atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laika apstākļi

Tonis 25.10.11
Tev mājās seskis?
eMKa 25.10.11
Nebūs nekādas ziemas :) Tobiš ziema būs, bet mīksta, daudz sniega, bieži atkušņi u.tt.
Seskis nav pat pacenties kažoku uzaudzēt :), pagājušo gadu ap šo laiku jau bija resns un pūkains :)
skrejejs 25.10.11
Galvenais lai autiņam kapots silts:))
Tonis 25.10.11
...Ja jau 'liesas druknas',ta var arī saliņā...:DDD
sienaazis 25.10.11
Kārumnieks, es par saliņu :))))
sagittario 25.10.11
Sienaazi- par kādu kniebienu Tu runā?
:DDD
andzus69 25.10.11
Sienaazi, es ar tā jūtu :)) Daba "atspēlēs" silto rudeni :)) Kā sāks Novembrī kniebt :)) Galvenais, lai Peipī ir ar auto braucams ledus :))
mlg2 25.10.11
es par pavasari;DDDDDD
sienaazis 25.10.11
ziema buus nikna, ziviim tauki, cuukaam liesas druknas....uh buuus kniebiens.
andzus69 25.10.11
Piektdien jau -5 sola, drīz es jūtu uz ledus sēdēsim :))
vlDream 25.10.11
kaut ātrāk pavasaris atnāktu(((((
silpeiv 25.10.11
Kā ar zemledus copmaņiem ,jau sēž ?:):)
udensdraugs 25.10.11
Liepājā uz mašīnas ledutiņš, laukā 2 metru augstumā virs zemes +4, zeme balta.
Jālaiž uz copi!
andzus69 25.10.11
Uz augsnes salna, zvaigznes spīd, superīgs rīts :))
Sir 24.10.11
Butiba ja runa par to upju limenja mainu un piekrastes aplusanu, kur zivis peld uz krastu est visadas bukaskas-kakaskas, jajauta Daugaviesiem, vinjiem tas apluusanas pec HES palaisanas ir loti labi zinamas.
marti 24.10.11
un zāle balta :) pierīgā no rīta pie loga bija -1
burtnieks 24.10.11
Šodien skaists rīts-saulīte staigā pa zemes virsu,neliela migliņa,vēja nav.Gandrīz kā maija rīts.
Sir 23.10.11
Katra zinja es domaju ka vis atspiezas zivs peldpuuslii.
Visas atmosferas spiediena mainas, laika mainas, udens limenja mainjas, atstaj tiesu iespaidu uz zivs peldpuslis kas so apstaklju delj tiek stiepts un spaidits. ( ari pie zinamiem apstakljiem sirds slimnieki jutas loti slikti )
Tapat ka ar cilveeku, nedomaju ka ir kads kam kunga problemu gadijuma vel gribetos krietni paesties.
Vel veci veci saka par zivs apetiiti, lai kads laiks, lai ari slikts laiks, bet laikam jabut tadam patstavigi, ( vismaz 3 dienas ) tai zivej tapat vajag est, bada nenomirs, no ta ari piem. asaru mistiskie 'zori '; kas dienas laika var ilgt stundu, bet masveidaa, a pareja laika tuksums konkrets.
aakkis 23.10.11
Ja runā pa upi,tad kad ūdens līmenis sāk celties,visas zivis sāk aktīvākas palikt.Tas līdz zināmam līmenim,ja jau sāk duļķis parādīties,tad teiksim līdakas vairs neņems.Bet baltās būs aktīvas,reizē ar straumes palielināšanos sāks skalot visādu zāli un tamlīdzīgi.Sīkzivis to baksta,meženes,sapali,ālanti aktīvi darbojas ūdens augšējā slānī.Tas pa silto laiku,vēlāk rudenī jau savādāk.Kaut vai karpu dīķī-aizliec meniķim vienu šauru dēlīti priekšā,uzreiz karpas reaģē un pa visam cita kustība.Katrai ūdens krātuvi jau ir atšķirība,bet princips viens!
jegogo 23.10.11
Kā ietekmē copi ūdens līmenis? Kad līmenis cēlies,tad slikta cope?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs