atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laika apstākļi

ashukainis 13.10.10
gugu, Ko Tev onkulis Vieplis ļaunu izdarijis, ka turi uz Viņu ļaunu prātu?:( Manuprāt normāls onkulis-izplīdzīgs ja vajag un atsaucīgs! vairāk tādus cilvēkus!:)
pie mums taa snieg ka vispaar redzamiba mosh metri 20.........:(
gugu 13.10.10
Zin kaut gan man nepatik ziema,bet nu es par pamatigu ziemu lai vieplim skumigak :):::)

(nenem launa )

Ja epox izlasiju
epox59 13.10.10
--Es to pašu !!
kur vēl decembris :) :) ;) !!!!
epox59 13.10.10
-gugu-tak lasi-bij vīrs...
Tagad labākos medību laukos!!
ashukainis 13.10.10
Viepli, davaj budem žitj družno- Ļatgaļē un Vidzemē lai top ātrāk ļadus, a parējā Latvijā lai top bez ļadus!
vieplis 13.10.10
Ejiet pupās ar visu savu sniegu, ledu un ziemu, sapratāt!
:))))
ashukainis 13.10.10
skats vienk super-taaadas pikas sniedzins snieg! nu kas nu kas var but labaks un skaistaaks par šo??????? nu vienigi uzsalis, staigajams ledus!:D:D:D:
gugu 13.10.10
labi epox ka nepateici ka tagad jau uz ledus velk latvija asarus :D
epox59 13.10.10
...... mums bij vīrs -saucām par "dieva dēlu"
citi tikai domā, viņš jau uz ledus velk asarus !! :)
gugu 13.10.10
adrenalins
andzus69 13.10.10
nu kas var būt labāks par krakšķoša ļadus skaņu zem kājām pēc ilgas gaidīšanas un ciešanās :)) :D
gugu 13.10.10
Nu nah ,cik promiles ir tiem kas lien uz pirma ļedus :P
epox59 13.10.10
-Tur tvarstīs ašukus ;);)-
Te vēl Lielās līdakas-labi :):)!!!
andzus69 13.10.10
slēpes arī noderēs uz pirmā ļadus :)) man domāt, ka drīz jau pa mazajiem ezereļiem varēs slēpot virsū :))
gugu 13.10.10
:D vaskojat slepes :):):)
andzus69 13.10.10
pagājušajā weekendā man laukos uz dīķa jau 2 rītus ļadus bija :)) jāsāk trīt vadga :))
ashukainis 13.10.10
juhuuu pie mums ar smalki milti sniga!;) aikam driiiz uz ļadu mauksim, jasak asinaat un puleet bļatkas!
guntisp 13.10.10
Madonā snieg sniegs. Jāmauc uz ezeru meklēt "Žoru" O:)))
sienaazis 13.10.10
johaidii, taisni neticas ka tik labs laiks, 00 30 veel puuta un liinnaaja. hm jaagaazz uz cop.
burtnieks 13.10.10
Jo ārā labāks laiks,jo spiediens augstāks\anticiklons.Laiks sūdīgs vējš,lietus.Spiediens zems\ciklons.Visprimitīvākais barometrs-egles zara žāklīte.piestiprini horizontāli pie sienas un uzvelc svītru.pvēro,kā žākles zariņš staigā atkarībā no gaisa spiediena.Normāls spiediens ir766 mm.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs