
Pašlaik man ir divas kūpinātavas, paštaisītā no mucas, tieši apakšā kurtuve no 4. rindām ķieģeļu un Abas. Vecā no mucas bija ierakta zemē, kurtuve bija ķieģeļu un sildīja vairāk zemi. Tagad uzmūrēta uz betona plāksnes un patērē mazāk malkas, visi atzīst, ka sanāk ļoti labi un garšīgi,
Abas, viss sanāk pārāk pelēks-melns, garša sliktāka noteikti, tas dūms cirkulē visu laiku iekšā un pēc izskata sanāk neglītas. Toties vajag daudz mazāk malkas. Varbūt, ka daru kaut ko nepareizi, jājautā Willy??
Abās kūpinu gan zivis, gan vistas.
Vistām ir laba marinādes recepte, ko iepriekš daudz gatavojot esmu pierakstījis un atradis par labu esam. Interneta receptēs ir copy paste un noteikti par daudz etiķa un sāls. Sastāvdaļas tagad vienmēr sveru, agrāk pēc garšas gatavoju. Vairāk kā desmit vistas gan neesmu gatavojis, parasti 4-6 pašpatēriņam.
Tas tā Hecs7 pārdomām.
Abas, viss sanāk pārāk pelēks-melns, garša sliktāka noteikti, tas dūms cirkulē visu laiku iekšā un pēc izskata sanāk neglītas. Toties vajag daudz mazāk malkas. Varbūt, ka daru kaut ko nepareizi, jājautā Willy??
Abās kūpinu gan zivis, gan vistas.
Vistām ir laba marinādes recepte, ko iepriekš daudz gatavojot esmu pierakstījis un atradis par labu esam. Interneta receptēs ir copy paste un noteikti par daudz etiķa un sāls. Sastāvdaļas tagad vienmēr sveru, agrāk pēc garšas gatavoju. Vairāk kā desmit vistas gan neesmu gatavojis, parasti 4-6 pašpatēriņam.
Tas tā Hecs7 pārdomām.