nu ta tik janem raudu un brexu bariba un jasauj prom
raudas tur bezjeegaa iekshaa!
nu nejau ta tas bija domats wnk kas zin ka braux lai pasaka:) nu labi es jau pats nezinu wai brauxu
nu man raudas ta newisai nu protams ja labi nem ta jau man patiktu bet labak brexi nu ari sapali un lidakas
aigar, nomierinies neviens uz sitiena nevar pateikt ka 100% brauks! atslaabsti!
raudas, kiishus, sencim 3 reiz smuka zivs aizgaaja, bet tajaa dienaa bija baigaa bezcope, ka tas aukstums uznaaca! pagaajusho gad vareeja labi raudas pavilkt!
nu kur ta musu liela copmanu tauta ienakat tac seit un sakat kurs braux:)
nu un katad aprili gaja ko sakeri
tas bija ezeraa febraara meenesii uz ledus!
tas bija tad kad sakeri tas ziwis kas albuma?
kas grib, var braukt arii tur, tik briidinu ka vasaraa tur krastos ir knishlu maakoni! peipusaa ir daudz zivis aigar! peedejo reiz vihandu upe biju apriilii!
nu un ka ta tagad tur taja peipusa ja jau tik tuwi ta jau kas grib tur ar war aizsaut tik ka tur tagad ar ziwim?
aigaigar es jau uzrakstiiju :) taa ir upe :) pavasarii pa to migree iekshaa no peipusa zivis!
ja buus saglabaajushaas bildes ta naakoshnedeel ielikshu kaa izkataas upe!
nu waretu jau kkad julija sakuma jo pectam mani (drizak jurcika) saci busnieka un tiem ar bisku laiku wajag uzzinat kas brauc utt
par datumiem vēl jādomā, be tvarētu kkur jūlija pirmajās divās nedēļās!
a kas wisp taja ezera andz tagad daras kadas ziwis un wai ir dauzd
pa datumu veel vienosimies kaa tauta lems, bet ir domats taisiit Juulijaa!
nu datums noteikti kkad julija ne?
ir doma laist uz Vihandu upi Raapinas apkaaretnee uz 2dienaam un nakshnot teltiis. Upe ir bagaata ar raudaam, sapaliem, liidakaam, pliciem, asariem un brekshiem! 3km no raapinas ir peipusa ezers!