atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

LISA 23.10.10
Kola, pazīstu dažus, kuri makšķerē ar Banax kātiem un nesūdzas. Par spolēm neesmu neko dzirdējis...

Pa lielam jau gandrīz viss šodien nāk no "turienes". Kvalitāte ir atkarīga no tā, cik liels un dusmīgs ir brends - pasūtītājs, un cik ļoti mazie, čaklie no tā baidās. :)
vieplis 23.10.10
Re, kas forumos rakstīts:

Banax has had contracts with Daiwa since 1973 and reaffirmed in 1992...
If you look at some of there round reels you will notice they are identicle to the millionare reels of the early nineties...
kola 23.10.10
Prasu, jo noskatīju šodien vienu spolīti ar bezgalīgo vītni... par 35 Ls. Man liekas, ka ļoti pieņemama cena.
vieplis 23.10.10
Lisa, vai tik korejieši netaisīja Banax.
:)
LISA 23.10.10
Labs jautājums! Gan jau, ka tās pašas mazās, čaklās, dzeltenīgās rociņas. :)
Kam pieder brends, es patiešām nezinu!
kola 23.10.10
Lisa, kas ražo Banax spoles?
Bralitis 23.10.10
Kāds kuram mūlis ...tam ar tādu jādzīvo :))) Kā māku tā maunu :) nu...tur bišku gramatika klibo :))Labi pietiek dirš ..man tūlīt jau džeki klāt - lota gaida :)))
vieplis 23.10.10
Brālīti, ja godīgi - anglene tev pabriesmīga. A ar tevi, Lisa, vēl būs atsevišķa saruna!
:DD
Bralitis 23.10.10
Vecs tu paliec Lisa :)))

Viepli - tā ir atbilde tavai īsziņai : We still talk about it the dump. I think, that you - are so quiet fist batsman ,who sits at a computer. To fuck off - and go to fishing:)) While you deal with his fist, I catch fish -lota lota !! :))))))
LISA 23.10.10
Brālīt, ja nopietni... A ko te daudz iesākt? Spamot un plosīties foršāk bija vecajā zivē :), siekalošanās ap izumī mani nekrata, rakstīt "šodien biju tur un tur, noķēru to un to" man škiet tik pat bezjēdzīgi, kā "šodien pusdienās nolocīju biezpiena pudiņu"...

Kad pamanu kādu jautājumu par inventāru, un ir ko teikt, tad saku.
LISA 23.10.10
Pareiz ir! Pazūdi, Viepli! Lisa vismaz nosauca 1 būtisku atšķirību, kamēr citi tik slavē savas spoles, vai vienkārši muld pa tukšo! :)
Bralitis 23.10.10
Viepli tu arī pazūdi ...umņiks atradies :))) Lisa vismaz zin ka Malāzija izčakarēja visu tirgu,bet tu tik gudri spried un Lisam brauc augumā :))) Lisa un tu ar labais - visu vasaru sēnes lasi un tagad uzrodies pie copmaņiem !:)) Omega3 sāk pietrūkt ?:)))
vieplis 23.10.10
Tad pazūdi uz kādu riteņbraucēju forumu! Mēs te apspriežam spoles, saprati!
LISA 23.10.10
Viepli, Ultegra vārdu nes arī viena no populārākajām grupām šosejai. Varbūt tieši tas pamudināja mani iesaistīties diskusijā! ;)
Griezeejs 23.10.10
Man liekas, ka LISA ir te lai pazīmētos ar savām ūsām, un tikai :))))))
vieplis 23.10.10
Lisa, kopš kura lai tevi interesē makšķerēšana, ko?
LISA 23.10.10
Vecā ultegra ar nolokāmo ručku lielākoties ir made in japan. Varbūt tādēļ tā ir mazliet dārgāka. Bija īss brīdis (ap 2006.g) pirms parādījas jaunā, kas jau ir krietni dārgāka, kad šīs te vecās paspruka no malaizijas rūpnīcas.
bums 23.10.10

Nasci 2500 pagaidām esmu apmierināts kalpo jau 2 sezonu Iznāca ka varēju iegādātie par importa cenu 38 ls gabalā tāpēc ari 3 paņēmu/nenožēloju/ 3000 Twinpovers vieglajiem kātiem ir tuč-tuč-kā M. Rītiņš saka,pa lielu.Praktiski visus kātus arī nokomplektēju ar šiem agregātiņiem.Iesaku.
3000 Twinpowers ārpus konkurences.
Lauric 23.10.10
Jā,ja lufte rodas rokturī patīkami noteikti nav.Kā ar korpusiem šīm spolēm?Vai tie ir metāla?Cik palasijos,tad Nasci ir alumīnija korpuss,ja pareizi sapratu.Un tagad jaunajiem modeļiem izrādās ir 4+1 nevis kā vecajām 3+1 gultnis.Bet vispār izskatās,ka šīs divas spoles ir dikti līdzīgas.Kautgan Ultegra tomēr ir dārgāka.Arī ebayā.
B0cmanis 23.10.10
Man ir Nasci...peec gada diezgan intensiivas lietoshanas nekaada vaina...svars saliidzinoshi mazs shii izmeera un shiis cenu kategorijas spoleem :) un paarnesums 5:1 arii spinim patiikamaaks kaa 6:1 ko shimano piedaava usa tirgum :) ar ultegru saliidzinaat nevaru...bet gan jau +/- tas pats...nu vieniigi izskataas labaak :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs