nelietigais
labs pirmā apriļa joks :)
Solīja arī Liepājā mazliet noklās zemi ar to balto sū..u, bet patreiz nekas jauns klāt nav nācis, tik cik pārpalikumi.Temperatūra ap 0.
Tehnisku iemeslu dēļ pavasaris tiek atcelts! :D
Globālā sasilšana!Pie mans spīd silta saulīte,staigāju krekliņā...Baigā dilēma-nevaru izlemt,iet kūlu dedzināt vai uz upi spiningot....
P.s tas Madonas nov :D:D:D:D
-2* snieg "globālā sasilšana"-pavasaris turpinās,turpinam svinēt Lieldienas un šūpoties uz sniega čupām...:))
un smuki snieg,ja neapstasies bus problemas ar parvietosanos.doma par copi laikam jaatmet.
-2, snieg. Un ziņo ka snigs vairāk kā diennakti :)
Jau tā sniegs ir pāri pusmetram- nav kur man vairs viņu likt! Ledus metrs ko urbt+ tagad vēl pamatīgi būs jābrien :D Ziema turpinās :))
ja šitā turpināsies galvenais būs lecot pāri ugunskuram nepaslīdēt uz ledus :D zb konkrēti
-2* un snieg -priecīgus ziemas pautiņsvētkus visiem pavasara gaidītājiem:)
-2* Goldingenā...
Ak jā,priecīgi virpināt "kabatas biljardu"!
:)
-4* snieg -cerams ka tas ir pēdējais šai ziemai kura nekādīgi negrib savas pozicijas zaudēt.
IESKATOTIES LAIKA PROGNOZĒS, IZRĀDĀS, KA APRĪLĪ IR 31. DIENA?!
Lasu jauno CL žurnālu un tur par aprīļa mēnesi interesanti uzrakstīts (droši vien kāds tipveida teksts) - sak, mēneša sākumā vēl šur tur būs pēdējais bīstamais ledus, tā ka prātīgi.
Ak, kaut nu šīs prognozes piepildītos :)
Riiga +4 vechi ,+4..! Ziema kravaa mantinjas.. :D
ko jūs! pavasaris ir tikai pa dienu un pa nakti ziema
...pa rokai man te mētājās pieraksti,kas veikti parasti ap 7 no rīta 28.marta dienās...
2006= +2
2007= -1
2008= -5
2009= +4
2010= +2
2011= -1
2012= +3
un 2013= -9...
avtt, 28.marts 2013, 10:38
maz
...pa rokai man te mētājās pieraksti,kas veikti parasti ap 7 no rīta 28.marta dienās...
2006= +2
2007= -1
2008= -5
2009= +4
2010= +2
2011= -1
2012= +3
un 2013= -9...
Neko jaunu nepateikšu... -9* Goldingenā...
Man ar -12 rāda, ziema turpinās un būs burvīga diena! :))
-12* skaidrs bez vēja ,lec saulīte.