Ir doma šovasar pamēģināt paķert samus no laivas ar kvoku.Interēsētu kur varētu iegādāties kvoku?Varbūt ir kāds meistars,kurš sevi īpaši nereklamē!
Ir sludinājumi,bet vai viņi strādā...http://www.sudrabanams.lv/lv/sudraba/katalogs/71/1/mak%C5%A1%C4%B7erniekiem.htm
nelietigais, 14.jūnijs 2014, 20:02
Nu nav nedz vairs tāda sludinājuma(kaut gan tas būtībā nav sludinājums),nedz arī tādu kvoku. Un zini kādēļ nav? Tādēļ ka diviem gadiem apriebās katram otrajam atbildēt uz absolūti stulbu un neatbildamu jautājumu-vai viņi strādā? Katrs,kurš vismaz kaut ko no tās lietas saprot, nekad nejautā neko,jo apzinās,ka katram kvokam savs laiks,dziļums un kvokotājs. Kam nu tie kvoki ir,lai tagad stāsta,strādā vai nē:)
Ir doma šovasar pamēģināt paķert samus no laivas ar kvoku.Interēsētu kur varētu iegādāties kvoku?Varbūt ir kāds meistars,kurš sevi īpaši nereklamē!
Ir sludinājumi,bet vai viņi strādā...http://www.sudrabanams.lv/lv/sudraba/katalogs/71/1/mak%C5%A1%C4%B7erniekiem.htm
sedeju vakar tiesi uz deles un panēma viens sams 4kg un ja sapals arī.:)
Tās dēles sapali arī mīl.
juglas ezeraa ir paziistami abujusi samus 5 kg ,3,5 kg
jā,vispār jau nedrīkst cik es sapratu lasot noteikumus!
sveiki!vai kads ir izmantojis par esmu deles kvokojot? krievija ta ir diezgan populara esma,kaa sastav ar musu Daugavinu mamulinu?pluss ir tads ,ka deles ilgi ir dzivas un loti kustigas,un uz aka turas stingri,lidz ar ko mazajiem gruti nosist nost,atskiriba no naktenem. vai kadam ir kautkada pieredze?
atradu pieRiga vienu diki,kurs mudz ar vinam,ar rokam burku var pielasit 10 minutes!
reksan, 25.maijs 2014, 12:06
Man ar samiem nav pieredzes, bet vienreiz copējot raudas viens onka pienāca un uzsāka sarunu par copeslietām. Sarunas laikā teica, ka viņam nav kam nodot savas zināšanas par Daugavas samu copi, minēja, ka dēles ir ļoti laba ēsma samiem. Tik laba, ka viņi ar čomu padlaikos apgādājuši vietējās ēstuves ar samiem un labi pelnījuši. Nekas cits nav tik labi un regulāri strādājis kā dēles. Bet vai tā ir, nezinu, laiki mainās, sami arī.
Mezgls, 25.maijs 2014, 12:26
Tas, ka samiem patīk dēles ir taisnība. Vienreiz copējot no krasta Daugavā, satiku divus vīreļus, kuri uz naktsšņoru āķiem lika virsū dēles. Ar nazi nogrieza dēlēm to piesūcekni, palika asiņaina - šie saka, ka sami labāk ņemot. Vēl viens pluss tajā lietā ir tas, ka šādu ēsmu nenoskribina citas zivis.
Riks, 25.maijs 2014, 17:43
vai tad drīkst likt nakts šnores???
Sveiki viiri!
Kapeec seit taads klusums?
kjerat, ja?:))
sveiki!vai kads ir izmantojis par esmu deles kvokojot? krievija ta ir diezgan populara esma,kaa sastav ar musu Daugavinu mamulinu?pluss ir tads ,ka deles ilgi ir dzivas un loti kustigas,un uz aka turas stingri,lidz ar ko mazajiem gruti nosist nost,atskiriba no naktenem. vai kadam ir kautkada pieredze?
atradu pieRiga vienu diki,kurs mudz ar vinam,ar rokam burku var pielasit 10 minutes!
Man ar samiem nav pieredzes, bet vienreiz copējot raudas viens onka pienāca un uzsāka sarunu par copeslietām. Sarunas laikā teica, ka viņam nav kam nodot savas zināšanas par Daugavas samu copi, minēja, ka dēles ir ļoti laba ēsma samiem. Tik laba, ka viņi ar čomu padlaikos apgādājuši vietējās ēstuves ar samiem un labi pelnījuši. Nekas cits nav tik labi un regulāri strādājis kā dēles. Bet vai tā ir, nezinu, laiki mainās, sami arī.
Mezgls, 25.maijs 2014, 12:26
Tas, ka samiem patīk dēles ir taisnība. Vienreiz copējot no krasta Daugavā, satiku divus vīreļus, kuri uz naktsšņoru āķiem lika virsū dēles. Ar nazi nogrieza dēlēm to piesūcekni, palika asiņaina - šie saka, ka sami labāk ņemot. Vēl viens pluss tajā lietā ir tas, ka šādu ēsmu nenoskribina citas zivis.
Labdien,varbūt kāds var palīdzēt ar info.. Kur daugavā varētu ķert samus.. kautkur ap staburagu, lūdzu uzrakstiet privāti..vēlams no krasta
Kā izskatās, vai ir jau kāds noķerts!?
Pēc ūdens temperatūras jau viņiem vajadzētu būt aktīviem!
Chest, 20.maijs 2014, 10:16
aivikste tris jau izvilkti viens 24kg
Kā izskatās, vai ir jau kāds noķerts!?
Pēc ūdens temperatūras jau viņiem vajadzētu būt aktīviem!
Cik silts uudens Daugavaa?
piektdien viens preti sarkanajam kvadrātam, jau klapēja.
Daugavaa jau neklapee neviens?:)
vakar vel viens pieteicas bet mazaks 3kg. :)