atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laika apstākļi

zivotaajs 16.12.11
Te jnau izskstaas toch ka kadreiz babinja teica - ja lidz ziermaasvetkiem ziema nav sakusies - tad salu agrak par 5-7 janvari - ( zvaigznes vai triju kjeninju diena) i negaidi....
zivotaajs 16.12.11
Te jnau izskstaas toch ka kadreiz babinja teica - ja lidz ziermaasvetkiem ziema nav sakusies - tad salu agrak par 5-7 janvari - ( zvaigznes vai triju kjeninju diena) i negaidi....
Peipusnieks 16.12.11
Cirksni, Tev ziemeniekus nesaprast. Es jau vasarā ziemu gaidīju!
OskarsB 16.12.11
ko Jūs visi par to ziemu peraties.,nu samierinaties tač reiz.,nebūs ziemas.,nu nebūs..! :)
Ja arī būs ,tad uz pāris nedēļām ,un tikai drosmīgākie dabūs pakratīt murmuli,vai paraustīt bļitku ,vai ko Jūs tur kur nu kurais raustat..! :D
Peipusnieks 16.12.11
Aldēn, nekaitini! :-)
aldeens 16.12.11
Nu nevajag,nevajag to ziemu.Jo īsāka,jo labāk un ātrāk aprīlis klāt.
Peipusnieks 16.12.11
Jā. Es brīnos, ka sinoptiķi vēl nerāda prognozes vakardienai... tās būtu ideāli precīzas un nevienam nebūtu sūdzību.
eduks 16.12.11
Meteo.lv sola saliņus 20.-21. datumos sākamies, un tavu brīnumu, nedēļas prognozes pēdējās 2 dienas ... Atkal vecā dziesma :(((...
eduks 16.12.11
Sapratāt, .....tiķi, ja jūs šo lasāt, tad es visu ziemas copmaņu vārdā saku, ka Jūs esat mudaki ;DDDDDDDDDDDDDDDDD
Peipusnieks 16.12.11
Jā :-(

Ir mazi meli, lieli meli, bezkaunīgi meli, meli, acīs skaotoes... un ir laika ziņas...
aakkis 16.12.11
Man ir pārliecība,ka viņi ne velna nezin!Kad nāk uz darbu(ofisu),ja pakaļa pašiem salst-tad sola aukstu.No rīta skatījos...jau solīja pēc 24.12. jau pietiekamus mīnusus,tagad visu jau sagriezuši kājām gaisā.Tā viņi mētājās dienu no dienas,imitē strādāšanu!Bezdarbs viņiem laikam nedraud-tā pat kā pūšļotājiem!
ashukainis 16.12.11
Aivar, Eduk, es ar tā noskaņojies esmu, ka šogad ni un ni nepacopēsim :( - tā būtu ideālākā dāvana uz ziemassvētkiem vai Jauno gadu -uzsalis uz ezeriem drošs ļadus :))
eduks 16.12.11
Meteodienestiem tā ir forša reklāma. Ieliec garajā prognozē vairākām dienām, pēdējās 1-2 dienās tik nedaudz cerīgākus mīnusiņus un makšķernieki nāks uz tavu saitu kā uz medu :)). Tā tās pēdējās 2 dienas jau mēnesi tā arī paliek pēdējās garajās prognozēs, a mēs joprojām pa peļķēm un pa dubļiem :( ...
Peipusnieks 16.12.11
Kurā vietā tad 2 dienas iepriekš bija -13?
zivotaajs 16.12.11
Ehh pat ljooti bezkauniiki - tur kur 2 dienas ieprieksh solija - 13 tagad tikai - 8... ehhhhh laikam toch ljadus buus tikai nakowgad(((
Peipusnieks 16.12.11
Windguru bezkaunīgi ņirgājas par copmaņiem! Sāk rādīt mīnusus uz nākošo nedēlu un, kad tas brīdis tuvojas, pārdomā :-((
BassPlanet 15.12.11
Eh uz Z-svetkiem spiningu vicinasu,laba davana ta bus!:):):)
aakkis 15.12.11
Kaut kad jau būs!
espac 15.12.11
Jā, un guru galīgi nav guru (var arī bildi albumā apskatīt :D )
Bet, ledus būs un patirināt varēs :))
urmaas 15.12.11
Uz pareizticīgo z-svētkiem tik uz ļadus LV tiksim.Tas labākajā gadijumā!
:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs