atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laika apstākļi

avtt 04.09.10
bums,kā Tu man spiedi uz nervūūūū!Vismaz par tiem brekšiem būtu stāvējis klusu,vai...
;))
sienaazis 04.09.10
Bums at zziru besissja :)))

Pag, pag, drīz man kas ķersies.
Norms 04.09.10
Pie Rojas visu rītu atkal līst, apnicis sen jau !
aakkis 04.09.10
Tur Tev taisnība!
bums 04.09.10
Usmā saulīte pa zemes virsu tekā un brekši putru pilniem vaigiem ēd.Baraviku arī pilni meži spēj tik lauzt:DDDDDDDD
sienaazis 04.09.10
Rīgā līst, viss nomaacies + 8, Tas ap Dienvidu tiltu.
aakkis 04.09.10
Rīgā jau tādas kalsnas,kartupeļu laukā salasīsi treknās!Laiks nomācies,viss pelēks vienāds,vēja nav,ja uzsmidzinās-tad minimāli.
mazkalns 04.09.10
Paldies,Rīgā vienkāši pretīgs,sliekas pa trotuāru rāpo,jābēg uz dzimto sētu.
avtt 04.09.10
Goldingenā +9 vēja praktiski nav,dalēji mākoņains.Dotā brīdī minimāli smīlā.
Eh,uz copīti tagad...
Eh,šance šancīte...
;)
mazkalns 04.09.10
avtt,kāds jums Kurzemē laiks,jābrauc uz Sabili tupeņos,tad tālāk Usma?
mlg2 03.09.10
šodien bij ieskrējis Alūksnē pa personīgām lietām,piebraucu pie ezera vilnis izbraucams:DDD
vienu laivu redzēju,nu nazin vai višš bij apmierināts ar cop.kaut gan viss kas notiek:)
Wiking 02.09.10
PSRS laika meteo dienests....
Nez, kāda šogad būs ziema?
Aizsūta izlūku ,lai uzzina ko čukčas dara.
Izlūks ziņo: čukčas vāc malku!
Meteo dienests ziņo: būs barga ziema.
dzhi 02.09.10
kaut kur lasiju, ka meteorologiem augstaakaa pilotaazha ir 70% precizitaate....
Brusis 02.09.10
To Sulla,tieši tā.
Karlis_K 02.09.10
Tikai tagad Rīgā sāka līt, maitas sinoptiķi izčakarēja dienu, uz nevienu vairs nevar paļauties :/
aakkis 02.09.10
Zinu,man ir pie simts dažādu lapu saglabātu-nu visas līdzīgi rāda,kad paskatās.Paskaties pēc 4-6 stundām=jau sagriezti visi rādījumi kājām gaisā.Un LV jau ar ņem no neta,viņiem jau satelītu nav.Burtiski apkopo inf.,un pasniedz kā savējo,pie tam katrs mēdijs vēl tēlo gudrāku.
Bralitis 02.09.10
Āķi ieskaties uzmanīgi tai kartē kā gaisa masas cenšas pārvietoties - tur skaidri redzams ka paliks siltāks,,,tā kā vēdzelēm vēl būs jāpagaida. No ZR puses un R puses sāk spiesties siltāks laiks ( Golfs izskatās ka to ietekmējis).Protams neūs tāds vasaras siltums,,,bet siltāks kā šodien būs.
sienaazis 02.09.10
Nu tas i pa traku no 30 uz 12, zive ar apdullusi...
Brusis 02.09.10
Mja,kā man patīk Latvijas meteologi,no rīta Delfos izlasīju,ka no 17 līdz 22 Rīgā spēcīgs vējš.Tā,kā vakar ziņās kaut ko bubināja arī par lietu,ok,sēžu mājās.Tagad ir 19.00,praktiski bezvējš,lasu stiprie vēji pūtīšot naktī.Piedevām izlasu Delfos prognozi septembrim.Sevišķi iepatikās šis,,naktis var būt rudenīgi dzestras, bet salnu vietās var būt arī salnas,,.
aakkis 02.09.10
Nu tādas tās naktis izskatās,vēdzeļu laiks būs klāt-tikai mest nebūs kur manā pusē-pļavā tikai

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs