palasi šo pašu tēmu vecākos komentāros, tur daudz ko var izlobīt.
Sveiki! Gribu lūgt padomu. Kā var zivis nokūpināt zeltaini brūnas un kādā temperatūrā tās jātur , un cik ilgi? Paldies.
Nav jau grūti - sekundes darbs Es mēģināšu atrast kur es viņu nokačāju Tad ielikšu adresi.Un velkat paši uz urā :))
Bums, varbūt uz kāda rapidshare.com vai kur citur nohostē!?
VBarbūit vel var palugt ari man to gudro grāmatu...
andris_ronesals@inbox.lv
Es ar labprāt to gudrību iesmeltu no Buma lieliskā gara darba....:) arsiks@apollo.lv
Bums , nav ! Es pats arī vainīgs , adresē izlaidu vienu burtu , ļoti atvainojos , jā vari nosūti vēlreiz .
gintsgg@gmail.com
šoreiz uzrakstīju pareizi un 3 reizes pārbaudīju .
gintsgg

Bums , vai man arī varētu atsūtīt to gudrības grāmatu ?
gintsgg@gail.com

Te nu ir tā sās ūdens injekcijas parikte
maymay2

Bums , vēlreiz -paldies .
Bums, es arī ļoti priecātos par grāmatu.
mayfly@e-apollo.lv
Pūce tavā gadījumā zivis paliek baltas /no sāls/Mērcē tāpēc lai būtu garša un skats .Sāli pagrauzt es varu tāpat neiesaistot procesā zivis.:DDDD
Sory kam nepaspēju vai arī izlaidu Lidz trešdienai būšau pie kompi dabonams Tad arī visiem kuriem netika aizsūtīšu :))