atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kūpinātavas

bums 24.04.12
Tos kokus kuri veido sveķi.Plūme ķirsis kūpināšanai neizmanto Man ir 3 kūpinātavas gan tā gan tā -gan namiņš Zušus kūpinu tikai mucā -praktiski visas zivis tikai mucā -izņemot jūras zivis /tās namiņā/ gaļu ķieģelī jo tur kūpinu auksto un kūpinātava ir ar ieri Nevajag jaukt visus 3 kūpināšanas veidus vienā putrā Vēl pieminat manteļskursteni :DD Kurš labāks kurš sliktāks -pilnīga huiņa ko raksta biedrs Kā var līdzināt 4 pilnīgi savādākas kūpināšasnas tehnoloģijas -katrai lietai ir vajadzīga sava kūpinātava
Vabolite 24.04.12
Ābelīte,kadeķītis,alksnis vot tas ir dūms,un piedod garšu....
V.S.O.P. 24.04.12
pliekans.... mums nepatika... nekāds...
marix1 23.04.12
Kāds dūms sanāk no plūmes?
urmaas 23.04.12
Gribi strīdēties?:D
4-6.05 būs iespēja.Tik vai es to gribēšu!
:DDD
daddy_j 23.04.12
par zivi un vistu var strīdēties :)) bet gaļu un speķi mucā nokūpināt nevar, tas gan tiesa, jo tur vajag stabilu temperatūru noturēt...
urmaas 23.04.12
Daddy_y
Toties rezultāts ir smeķīgāks!!!
:DDD
urmaas 23.04.12
Zinu vairākus cilvēkus,kuri kūpinātavu uzmūrējuši pie garažas.Tas tā.:)
Ja gribi pārvietojamo,tad taisi kastes tipa,lai vajadzības gadijumā ari uz copi vari pajemt līdzi.Uzliki uz ugunskura,skaidas kastē un lai tā "būda" rūc.Bildes bij šajā sadaļā.:))
p.s.
Bildē redzamā kūpinātava nav manējā.Kaut tajā kūpināto produkciju esmu baudujis ne vienreiz vien.:))
daddy_j 23.04.12
urmas - mūrētas kūpinātavas neatņemama satāvdaļa ir tačka ar malku (sk bildē pa kreisi) :DD

bet man metāla mucā 1 kūpiņam vajag 6 rokas resnuma alkšņa pagales (4 sausas 2 zaļas) :))
commodus 23.04.12
grāžas= garāžas )))
commodus 23.04.12
Bums- paldies par sakarīgu atbildi!
Urmaas - Ne jau visi dzīvo laukos pie ezera ar entiem hektāriem īpašumā. Man vajag metāla skapi uz riteņiem, kuru var izvilkt no grāžas kad ievajagas!
urmaas 23.04.12

Sore.biku nokļūdijos.
:)
urmaas 23.04.12
Ko jūs ar tām skārdenēm varat jemties.Uzmūrējat normālu kūpinātavu:
[img]http://www.copeslietas.lv/site/images/bildes/2010-08/normal/22253_d36ab87cb0.jpg[/images]
Inebūs jādomā kā nokrāsot i temperatūru normāli turēs,jebkuros laika apstākļos.
p.s.
Par gaumi nestrīdās.:)
bums 23.04.12
Nevajag krāsot ,jo krāsa izdegs vienalga .Visi produkti kurus kūpināsi kūpinātavas sākuma stadijā ,būs nebaudāmi :DD
commodus 23.04.12
Top kūpinātava- metāla skapis, līdzīga kā pēdējā bildē (valda 687). Process iet uz beigām, bet radās jautājums- krāsot ar karstumizturīgo krāsu kūpinātavas iekšpusi vai atstāt lai rūsē tāpat???
Krāsotā tā zive vai vista negaršos pēc acetona?
aabele arii nav slikta.....
valdis687 20.04.12
Es dūmiem lietoju ābeli.
Visi tie aparaati ir labi, bet padalieties ar malku....Cik nu man naacies no augllu kokiem tad alicis sit visiem paari...Par alksniissiem nerakstiisim.....
valdis687 20.04.12
Paldies Andi, man vēl stingri jāmācās šī lieta.
AndisN 20.04.12
valdis687
Tev viss bija pareizi,tikai pirms pēdejā img vajadzēja ielikt šo šķērssvītru /

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs