atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā izvēlēties mānekli?

Manus ziemas mānekļus fāteris taisa , neviens veikala surogāts nestāv klāt .....
Kādreiz vizuļus arī taisīja - atsūtat originalus, varbūt kopiju atpakaļ atsūtīšu :DDD
urmaas 30.08.09
katru gadu šķukineniem atstāju pīrsingus.jo pavadas uz asariem nelietoju.bet tās maitas laikam visur ir! :(
Man liekas ka tie nav vieni un tie paši kas 5 gadus atpakaļ , vismaz man tā šķiet ! ........
urmaas 30.08.09
starp citu man vēl joprojām 4 mepiņš oranžā krāsā ejošākais.
Es daudzus gadus biju Mepps piekritējs , kamēr krāsojums nenonāca nost! Vienā upītē uz forelēm pārsteidzoši labs bija , divata gajām ( viņam cits māneklis) !
urmaas 30.08.09
mepi,aglia,abu,visi viņi labi.tik dažādām ūdenstilpnēm ari medīgais krāsojums var mainīties.konteineriem&zvaniņiem kā tu viņus dēvē ar ne vainas.bij savā laikā ienācies viens viltīgs rotiņš,kā konteiner tipa.tur serdenī varēju pat garneli iestūķēt.tipa smaržai.
Man protams spiningosanā maz pieredzes , bet par zvana sistēmu rotiņam ( blue fox) esmu labās dom ās ne tikai asariem ....
aakkis 30.08.09
Šitādus jau arī iesaka asariem.
urmaas 30.08.09
šitāds man ir.iet pa ūdens virsu baigi trokšņojot un gāzelējoties.tik noķēris vēl nekā uz viņa neesu.īsti mēģinājis ari nē.tik asara krāsā.
aakkis 30.08.09
http://www.getsomebass.com/images/bigskitterprop.jpg" alt="" />
skitter prop
aigaigars 30.08.09
Jāni vins teica rapala skitter prop!!!!! prop nav tas pats kas pop! un pop ir pilni veikali!
McJanis 30.08.09
tas ko tu linkā ieliki nav rapalas skiter pops, bet veikalā toč nav manīti vienīgi ārzemju e-bodēs var pasūtīt ...
toms004 30.08.09
varbut kads lv ir redzejis veikalos rapaala skiter prop es jau kadu gadu mekleju sajuta tada ka lv vispar tadu newar dabut
http://powerpro.com/publish/content/global_fish/en/nl/index/2009sehfish/rapala/lures/freshwater/skitterprop.html
profesors 06.07.09
laba manta asarim un līdakai ir rotiņš Mepps aglia nr4 ar sudraba lapiņu.Ja zāļains pamēģini Rapala spoon minnou pretzāļnieku.Ne asakas.
andris.r 06.07.09
Baigais. Zivis jāiebaro, pie tam vairākās vietās, kuras copējot jāapstaigā. Pat ja neesi iebarojis, zivs ir jāmeklē. Stāvot uz vietas un mētājot vari izmēģināt visu veikala plauktu piedāvājumu un neko nenoķert:)
baigais 06.07.09
Sveiki! Ceru ka kāds man palīdzēs. Man ir baigā problēma. Esmu gājis ar draugu spiningot Lielupes krastā gan dienā gan vakarā gan agri no rīta (5:00 - 9:00), esam gājuši vairākas reizes, nu nekā. Mēs izmantojām gan gaišas gan spilgtas gumijas zivtiņas, arī reizēm roterus. Mēs cenšamies iet uz līdakām. Kāds var ieteikt ko darīt lietas labā, kādus voblerus un roterus un visus pārējos izmantot (varbūt arī par asariem)? :)
aakkis 03.06.09
Top līderis

Jackall Cherry Zero Footer
Cherry Zero Footer 48 4,8 cm 7,6 g äî 0,2 m
Cherry Zero Footer 56 5,6 cm 11 g äî 0,2 m
aakkis 02.06.09
Kam interesē Kibs;
Vizuļi Kibs
dexters21 28.11.08
Nja,sod redzeju sebille voblerus.Skatijos krievijas forumos tur tie ir pirmo vietu topa. Cena nav darga apm vienlidz ar rapalu.Cik mekleju info tik labas atsauksmes.
giko 28.11.08
iegaju šodien ēsmā uz ģertrūdes. šiem jaunā sebiles produkcija ienākusies(vobleri). paraustiju pie šiem pa akvāriju un aizgāju laimīgs ar pāris vobleriem saujā. cenas mērenas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs