Martins....B
30.08.23
raimondsL [30.08.23]: Kas ir labāk?Samu un plēsēju ķērājiem variants 1)
1) 80kg sams turpina dzīvot un apēd x kg dienā
2) noķerts, pārdots, apēsts
Brekšu ķērājiem variants 2)
Kurš ķērājs labāks ? :D
raimondsL [30.08.23]: Kas ir labāk?Samu un plēsēju ķērājiem variants 1)
1) 80kg sams turpina dzīvot un apēd x kg dienā
2) noķerts, pārdots, apēsts
svens76 [30.08.23]: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02RHFqXTmLzc2K8co6saFCAQ4LUZbhptsU7FWwg6zfWdYZ4Cq5uFJURb1XCSuo9VMHl&id=100029105634518&sfnsn=mo100% uz tirgošanu....
es domāju tie restūži arī samīzušies,zin ka nu viņiem pastiprināta interese. ferma ar vairs nereklamējas. nu var viņiem sūdi par to sanākt
svens76, 29.augusts 2023, 23:08
Kādu laiku atpakaļ pārbaudēs tika konstatēts, ka vairumam kūpināto zivju tirgotājiem bija problēmas pierādīt zivs izcelsmi! Tā kā kreiso zivju tajā biznesā ir daudz!
Engures ezera līnis 4€ kg…sākot ar maiju ezerā bija tāda aktivitāte, ka inspektori spēja tik braukt un raut tos tīklus laukā, noķert nevar, vietējie nodot negrib, jo zina, kas to dara, bet gaidīt inspektoriem krūmos arī nav laika!
Tāpat nesen izvilka liegumā gandrīz 500m garu ieliktu tīklu! Labi, ka makšķernieks pamanīja! Apēst to nevar, tad skaidrs ka bija doma uz tirgošanu kādam uzpircējam!
JK7, 29.augusts 2023, 23:15
Davis-Di [29.08.23]: Kamēr būs, kas iepērk tikmēr nekādas aktivitātes ļoti neietekmēs.Kādu laiku atpakaļ pārbaudēs tika konstatēts, ka vairumam kūpināto zivju tirgotājiem bija problēmas pierādīt zivs izcelsmi! Tā kā kreiso zivju tajā biznesā ir daudz!
Ja paskatās kā gadatirgos tirgojas žāvētas zivis, tai skaitā arī sami, tad skaidrs, ka liela daļa nāk no nelegālās nozvejas un tik daļa ir legāla!
Un jā gadatirgos kontrole nav nekāda.
Davis-Di [29.08.23]: ...es domāju tie restūži arī samīzušies,zin ka nu viņiem pastiprināta interese. ferma ar vairs nereklamējas. nu var viņiem sūdi par to sanākt
Prasìt jau var 8€/kg?tikai jāatrod kurš pirks!seviški jau Jpilī!:))
3e.max vairum cena!
Willy, 29.augusts 2023, 22:40
Tie paši Liepkalnu kafejnīca iespējams paņēma gan jau, tur tāds sams pāris dienās kafeijnīcā aizietu, 15€ porcija, porcijā 200gr...
...
Prasìt jau var 8€/kg?tikai jāatrod kurš pirks!seviški jau Jpilī!:))
3e.max vairum cena!
Willy, 29.augusts 2023, 22:40
Davis-Di [29.08.23]: Virs pļaviņu Hesa liek murdus kuru atvērums ir kādi 5m ja ne visi 6m diametrā! Tur ieiet gan lielie sami, gan viss cits.Neklausa tevi neviens!:))...
Ja savairojas raudas tas nozīmē plēsoņu apjoms ir krities.
Es sen jau esmu teicis, ka Latvenergo kompensācija ir jānovirza zivju pavairošanai virs HESiem nevis, zem Rīgas HES faktiski uzturot pāris zvejnieku kooperatīvus.
Davis-Di [29.08.23]: visu var "atsist" ja uz to iet:)nu re, te arì bezrūpīgs piečuks mēnesī:)
svens76, 29.augusts 2023, 22:13
https://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/fish-industry/fish-fry/aplog.html
65kg * 8€/kg =520€
Ja māk ķert samus un ķer ar panoptix, un ja katru dienu brauc cik mēnesī var tādus noķert, gan jau vismaz 10x ja ne vairāk!
visu var "atsist" ja uz to iet:)
svens76, 29.augusts 2023, 22:13
Willy [29.08.23]: svens76 [20m]: Willy [9m]: svens76 [5m]: Willy [10m]: svens76 [17m]: Willy [13m]: svens76 [13m]: Willy [1m]: svens76 [7m]: Willy [32m]: Ziema gara!:))nu šim arī uz astes sēž, to zinuUn!??gribēšu redzēt ko viņam kāds izdraīs!:)...bet negausìgs gan džeks!:)katrs pelna kā māk:)))Nestādos priekšā kā sakopt laivu un mašīnu pēc tāda pasākuma!kā sadalīt to visu utt...man liekas bik par traku!:)...katram savs!par 5eur/kg daudzi to darītu:)))Es par velti neņemtu tādu gaļu no 80 kg.lopa!:)ir restūži kuri pieņem, bet vairs pēdējā laikā nereklamējasTas skaidrs!....ta jau labāk aunu nopirkt!;)))bet nu lai katrs pelna kā mākKāda tur peļņa!?:) cik maksā laiva,cik pano utt..pats zini!Diez vai to kāds ir spējīgs atsist un gūt peļņu!??visu var "atsist" ja uz to iet:)
svens76 [29.08.23]: Willy [9m]: svens76 [5m]: Willy [10m]: svens76 [17m]: Willy [13m]: svens76 [13m]: Willy [1m]: svens76 [7m]: Willy [32m]: Ziema gara!:))nu šim arī uz astes sēž, to zinuUn!??gribēšu redzēt ko viņam kāds izdraīs!:)...bet negausìgs gan džeks!:)katrs pelna kā māk:)))Nestādos priekšā kā sakopt laivu un mašīnu pēc tāda pasākuma!kā sadalīt to visu utt...man liekas bik par traku!:)...katram savs!par 5eur/kg daudzi to darītu:)))Es par velti neņemtu tādu gaļu no 80 kg.lopa!:)ir restūži kuri pieņem, bet vairs pēdējā laikā nereklamējasTas skaidrs!....ta jau labāk aunu nopirkt!;)))bet nu lai katrs pelna kā mākKāda tur peļņa!?:) cik maksā laiva,cik pano utt..pats zini!Diez vai to kāds ir spējīgs atsist un gūt peļņu!??
Willy [29.08.23]: svens76 [28m]: Willy [1m]: svens76 [7m]: Willy [32m]: Ziema gara!:))nu šim arī uz astes sēž, to zinuUn!??gribēšu redzēt ko viņam kāds izdraīs!:)...bet negausìgs gan džeks!:)katrs pelna kā māk:)))Nestādos priekšā kā sakopt laivu un mašīnu pēc tāda pasākuma!kā sadalīt to visu utt...man liekas bik par traku!:)...katram savs!Cik dzirdēts, 1 zvans un piebrauc pie upes blakus un savāc, nekāda čakara.
Willy [29.08.23]: svens76 [5m]: Willy [10m]: svens76 [17m]: Willy [13m]: svens76 [13m]: Willy [1m]: svens76 [7m]: Willy [32m]: Ziema gara!:))nu šim arī uz astes sēž, to zinuUn!??gribēšu redzēt ko viņam kāds izdraīs!:)...bet negausìgs gan džeks!:)katrs pelna kā māk:)))Nestādos priekšā kā sakopt laivu un mašīnu pēc tāda pasākuma!kā sadalīt to visu utt...man liekas bik par traku!:)...katram savs!par 5eur/kg daudzi to darītu:)))Es par velti neņemtu tādu gaļu no 80 kg.lopa!:)ir restūži kuri pieņem, bet vairs pēdējā laikā nereklamējasTas skaidrs!....ta jau labāk aunu nopirkt!;)))bet nu lai katrs pelna kā māk