Šodien Engures ezerā pie Dzedrupes asaru skaits milzīgs, mums pa cetriem ap 400 asariem, bet visi sīki, izņemot dažus.
Par ornitologiem-vietas nosaukums,putnu vērotāji tur bāzējas.Diezgan gabaliņš jāpabrien,bet ir vilkts lieliski tai rajonā.Ja ceļi nav tīrīti-tad ir bezcers iebraukt.
Piparin,kas tie velns par zvēriem-tie orMitologi?
Mēģināšu sākumā pie krasta zālēs pēc tam kautkur pa vidu (visu laiku pa vidu kautko esmu salasijis)
Vairi30-uz ko tad asari kožās matelis vai bļitka
Baltajām zuvēm baigi jūtami,asariem nav tik traki.
Kožas ta kožas, bet ar baigo rāvas smaķeli
Par ornitologiem nezinu,bet asari kožas!
Rīt doma braukt uz Enguri vienīgo piebrauktuvi zinu pie Ormitologiem ,kā domājat ir tolka uz turieni doties .(man 120km lidz turienei)
Kur vēl var piebraukt pie Engures ezera izņemot Artūra bāzi(Mazsaliņas)?? -pie pirmās nevarot jo nav tīrīts.
Cik man stāstīja čomaks no Rojas, tad ezerā esot stingri pacēlies ūdens līmenis un cope apstājusies
neviens neraksta, visi velk. upeskakts sauss!
Vakar atklaaju sezonu Engures ezeraa,rezultaats tiiri apmierinosh 18 smuki asari,3 simtgramiigi paareejie 250 lielaakais 300 gramiigs.Liidakas vakar nenheema.
vakar biju iebraucis talsos jaunbērziņa veikalā - veči esot aizbraukuši, ledus esot, par copi nezinu.
Tiko sazvanijos ar vietējo. Šodien trīs asari un līdaka-uz šķērsenes. Ledus apmērām 8cm.
a kaa tur enguree pie artuura ziema arii brauc? un kadas takses?
aljo! kas ar enguri notiek!? kāds ir bijis izlūkos?