atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu
veliks 21.08.14
micuks
Skaidra bilde, itkā.
Tikai es tāds aizspriedumiem pilns vienmēr.
Pārlasīju visu to garo penteri un sapratu tikai tādu lietu, vainigs ir cilveciskais faktors, gan ar saviem lauksaimniecības darbiem sagāžot ķīmijas, gan lielu lomu spēlē tā saucamie pērļu meklētāji.
Ar ķimikālijām vēl var cīnīties, kaut gan arī praktiski bezcerīgi, ka gāza, tā gāzīs to arī turpmāk uz laukiem, jo vismaz šī projekta ietvaros Valsts vides dienestam un pārejiem uzraugiem gar to vairs nav nekādas daļas.. Bet par pērļu meklētājiem runājot, būtu nosaukumu tam gliemezim nomainījuši un neviens tos vairs neaiztiktu. Taču pie tāda nosaukuma tas vienkārši uzprasās lai to rāpuli ataisītu un paskatīties, a moška tomēr tur ir tās pērles un pie kam veselas krelles.
Un visbeidzot trešā lieta. Vai man vienam tas liekas dīvaini, ka šim pasākumam piesaista eiropas naudas un visādas citādas, summas nav mazas. Un galu beigās pats projekta pasūtītājs ir arī izpildītājs un naudas dalītājs. Vai tad konkursi nekādi vairs nav jārīko, visu tā pa taisno. Varbūt vērts ir šādā projektā iesaistīties. Ja neko daudz, tad vismaz sev jaunu džipu nopirktu un dīķim pie jauna aizsprosta tiktu.
Nezinu kā citiem bet man šis ,,aizliegtais auglis" nekādu līdzjūtību neizsauca. Jo no visa tā garā pentera es tā arī nesapratu, kādu tad labumu tas īsti deva. Un otreiz es to visu vairs nelasīšu. Parasti visas svarīgās lietas man aizķeras ar pirmo reizi, šī gan tāda nelikās. Parasts naudas atmazgāšanas projekts un vairāk nekas.
micuks 21.08.14
Jums galīgi nepareizas ēsmas samiem. Paskatieties River monsters 6 sezonu, uzreiz būs skaidrs uz ko ir jāķer lielie sami :D Savādāk vistu spārniņi, akniņas :D Garām tas viss, galīgi garām.
Meisters 21.08.14
falx- aknas esmu provējis, bet bez īpašiem rezultātiem, pēc teorijas jau vajadzētu strādāt, mosk es netrāpiju pareizajā laikā un bietā ;))
Ne asakas
veliks 21.08.14
falx
Tu ar tām delikatesēm prātīgi, pieradināsi tos samus un ko mums pēc tam ar saviem naktstārpiem upē darīt ?:)
falx 21.08.14
veliks
jā šo sestdien pamēģināšu akniņas, bet vispār pērlenes ir sarkanajā grāmatā....
ļerpatas arī jāmeklē pārāk ilgi, vēl paņemšu kalmāru ja būs svaigi vai astoņkāji...ta jau ziņošu, kā gāja ;)
antons12 21.08.14
SAMU ĶERŠANAS MARATONS...

No 08.09. līdz 11.09.2014 Vallē, lauku tūrisma un atpūtas parka "Makšķernieku paradīze" tiek organizēts starptautisks samu makšķerēšanas turnīrs. Indviduālās sacensības. Dalības maksa - 0.00 Eur. Dalībnieki makšķerē ar divām gruntsmakšķerēm.... Reģistrācija - 08.09. no 18:00 līdz 19:00. Pēc reģistrācijas pirms sacensību sākuma - cienasts no organizatoru puses... Pieteikšanās zvanot man - Miervaldim pa telefonu - 26333630...

burtukalps, 18.augusts 2014, 23:48

No Igaunijas ir apstiprināta dalība šajā pasākumā... Gaidām piesakamies ar mūsējos...
micuks 21.08.14
veliks 21.08.14
daddy_j
Tiko palasiju un točna. Tā ka tev ir nevis samus jāķer bet pa kluso pērles jalasa :)
veliks 21.08.14
micuks

Lūk šo vietu vajadzēja izlaist. Pērlenes ir aizsargājamas, par viņu iznīcināšanu sodiņš ir pat paredzēts.

Nuka, nuka ? Iemet lūdzu atsaucīti uz šādu likumu.
Jāpārbauda, vai tavi vārdi atbilst patiesībai, citādi iznāks tā, ka mēs copējam uz pusotru sarkano grāmatu un vairāk jābaidās no tās puses nekā no copes inspektoriem :)
veliks 21.08.14
flipers
Ar sivēnu apgreidotu pirmie ķersies vides inspektori.
Bet kāda gan tam nozīme, ,,kodeksnieks" tā vai tā :)
Tonis 21.08.14
:D...
gintsgg 21.08.14
Atnāca Micuks un piečurāja visu kīseļbļodu .
micuks 21.08.14
Es pērlenes salasu laicīgi (piem forelējot) un iemetu piemājas strautiņā, tā viņas tur dzīvo un gaida ekskursiju uz Daugavu :)

daddy_j, 21.augusts 2014, 17:14

Lūk šo vietu vajadzēja izlaist. Pērlenes ir aizsargājamas, par viņu iznīcināšanu sodiņš ir pat paredzēts.
flipers 21.08.14
Vēl var mēģināt sivēnu peldināt!Tie tagadinās latgales puē ir pieejami jau svilināti!Kopā ar vaļinka gabalu būs O.K!Apgreidotu ar āķiem vakarā palaid pa vējam un ilgi nebus jāgaida!
veliks 21.08.14
falx
Kā domāju mīdijas!...kalmārus...astoņkāji!pērlenes nevisur ir ātri pieejamas, tās tad ja nav uz vietas ir iepriekš jāmeklē..vajadzīgs laiks!
Kāpēc mīdijas neder, neēd vai neturas uz āķa?

Tad jau labāk cāļu aknas. tās ir visos veikalos praktiski. Un ja sams ceļās, tad nem vinas ļoti labprāt. Esmu gan mēģinājis, gan arī nokēris.
Bet ir vēl variants. Sameklē gaļas bodi, kur tirgo subproduktus. Visādas ļerparas, atgriezumus, liesas nieres un pārejos štruntus.
Vot tieši liesas un tie plēvainie gabali varētu būt interesanti. Tos vēl drusku ar lodlampu apstaigāt un butu pats TAS. Nopietni. Sen taisos pamēģināt bet šo sezon vēl janobeidz ar gliemežiem. Man šai ziņā savi plāni jaizpilda.
Un visbeidzot, ir taču sludinājumi kur nakteņus pa lēto tirgo, pie tam pa ceļam uz Aizkraukles baseinu, tiko nesen SS.LV tādu lasīju. Vēl pličus un ko tik tur vēl nepiedāvāja.
veliks 21.08.14
Tonis

Nav ko tērēties ,uz troiņika trīs baltos un tēriņi minimāli...:)

Tas neies cauri, to kāds noteikti uztvers kā cemmerēšanu :)
veliks 21.08.14
daddy_j
veliks, da kāds skopums??! :)
es jau tā 5-6 naktstārpus pa 30 centi gabalā viņiem piedāvāju + vīngliemeži, kas Aparjodā maksā 15 eur porcija... nu ko vēl - zuti vai stori likt uz āķa??! :))

:) To astoņkāji ko pats atkal apēdi :))
Samiņi tagat siekalas ridami sēž krastā austiņas nokāruši :) Tevi gaida bet tev nekā nav ko piedāvāt :)
veliks 21.08.14
falx
Cope būs, būs noteikti, vai tad nedzirdi kā braucot gar upi šie tā klusiņām svilpo un sauc ?:)
daddy_j 21.08.14
mīdijas ir baigi mazas, no 5cm čaulas ārā var dabūt 2-3cm gaļiņu, ko uzlikt uz āķa, pārējais ir puņķi.

Garnelēm sams iet garām neskatoties.

Uz kalmāru esmu dabūjis, tikai jāskatās lai ir svaigs un tāds līdz upei jāaizgādā.

Es pērlenes salasu laicīgi (piem forelējot) un iemetu piemājas strautiņā, tā viņas tur dzīvo un gaida ekskursiju uz Daugavu :)
falx 21.08.14
Kā domāju mīdijas!...kalmārus...astoņkāji!pērlenes nevisur ir ātri pieejamas, tās tad ja nav uz vietas ir iepriekš jāmeklē..vajadzīgs laiks!
Kāpēc mīdijas neder, neēd vai neturas uz āķa?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs