atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laika apstākļi

vairis 27.11.10
Attaisīju 2-ām istabām logus uz ziemas vēdināšanu:)iekšā +24.3,ārā -8.5,kaut kas jādara lietas labā!Spiningot gribas:)Neaizsals upes manā pusē!:)
vieplis 27.11.10
Raih, nevaig kompromisus! Lai viņi kautrīgi sēž mājās un lāpa velteņus!
:)))
raihs 27.11.10
4.decembrī rāda -3...A ko vairāk vajag- zelta vidusceļš gan plānā ledus urbējiem,gan gižciltīgo zivju bruņiniekiem:)))
avtt 27.11.10
Ko ta'es ,es jau neko,bet laukā aš -11*!Kas vēl no rīta būs?Prieks ,kur tu rodies,ledus ,kur kavējies?
;))
sagittario 27.11.10
Tev jau, Valdi, ir motorizētās slēpes- ko Tu bēdā! :)))
Burtniekam gan pagājušo nakt esot uzlikts vāks....tad vēl kādas četras naktis un tad jau diezgan droši varēs čāpot...
sagittario 27.11.10
Latvija ir liela zeme, par spīti mūsu iedzimtajai kautrībai! Līdz ar to klimats mēdz atšķirties pat dažu km attālumā, nemaz nerunājot par desmitiem vai simtiem... Nezinu, cik pie manis(-ī) grādu, bet man škiet, ka vēl par maz. :)))
gintsgg 27.11.10
Priecājās ne tikai Vieplis , es arī .
guncha56 27.11.10
Urmaas -8* pamaz pie kimlaka netieku klāt
urmaas 27.11.10
Tere Gunča:)
neesi tik "taupīgs".mumsīm ar biku vajag!
vai nu tavs grādīzeris kko muld,vai ari nosiltini mājai sienas!!!
guncha56 27.11.10
A winguru es arī neticu lai Vieplis nepriecājas par agru.
guncha56 27.11.10
Urmaas tobortu atsūti pie manis!
mlg2 27.11.10
...Gunča a Tu gismeteo tic:(
guncha56 27.11.10
Bļin gismeteo te rāda ka Alūksnē -13* a man pie sienas rāda tikai-8*.
urmaas 27.11.10
Laai saalst,laai saals,laai uzsaalst tā lāabi.tad varēesim dooties uz ļaadu....
za bortom -11!
V.S.O.P. 27.11.10
Lielas zivis ķert ir forši :) vēl foršāk ir daudz lielas zivis :) No ledus lielas zivis nemaz tā neķeras, priecājamies par katru 500+ asarīti vai vimbeli. Bet izkustēties vajag tik un tā, ir ladus vai nav. Vēlams tikai būtu ātrāk "opredeļitsa" - at to šobrīd ne tuda, ne vkrasnuju armiju...
sagittario 27.11.10
Jā, raihs, Tev vieglāk, a ko es lai saku??? Man patīk tik mest, mest un vēlreiz mest... :DDD
A par tiem izgriezumiem Tu trāpīji desmitniekā- tas netikums man vēl joprojām piemīt! :DDD
avtt 27.11.10
Visi esam te savā veidi slimi,tas gan...
;)
raihs 27.11.10
Redzi,avtt,mani jau padsmit gadus vajā problēma,pie tam ļoti liela-es LV mīlu tikai lašveidīgos...Monogāmija saucas...Zinu-slikti,a ko lai dara? Kad lai to pumpaino zivi vēl piecērt?
A pavasarī es vilku-pat ļoti vilku-tikai ne Latvijā,un ne lašveidīgos,bet gan Spānijā,un samveidīgos:)))
avtt 27.11.10
Saproto raihu,kas tur ko nesaprast!Visu pavasari,vasaru un rudeni nav ne metis ,ne vilcis!Es saprotu!Vienu...vienu gan manam nesasaprast...kā ziema,tā lielā luste i mest,i vilkt!
Mjā...
Manam gan tīk ziema ar visu to saistīto copi.Nāks pavasaris,arī tad manam būs luste i mest ,i vilkt.Jancīgi būtu,ja piemēram,mans uz līgo svētkiem smilkstētu par pirmo ledu!Mjā,tas toč būtu jancīgi!
;)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs