atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laika apstākļi

lacuks007 27.07.11
Čierī ar ATKAL negaiss....zb šovakar uz Jūriņ gribējās aizbraukt
silpeiv 27.07.11
Aiziet vaļā!!
Karlis_K 27.07.11
jā Rīgas centrā sāk līt, un pērkons dārdina apkārt nepajokam!
silpeiv 27.07.11
Tas rīgā!!
silpeiv 27.07.11
Nez,kā citur bet tuliņ būs pūtiens!!
silpeiv 27.07.11
aakis ,kad sāks līt tad nespēsi rakstīt :P
mlg2 26.07.11
lacuks007
obidno:)
man neko nenolauza,būs pašam jāzāģē un uz vētras rēķina norakstīšu:DDDD
usis 26.07.11
forši, uzcepu gaļu, paskatijos uz Salaspils pusi, labi palika:)
aakkis 26.07.11
Re,Jums lietus-plūdi,vecie koki malkai,bet manā pusē ne piliena.
lacuks007 26.07.11
Čiekurkalnā gāž tā ka bail paliek! koki salauzti...
silpeiv 26.07.11
Re kā uztrāpiju :D:D
Dadziic 26.07.11
Nu jā, Salaspils kā izārdīta. Tieši kulminācijas brīdī braucu no Ikšķiles, uz šosejas satiksme apstājās uz 10-15 min. Krusas graudi bija ap 2cm diametrā. Biju satraucies par mašīnas virsbūvi, bet paldies Dievam un Volvo - viss kārtībā.
Uz Miera ielas koks pāri ceļam... Bļ... apkārt 8 km, a ko darīt... Pie k/n "Rīgava" atkal koks pāri, bet tas viegli apbraucams.
silpeiv 26.07.11
tvneta lietotĀja komentārs,varbut nedaudz parspile..

Salaspilī vairākās vietās pāri braucamajai daļai sagāzti koki, uz mājām braucu 8 km līkumu. Pie pārbrauktuves krusa krājās kaudzēs, skats kā ziemā. :)
Uz šosejas pie Salaspils krusa un negaiss apturēja satiksmi pilnībā apmēram uz 10 min. Krusas graudi bija līdz 2 cm diametrā. Bija sajūta, ka mašīnai jumts būs cietis, bet Volvo biezi bleķi.
Janciigais 26.07.11
Visam neizskrēju cauri, es laiku skatos www.foreca.com , katrā ziņā visi gismeteo etc. nestāv klāt, samānījis nav un norkišņu iespējamību uzrāda % :)
silpeiv 26.07.11
Lasu ka salaspilī baigi nodevis,ar visu krusu. Bet Rigā centrā vien tāds mīziens bija!!
epox59 22.07.11
Laika apstākļus skatos arī no šejienes , diezgan precīza .

http://www.meteo.lt/skaitmenine_prog_lt_zem.php?skpt=lt_krit
Torpeeda 22.07.11
Es arī izmantoju to norvēģu lapu yr.no, tur tikai vajag izvēlēties anglju valodu. Tajā es skatos to "hour by hour". Teikšu, ka par kādiem 80-90% precīzi prognozē. Drošībai es yr.no prognozes lieku kopā ar rp5.ru, kas reizēm (bet tikai reizēm) liekas precīzāks.
Vispār jau ar tiem laikapstākļiem un to prognozēm gadās kā ar bitēm - sola baigo lietu, bet tie drūmie mākoņi kaut kā pamanās pārskriet pāri utt.
Boroda 22.07.11
www.yr.no
diezgan precīzi
dzhi 22.07.11
kur jūs inetaa smeljaties info par laika prognozi. Briivdienaas jaalaizh copeet, bet windguru un gismeteo katrs kaut ko citu raada.
andzus69 22.07.11
aigaigars, man vakarvakarā šķita, ka amerikāņu filma bija vidu ezerā kad mēs cīnījām krastā :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs