es akal dzirdēju, ka Venta pa vecām sliedēm aizskrēja, pie Zlēkām
Dienas Kurzemes ezeriem uz ledus tikt skaitītas,tā sola
Kuldīgai
Tāds tas skats Rīgai
![](http://www.foreca.ru/meteogram.php?loc_id=100459031〈=ru)
sen bija laiks ledum pazust, vienīgais labāk jau būtu smuki plusi nekā tas lietus, kas tagad ārā :(
Tagad vēl no gaisa papildus slapjums nāk... tā kā ardievu ļadus arī V-pils rajonā :)
Stāsta,ka pie Zlēku tilta iraida labuckas ledus krāvums!
Abavā vispār tas līmenis pļavās,bet lielie ledus gabali stāv bedrēs un nekustās,tā kā piesaluši-tas vakar.
Lielajā Nabas ezerā kas ir savienots ar Ventu līmenis tāds ka visas kempinga mājiņas zem ūdens. Ventspils raj. it kā vēl ledus neesot izgājis.
aakki, tiessi taa arii buus, jo pirmajaa pavasara dienaa iepuuta rietums, viss pavasaris veejains un lietains.
avtt, es jau vimbu pavadas sasējis, čornakožij
Mērcēt jau var tagad-bet tolka?Vispār cik skatījos tos solītājus,tad baigi drūms tas laiks tiek pareģos.Apmācies,lietains un pārsvarā līdz +5*C,dažu dienu mazliet vairāk uz dažām stundām.
;)Rodas sajūta,ka drīz varēs Ventā mērcēt kātu.Garo.Makšķeres.Ja kas.;)
jau rodas sajūta, ka Alūksnes pusē varēs vasaru sagaidīt uz ledus sēžot :D :D
Super :) varēs uz ļadus sēdēt un sauļoties :))
piektdien, sestdien sola virs 10 grādiem.....mani jau sāk mākt bažas, ka būšu sezonu noslēdzis neapzināti :( bet svētdien vēl uz ķīsīša gribētos uzrāpties :)
Es gan domāju vēl uz ledus līdz Aprīļa beigām copēt :)) Alūksnes pusē pirmais normālais atkusnis :) Labi ir, vismaz tas gandrīz metrīgais sniegs saplaks. A uz ezera kādu nedēļu tagad būz tūtē- tāda putra būs, ka maz neliekas. Lai tik pakūst :))
A to jau sāka bažas mākt vai vispār 1. maijā varēs ar laivu braukt, un nebūs ledus ezerā jālauž :(