atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Varkaļu kanāls

Lauric 07.06.11
Dikti interesē viena atbilde!Vai Varkaļu kanāls pieder pie Babītes ezera stingrā lieguma zonas?Pāris dienas atpakaļ viens čalis ar paceltu degunu atbildēja:"zģes možna na lodke",pēc mana jautājuma:"No kura laika tad šeit ar laivām drīkst braukt?".Spriežot pēc Babītes ezera kartes,tad varkaļu kanāls atsevišķi nav atzīmēts,uz attiecīgi sanāk,ka tas tomēr ietverts stingrā lieguma zonā!
P.S.Čalis pat nekaunās ūdas pie pudeles piesiet un palaist pa straumi.Pa pāris stundām tā arī inspektoriem galus nedabuju!Ne Policija,ne 1188 man tādus nummurus nespēja atrast.Tikai parasti,pie kuriem naktīs protams neviens nesēž.
dzhi 16.05.11
sestdien ar feederi dazhas stundas- dazhi plichi. vieniigais prieceeja, ka apkart arii neviens neko nevilka.
runcciss 12.05.11
to dzhi - nu es personigi dabuju 3 plicisus 1.5h laika,jo bij baigs vejs.
ivo 08.05.11
daiwa pareizi izteica nu nau tai kanal zivis tagad tikai par maksu var dabuut copeet es taa domaaju ?
MADHAUSE 07.05.11
Aha nu vismaz kaukas-paldies Lauric!
Lauric 07.05.11
Vakar pēcpusdienā bijām aizskrējuši ar kolēģi.Ķērās gan mazi,gan gigantiski pliči.Pat daži gigantiski ķīši.Pirmo reizi varkalī ķīsis trāpijās pa vairākiem gadiem.Nevienu breksi neredzējām.Taču nesanāca pasēdēt īstajā laikā,tāpēc šo info dikti nopietni ņemt nevar.
MADHAUSE 07.05.11
Kads ir bijis tagad Varkali-kas keras parsvara?rit doma aizlaist pasedet uz grunteni
dzhi 07.05.11
runcciss, kaa gaaja?
runcciss 06.05.11
Rit no Rita braucu Uz varkali.sen nau buts,bus janobazejas ta talak no visiem.
dzhi 06.05.11
ivo nav tir traki, mani kolhozs nebaida, galvenais, lai zive ir ;) Jaamaak arii taados apstaakljos copeet.
ArtursK 06.05.11
Nu tur sviests tauta daudz un daudz brakanjeru,

ir tadi kas panem lidzi godigas makskeres, un pectam nodarbojas ar cemeresanu - zivis taja kanala ir tonnam, principa no babites, lielupes ienak...

kanals mazs, dzekam gala 40 grami svins, 4 numura liels tris žuburis un tik cemere zivis, - lidakas aiz astem, mugram , acim
psc.....

Tiko vienu panem cits pazvana pa mobilo un makskeri iemet kruma saka ka nav vinja, cemeretaju makskeres pa 4 ls nav liels zudums.
ivo 06.05.11
aizbrauc pameegini tur super keraas visas baltaas zivis :DD labaakais kanaals kur es bij :D
dzhi 06.05.11
ar liegumu tiku skaidriibaa. ir kaads brekshos bijis?
dzhi 06.05.11
varkalii taga liegums vai nee?
jegogo 07.04.11
Nu tad speram gaisā to Varkali? Dresden dinamītu dabuji?:D:D:D
silpeiv 07.04.11
Atbrauc džeki ķert cemmerētajus..

Piejiet saka zdarova ,tur preti ar zdarova.. Nu tagda svoj. Iet talak saka zdarova ,tur labdien labdien .. Aha cemmeretajs,malikis,urla ko tu seit dari.. Maksa ..
JanKa_K 07.04.11
5x panjems pie dirsas vairak negribes :D
switchs 07.04.11
tiko biju vienā copes bodē, pārdevējs tirgojot spoli pie reiz stāsta kā viņu lietot. Tieši draugi tagad brauc varkaļos cemerē, multiplikators kā reiz radīts tādai padarīšanai, labi jūt katru aizķērienu :))

a ja tur esot kautkaadi aizliegumi tad vinjam un paareejiem tas ir pilniigi po**j, cilvēki kā ķēruši zivis tā arī ķers.
epox59 07.04.11
mazkalns>> .... : )) !!!
mazkalns 07.04.11
Šī nu ir teritorija,ko vajadzētu pārņemt "mēs zivīm"un Birkavam,taču liekas ka šie "mīzēji" vairāk par onku ar šķērseni vai trim kātiem nav spējīgi noķert.a kas zin par muti vēl dabūs.Licenzētai makšķerēšanai jabūt vietās ,kur valsts pāraudzība apgrūtināta.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs