Kamēr Carnikavā spīzd saule,Zveiniekciemā labi "mazgā"!
:))
Kaut kur jau apkārt pilinājis ir,jo ūdens līmenis upē bija mazliet~10cm salīdzinot ar 13.06.pakāpis.
es ap 2:30 no rīta arī startēšu patestēt :))
Incanti, kā copi ietekmēs šonakts pilnmēness pilns aptumsums? Lai nu kā, bet es testēšu....
Pa šodienu, vakardienu bik papilināja bet tikai tik daudz cik knapa gurķu laistīšanas tiesa.
Ehhhh, kā līst.... Pērkons ar pamatīgi norībināja, bija pat pāris bliezieni, kad zibens ar pērkonu reizē.
Lietus tā arī neuzlija,tagad apmācies,laiks copei feins.Tikai lielo slieku un nakts tārpu bads!Jāiet strauta malas kultivēt!
Pēc šā visa varētu sanākt šovakar laba cope,žēl ka darbs!!
Oi,Oi,Oi...tā viss tas melnais uz Brocēnu cementa pusi grozās.Pāris pilieni manā pusē tikai tika.Piliens tuksnesī,bet putni klusē-tad jau jābūt kādai šturmei!
Nezinu,es gar upi jau no 16.05. neesmu staigājis.Visu laiku pa vecupēm cīnos ar sūkātājiem.Labi sapali man zemāk jālaiž ķert,bet visas zivis braslos.Tur daudz zāles un sekls,tiem vēl laiks.Ja paceltu līmeni pa kādu 0.5 metri,tad būtu cita kustība.Izskatās,ka tūlīt manā pusē būs "svētki".Saldū jau ap 14.iem labi lija.A te mācītājs jāmaina!!!!!
aakkis> ui man patīk kad Abavā zems līmenis, var forši pabradāt gar krastiem, derētu pēc 10g pauzes aizlaist! Kā sapali tavos posmos, pa virsu šiverē?
Man zeme saplaisājusi,upē līmenis -us 0.6m,tārpus lai salasītu vajag 10 kubi ūdeni caur skaitītāju izdzīt!
Beidzot jau paliek tumšāks,bezdelīgas ar tuvāk zemei lidinās.Visu nakti veltīšu nakts tārpiem,ja salīs.Ta visi krājumi pagrabā izbeigušies!
aakkis> a ko jums tur ar zāle jau nokaltuse?
Pietiek Jums tā lietus,atstāj man ar!
Zibeņo pie paša loga un gāž kā ar spaiņiem, uh forši!
nu tad beidzot Rīgā līst ar!
Vakar cepuri mitrināju, galvu bāzu ūdenī, pats aplējos ar ūdeni, ilgāk par 10min tas nepalīdz :)))
šādā karsonī copējot palīdz virskrekla(var arī cepuri) samitrināšana ik pa kādai stundai, tas žūstot radīs vēsuma sajūtu, pārbaudīts ;) Bet vispār kad ir ap 30 es neeju forelēs, nav ko tās mocīt pa tādu žaru, labāk sapalos.