Starp citu SHIMANO jau bāzes cena,salīdzinot ar pavasara cenām,ir krietni kritusies ~50%.tas protams par spolēm un kātiem.
Veči... tikko pusdienās biju ieskrējis Berga bazārā Āķī.... tādu spoli redzējis nebiju. Visiem silti iesaku. Sarkana,tirklāt iz rotējošās daļas krāsainas diodes. Kad spoli griz, tad gaisma spīd. Tumsā atpads garantēts. Nav vajadzīga ne galvas lampa, ne svece - es hu... je... ju... kaut ko tādu redzējis nebiju!!!!!!!!!!!!!!! Ir jau arī visādas citādas stelles - Šimano dārgajam galam labas atlaides iesviestas - ja pērk Stradiku pa 180 latiem, spiningu atdod pa 30 latiem ar visu tubusu Spinis maksā ap 100. Ir vēl otra 400 latīgā spole, modeli piemirsu, tai norubīja cenu uz 200 ar kapeikām :D Vairumnieki laikam sajukuši prātā un nolēmuši atklāt tiv un trīskāršo uzcenojumu :DDDD
Apsveicu! Ne asakas ar jauno aparātu! :))
hāaa ielopmīšu sarkanajai :D
man ir jauna spole - Pelēks sudrabs ar melnu ručku. Spolīte metāla - dzeltens, kā normāls zelts :D Lociņš un rullītis kā no laulības riņķa izkaldināti :D Nopirku komplektam balto pīteni, daudz naudiņas noliku, bet aukla izskatās labākā, kādu esmu lietojis - mīksta, vijīga, nav tie stīvie ķēmi. Tikai izskatās ka tas diametrs 0,1 ir ražotāja tāls sapnis par to, ko nozīmē 0,1 :DDD Celtspēja Grandioza - 14 kg - tādas es vēl neesmu cēlis laukā :D Laikam iešu uz karpām, saka ka tādas ņemot. Uz zeltu arī asari labi nākot - žēl ka tie līdz 14 kg nedavelk :D Spolei ir arī gultņi :D Tai ir arī Gear ratio - 5,3 : 1... Sapnis :D Ņemot vērā, ka dāvinātai ķēvītei zem astes neskatās, firmai un kvalitātei nav nozīmes :D Iesaku visiem piedalieties konkursos - kādreiz kaut ko var arī vinnēt ... Sajūta forša :D
To urmaas un grozs;;; Izmantoju tikai sarkanās un reizēm uz nagliņām tinu,arī sarkanām:)))
Ja ir interese par spoli, raxtiet
Pārdodu arī shimano Force Master 270 20-50gr tests
AR komplektu spiningots 5x
Vai mainu pret karpu kātu
iedosi Daugavā iemest?????? :DDD
Spolīte jaunā būs rokās piektdien:)
Gros, ko Tu gribi Daugavā izvelcēt?
Asamaleikom Gunča!
Kad mamuļa Daugava jasak velces sezona?
Viepli, man gan tas saros neiet...ir iegādāta cita spolīte no SHIMANO, 2000ais izmērs:)))
Ja texas pastasti mums:)))
texas.ar kādām spolēm tu copē?
Labs dialogs par spolēm!!! Klauni:)))
Tas tads prieks, kurs nemaz isteniba nav priecīgs
kilka, pamuldi man te, ja?
:DD
grozs, man arī prieks, jo drīz beigsies un varēs copēt uz nebēdu :DDDDDDD
Kilka, prieks par Tevi, ka ari Tev ir kads objekts;)