atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

bums 28.05.09
bums 28.05.09
Aigar kuj železo neothodja ot kassi
bums 28.05.09
Nu ja ar daunrīgeru bija kā tu saki pamēģināju un pasūtiju .
aigaigars 28.05.09
te nu gan tās štelles ātri bīdās! nu super veči, lai jums viss izdodas, ja tas ir pa īstam!
kilka 28.05.09
bums - nu parasti jau tā dara - LV pačamda un no USA vai EUR pasūta ;)
bums 28.05.09
ja ir uztaisītas presformas tad nav nozīmes 1 vai 1000 izmaksas ir krietnas Nekas jau nav jātausta jāpaņem krievu spole jāizmaina uztinēja dizains un uz priekšu Tāpēc runāšu ar tehnologu.par izmaksām
bums 28.05.09
kilka + pasts čakars laiks /gultņi ???/ un es viņu nevaru pačamdīt.ļoti daudz copes lietas esmu pircis tikai tāpēc ka man viņa ,rokās turot ,patīk.No e-bay pastellēju fideri labs ,bet nepatika .paņēmu tepat shekspīru labs un patīk.
nor4a 28.05.09
varētu pāris uzbliezt,tad notestēt-tad jau manītu,nu nezinu vai kads no exspertiem,to reklamētu tv-pats saproti roka roku mazgā:))
kilka 28.05.09
Ja Tu runā par šūpiņiem - es piedalos ;)
kilka 28.05.09
zini cik izmaksās dažas spoles uztaisīt? vai-vai-vai
bums 28.05.09
Kam ir intrase par tādu variantu varētu padomāt Rīgā ir metālapstrādes cehs Brīvdienās satikšu cilvēku apspriedīsimies par izmaksām./tehnologu, materiālu izmaksas ,orjentējošu cenu ,tehnoloģisko procesu/
Tagad varētu uztaisīt blic aptauju ,kam šāda prece būtu vajadzīga
kilka 28.05.09
Bums - tur lētākā bija par 15 GBP, tas ir kādi 12 laši
nor4a 28.05.09
kaut kas tajos metalos ir -pasam ir divas alpaka karotes-nu super iet,tad savā laikā iegādātie koperatīvie verķi,alpaks ar misiņu-vnk rekordists.
Viesis37 28.05.09
Kāreiz paliku bez darba.Kad sāksim ēvelēt un kalt tās spoles?
bums 28.05.09
Pesonīgi man simpatizē vizuļi ar meistera pieskārienu Savas lielākās mammas esu dabūjis uz paštaisitiem sudraba un melhiora šūpiņiem uz Usmu brauz copēt viens rotkalis un viņa hobijs ir vizuļu uzmeisterošana Personīgi nepazīstu ,bet 2 viņa vizuļi man ir /kapars un melhiors/tos lieku tikai tad ,kad tiešām ne uz ko neņem.
Pēc Merfija likuma pazaudē vienmēr tos labākos:))))
nor4a 28.05.09
piekrītu viņi ražo,ir atīstība,mēs tirgojam-līdz septebrim-tad vārdu sakot nu nebūs tā pirkspēja.nu žel ka pie mums nav ražošana.tie paši vobleri maksās latu oktobrī,bet gumijnieces 300 nu piem bush-ja nebus tādas cenas tad uz xmas viņi varēs iesalīt..
bums 28.05.09
nemaz tas lucky jau nav tādā topā Leišmalas darinājumi tūliņ tūliņ būs topīgāki
bums 28.05.09
Kilka piedāvātajā angļu lapā arī cenas sākot no 120 ls personīgi manas domas ,ka paši varam ko līdzīgu sameisterot.Remontējot spoles nekādu dieva tēva darinājumu nēsu redzējis.Viss ir silvēku būvēts un taisīts ,kā saka ko 1 cilvēks ir uztaisījis to otrs var salauzt.
nor4a 28.05.09
tagad ar personalu nebūtu problēmu,tikai lv ir tā -ka vienam kleita,otram meita utt,ideja nav slikta jo urbjus,vergas tocna aizietu-tiltiņa vizuļi arī rullē,tikai modē ir Lucky jon :))
Inerces spole jau ir diezgan universāla spole un galvenais izturīga, tagad uzliku uz gruntenes 1979 gadā ražotu Ņevas spoli, protams ir savi trūkumi , galvenais jau pieredze un personīgā patika ...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs