Sveiki!:)
Pastāstiet par ļoti labiem spininga kātiem un spolēm?Pasakiet firmu un modeli un cik garu kātu ņemt labāk?
tieši tā ;) Shimano spolēm ir atsevišķa remontdarbnīca Mūkusalas ielā, bet visas pārējās droš var nest uz Salmo remontu!
riigaa, daugavgriivas 31 a
Kur lai saremontee Daiwa laguna 3500 spoli?
zinu, interesanta lapiņas forma! es ar mazajiem uz alatām, sapaliem, forelēm eju! baigi patīk! vēl kombinācijā ar ultralight - vnk super!
mans pats mazaakais vizulis ir mepps-thunder bug blue :) uz shitaa es pat breksi gandriiz nokeeru..
Mani mīļākie roteri, o un oo meps balts, misiņš un kapars, vēl labi sudrabs iet, bet to maitas zaļās mīl nokost.
tā varētu būt gan ;) tapē labāk bemēģināšu ;)
nu ītenībā esot arī 000, bet tādu toč neesu redzējis ;))
To MP pamēģini ar bezinerceni papludināt, kad visu laiku aukla jātur nostiepta, aptaisīsi pakaļkājas.
Nav jau tā vairs, ka tikai ar inercenēm vimbo, daudzi ir pārgājuši uz mazajiem multiplikātoriem. Kādreiz gan tā bija.
es 0nr esmu redzeejis, bet 00 gan nee :)
mja man jau toč viņas neder ;) es jau mīlu tos mazos, vieglos mānekļus - Mepps 00 vai 0 ;)
Kuldīdznieki Ventā ar inercenēm vimbo uz nebēdu.Es uz dzīvo līdakas ar tikai ar inerceni.
nu inercenes tev neder, tur vaig smagu maanekli galaa :)
varētu tā būt! esmu pāris reizes tik ņēmies ar inercenēm - sencim vēl kādas piecas mājās stāv!
inercenes veel tagad ir modee :) teevs ar vinaam tikai spiningo, uz dzimeni uzdaavinaaju vinam inerceni, jo vecaa bija beigta. nu shogad vinam paneema liidaka paari pa 10kg un savanckaaja kopaa ar mani pleesonas nepa jokam
jā inercenes jau sen kā aigājušas nebūtība... nu labi vien ir! bezinercenes man pilnīgi apmierina ;)))
pat meistariem taa dazreiz gadaas..