Manis pēc 9 mēnešus varētu būt ziema, a pārējo laiku vienalga!
Tad Jums jābrauc uz Maskva reka,tur tūkstoši vicinās cauru ziemu!
manis peec ziema vispaar vareetu nebuut. spiningosana man tomeer sirdij iz daudzreiz tuvaaka nekaa seedeshana uz ledus.
Saules aktivitātes dēļ ziemas Eiropā kļūs aukstākas
Sinoptiķi nav nopietni,ja jau sāk salt deguns,tad viņi var pateikt-jā ir mīnusi,
paiet dažas stundas un saliek visu savādāk.
Vai Jūs gribat, lai novembra beigās jau būtu dziļa ziema (man jau arī nekas nebūtu pret)? Ja sniegs, ledus un aukstums nebūtu janvāra vai februāra beigās, tad varētu teikt, ka laikam ziemas nebūs. Bet pagaidām neatliek nekas cits, kā gaidīt mīnusus, kā rezultātā būs arī ziema.
Nu mazi mīnusi tikai Arhangeļskā
un tuvākajās nedēļās ar nekas labāks nav gaidāms.
Pavirši nakts tārpus esi nolasījis,nabaga kurmis ieradies uz reklamāciju-joks.Labāk iedzen kādu iesmu tai vietā un Fāzi klāt uz dažām minūtēm.
āķim taisnība Kurmis padla visu zālāju sčakarēja Padla Padla.!!!!!!!!
kāda šķirba!galvenais lai nav pauze-ne ar špini,ne uz ledus.:)
Nu šomēnes vēl ne tuvu mīnusiem nebūs-kurmji rok,vardes pat vēl tādas apdullušas rāpo.Apmācies ar smidzinātāju,priecē ka vējš no rietumiem.Būtu jau svētīgi,ja uz ziemas svētkiem kādu asaru varētu no ledus pamānīt.
Ja sola forsu laicinu ar minusiem,udens jau atdzisis,tatad ledus karta driz izvedosies!
Nu Liepājā varbūt, bet Cēsīs aukstums
Liepājā sola visu nākamo nedēļu no +4 līdz +9......
Nu paskaties, windguru.com visu nākamo nedēļu sola 0 un zem nulles. Tas labi!
nu mani bērni vel varēs teikt mēs redzējzm kārtīgu sniegu, tiesa tas bija Depilē
Nu vēl gadus 20 atpakaļ jūras krasts uz pāris km sala ciet, tagad pat kanāls negrib lāga aizsalt ...