atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

andreiko 17.02.15
Un Power pro auklas diametrs pavisam noteikti neatbilst uz iepakojuma nodrukātajam.
andreiko 17.02.15
Mister Čalīti, starp citu, ko saki par Zauberu priekš lielo maiļu tviča?
andreiko 17.02.15
Tas jau atkarīgs nevis no džiggalvu svara, bet auklas. Uzliec (pareizāk sakot - neliec) japošku PE 0,3 vai 0,4 un tad tu redzēsi sodomu da gomoru!
opusums 17.02.15
2 sezonas copeeju neko sliktu nepateikšu, varbuut vareetu buut mazliet vieglaaka, bet esmu pieradis.
Rams 17.02.15
Vienīgais mīnus - svars....
Rams 17.02.15
Visu pagājušo sezonu nomētāju ar: spro red arc tuff-body 10200
Izmantoju 4-7g džiggalvas

Aukla pītā power pro 0.08

Neviens piņķeris!
andreiko 17.02.15
spro red arc tuff-body 10200

Es copeeju ar šo spoli un, lai iet stabuleet shimano un daiwa spoļu īpašnieki.

opusums, 17.februāris 2015, 11:55


Tā jau ir ryobi zauber kopija un zaubers ir baisais nenokaujamais traktors. Vienīgi mikrodžigam gan neder, aukla būs vienos piņķos. Viena spole var būt vienam spinim, ja ir vairāki un, jo sevišķi - dažādi, tad vajag dažādas spoles. Mājās taču tu arī motoru no golfiņa nepārliksi uz moci, traktoru vai kuteri, katram savs!
opusums 17.02.15
spro red arc tuff-body 10200

Es copeeju ar šo spoli un, lai iet stabuleet shimano un daiwa spoļu īpašnieki.
Nicknice 17.02.15
Lai nu tā būtu, kā saki. Rareniums priekš savas cenu kategorijas ir laba spole. Tikai ne tvičam ar lielajām mailēm! Padalies pieredzē, cik gadus rausti lielās mailes (TD minnow, Vision one ten, rudru, utt.) 110-130mm, tieši ar raru?! Cik bieži copē. Interesanti būs. Varbūt tiešām man nevajag Certati un varu to pārdot!

Chalitis, 15.februāris 2015, 20:00

Raustu 2x nedēļā mēnešos, kad rokas nesalst. :)
V.S.O.P. 17.02.15
Willij, man tiešām būtu interesanti uzzinā Tavas atsauksmes par stellu, pašam nav bijusi ne stella, ne certate :)

Janciigais, 17.februāris 2015, 09:42


Spēka spole - Certate, MJ - Luvias. Un visss :)
V.S.O.P. 17.02.15
fliper, necepies nu :) atkal būs "nickname" jāmaina :)

Tas, ka Tu māki zivi noķert var nenozīmēt, ka Tev citus dzīvot jāmāca. Katrs atpūšas kā māk un tērē cik grib vai var.

Par spolēm - man patīk Daiwa, Shimano - nepatīk. UN? Tāpat kā ar autiņiem - patīk Audi un nepatīk Mersis. UN? Da nekas :)

Žēl, ka nav vēl pāris flagmaņu ;) Cenu konkurence spolēs būtu lielāka :)
Janciigais 17.02.15
Bet vispār tā Certate VS Stella man atgādina cīņu startp BMW un Mercedes.
Janciigais 17.02.15
Willij, man tiešām būtu interesanti uzzinā Tavas atsauksmes par stellu, pašam nav bijusi ne stella, ne certate :)
willijs 17.02.15
Un kāda mārrutka pēc man būtu jāatskaitās cik un kas man ir?Copēju daudz,brīžiem šķiet ka par daudz!)))Dažādos veidos-sākot no pludiņa un beidzot ar samu copi!Jigu un twiču ieskaitot!Un nemēros ar ... cik un kas man pieder!Gribi bāzties visiem virsū ar savām spolēm un kātiem ej uz expertu sadaļu un izpaudies pēc patikas!Nez kāpēc pilns SS.lv ar izslavētajām Daiwām!Laikam jau nav kur likt!Katram savs!Pie kājas ka un ar ko kurš ķer jo galvenais ir lai patīk un ir rezultāti!Lielākai daļai CP lietotāju spole par 50.Eur ir sapnis,bet vai tāpēc viņi būtu sliktāki par citiem!Nolaidieties tak vienreiz uz zemes supermeni vai izveidojiet savu-,,Elitāro copmaņu'' portālu un tur apspriežat to kas kuram ir,kā nu kurs tirina,un ar ko pārvietojas!Vai tad ar ģīmjgrāmatu nepietiek?Nu kaut kā tā!Vienkārši izsaku savas domas un neka personīga!
P.S.Ja arī citur copmanis,,vulgaris'' gribētu lai būtu miers no mačotājiem!)))Nu vismaz vienā vietā tā būs!
Baltais62 17.02.15
Priecē tas,ka Daugavā nebūs LČ posma!
Chalitis 17.02.15
willij! Cik Stellu Tev ir? Kādos copes apstākļos izmanto. Cik gadu ar tām copē, kādās metodēs? Interesanti būtu uzzināt Tavas atziņas, vērtējumu (cerams objektīvu)?
willijs 16.02.15
Kaut ka neredzu to spidīgo iepakojumu!?Kā vienmēr gaumīgs,neizlecoš!A pa lielam Man pie vienas vietas tas ko saka Šaņins un co!Kā arī visas pārējās sporta batālijas-LĪDZ RIEBUMAM NETĪRAS UN KAITINOŠAS!!!Viens labums ka šogad nebūs Daugavas posma!)))Savādāk apriebies gadu no gada uzpūteņus ātrlaivās vērot!Tirinās apkārt un traucē normāli copēt!Un pamanot copmani,,Vulgari'' protams vajag nogāzēt pēc iespējas tuvāk-Jo redz kāda man kruta laiva un štrumi!)))A mačos baksta zirga zobus un mazos šnapijus pa līčiem!Tad jau labāk pie uzvaras pieminekļa bakstijušies būtu!D.
Chalitis 16.02.15
Ingus! Protama lieta! Neesmu teicis, ka Shimano Stella ir slikta. Protams, ka ļoti laba, kvalitatīva spole. Te piekrītu Mārtiņa salīdzinājumam. Neesmu teicis ka viena par otru ir galvas tiesu pārāka!
Lociņa mehānisms patīk labāk Daiwai, Dizaina ziņā arī. Kasetes forma man ir labāk saprotama. Šimanim tas trakais konuss nepatīk, utt. Tā kā nav ko strīdēties!
maituputns 16.02.15
Nu te panesās tēma :) Teikšu tā, man ir bijusi Stella FB paaudzes. Palietoju nu tā. Pirms tam jau bija Exist, līdz ar to varēju salīdzināt. Daiwa man patīk labāk. Šobrīd man, tam, jau gadus 8 vecajam Exist ir pievienojies vēl viens, un šonedēļ ceru dabūt 15 gada Exist. Nezinu, man šī spole liekas absolūti labākā, visās ziņās. Cik esmu runājis ar copmaņiem no Ukrainas, Baltkrievijas, pārsvarā viņi dod priekšroku Exist. Bet tas ir tāds subjektīvs rādītājs. Un vispār, man liekas ka tas ir tas pats, kā strīdas tehnikas fani Apple iOS pret Android :) Tīri gaumes lieta!
jerk 16.02.15
Labi willij! Ja Tev patīk par spīdīgu iepakojumu pārmaksāt, tad ok! Tvinam un Stellai principā "zarnas" ir vienādas! Cik maksā twins un cik stella?! Otrkārt, kur tu ņēmi kaut kādu grafīta sakausējumu??? Ne maniem Exist ne Certatei nav Zaion korpusa! Esmu runājis arī ar vadošajiem Krievijas spiningotājiem (Inozemcevu, Šaņinu, Mišinu) Visi kā viens atzīst-exist ir labākā bremzes sistēma no visām spolēm!

Būtu dīvaini, ja Moscanellas cilvēki -lasi Daiwa tirgotāji, apgalvotu, ka Stella ir the best :))
Stella ir Stella! Un Certate ir Certate!
Ir jāizaug līdz šādu spoļu lietojuma izpratnei. Ne visiem tās ir vajadzīgas. Tie, kuri lieto, noteikti, ka saprot katru iztērēto centu.
Chalitis, 16.februāris 2015, 19:14

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs