atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Engures ezers

aakkis 29.12.14
Ķūļos pa kreisi līkumos.... vakar veči esot vazājušies.Pa lomiem nezinu.
RBTrout 29.12.14
Kāds zin ko par ledus biezumu, cik cm?
aldenss 29.12.14
Vechi atrakstaas kas bija, ir ienaakusies infa(pozitiiva) , riit jaamauc.

Robchiks, 29.decembris 2014, 14:15

Nevaru tik vēl izdomāt Engure vai Kaņieris.
Robchiks 29.12.14
Vechi atrakstaas kas bija, ir ienaakusies infa(pozitiiva) , riit jaamauc.
bebritis23 29.12.14
salmo3 .pilnigi piekritu .cik var kaast to ezeru .ja pashi netiek gala vai ir pa slinku tad ludzu dodiet pilnvaras darit to cilvekiem kuriem tas ruup un interese.
salmo3 29.12.14
Risinajums ir viens,saucamiem brivpratigiem laikam ja nekludos pieskirt izsniegt protokolus par tikliem un citiem parkapumiem..tadejadi nebus jatere ne nauda ne degviela..tas ir tikai mans subjektivs viedoklis..
aldenss 29.12.14
Kas ar ledu,ir jau staigaajams?

aldenss, 28.decembris 2014, 08:16

?
aldenss 28.12.14
Kas ar ledu,ir jau staigaajams?
whoops 07.12.14
Ledus 10 cm.Vietām ir balāki plankumi,bet pārsvarā caurspīdūgs.Cope nekāda, pa vienam asarītim.Visur tikli salikti.
Patrols 06.12.14
Veči, netur sveci zem pūra. Kas ar ledu un zivi?
opusums 04.12.14
Naivais Makškernieku kartes nauda ir nodoklis, ko valsts iekasee no pilsoņiem, a inspektoriem galvenais ir uzlikt sodu, jo tikai tas atsver viņu eksistenci valsts liimenii. Vairaak ne grama :)
antonsb 04.12.14
Ko jūs te ņematies tā jau ir vēsture un tik tukšu salmu kulšana!Viens zina otrs zina trešais ko tad Policijai un citām iestādēm nepaziņojat!?
Jeb iet un pa dullo dot un tad Policiju izsaukt!?
Vismaz kaut viens ir paziņojis vajadzīgajām iestādēm kas te šausminas pa bezpriģelu kas notiek ezeros jeb izņēmis no ezera nelegālos tīklus jeb citas zvejas rīkus?
E šogad usmā izcēlu vairākus nakts āķus ap 300m garumā izvedu krastā plus vpāris tīklus!!!!!Jo dēļ dažiem nelegāliem copes rīkiem inspekcija nebrauks ja nebūs iespējams konfiscēt pāris KM ar tīkliem un uztaisīt TV krutu reportāžu kā cīnas ar maluzveiniecību kā lielupē un babītes ezerā!!!
Jo nav jau inspektoriem degvielas lai visur izbraukātu daudzi tērē savu naudu degvielai uz reidiem!Jo no šākuma Ļoti smagi jāizmaina LV likumdošana un nevis kopējā katlā laiž naudu no makšķernieku atļaujām bet būtu šai naudai tikai un vienīgi priekš inspektoriem un zivju pavairošanai šai naudai jāpaliek!Plus valstij ir jāgrib un jāatbalsta iekšējo ūdeņu kārtība un zivju pavairošana!
eridians 04.12.14
Uzguli vai esi Trollis?
Ja ne , sūti ziņu uz Valsts policijas prevencijas nodaļu. Ceru, ka tie nav korumpēti. Ja ir, tad variant naf.
uzgulis 04.12.14
Tantes labi pīpē. :)) skaidrā ūdenī jau jāpapūlās ieraudzīt, kur nu caur ledu uz grunti guļosu līdaku, lai arī caurspīdīgu un gaismu. Vienīgi ja smilts apakšā.
Zivis jau nav muļķes uz atšķirīga fona neguļ.
Kādu jau var dabūt. Bet ne jau masveidā.

kkas, 4.decembris 2014, 19:24


Diemžēl tantes nepīpē, kautgan būtu labāk ja pīpētu.
Cik es zinu, tad šīs nedēļas sākumā tika apdullinātas uz izķeksētas vairāki simti līdakas. Svarā no 1-3kg. Visas esot aizbraukušas uz centrāltirgu.
Tas tikai pie vienas laivu bāzes, bet ezers ir liels.
Tur vienkārši notiek masveida līdaku slakiņš. Pateicoties piemērotajiem laika apstākļiem un stulbiem kretīniem.
Starp citu Kaņierī arī notiek tādas darbības. Šodien runāju ar čomu no Lapmežciema. Šis pats bija pastaigājies pa svaigo ledu. Redzējis gan izsistus caurumus, gan iesalušus maliķu tīklus ar beigtām zivīm.
Tā lūk godājamie zivju inspektori un cienījamie copmaņi. Mūsu alkatīgie tautieši neguļ. Nositīs un pārdos visu ko vien var.
eridians 04.12.14
Piekrītu Antonam un Guntariņam - Engures ezers kopš Robis Šiliņš ir kopā ar Alvi Birkovu, zivju resursi ir izlaupīti, inspektori tā kā mēģina noķert vienu maluzvejnieku ģimenīti, bet rezultātu nav un nebūs, jo ir līdzīga situācija kā Usmā, kad t'/iklošana iet deguna gala, jo viņi piesedz
opusums 04.12.14
Zivju inspektors ir Vancāns, un ja viņa nagos tiks, tad neviens neatpirksies.....


Kaapeecir jaatperkaas, izvazaat pa tiesaam 2 gadus un lai inspektors suukaa ledu!
kkas 04.12.14
Tantes labi pīpē. :)) skaidrā ūdenī jau jāpapūlās ieraudzīt, kur nu caur ledu uz grunti guļosu līdaku, lai arī caurspīdīgu un gaismu. Vienīgi ja smilts apakšā.
Zivis jau nav muļķes uz atšķirīga fona neguļ.
Kādu jau var dabūt. Bet ne jau masveidā.
airi2 04.12.14
Zivju inspektors ir Vancāns, un ja viņa nagos tiks, tad neviens neatpirksies.....
Vincis 04.12.14
Uzguli, tev taisnība, ir tur tāds tautas sporta veids. Par laimi tas iespējams tikai pie pirmajiem lediem kamēr ledus nav biezs un ar nosacījumu, ka ir kailsali, ja sniedziņš tad nekā. Skaņa no sitieniem ar vāli pa ledu ir labi dzirdama tālu no ezera, un gaismas uz ezera redzamas ar neapbruņotu aci. Agrāk tika izmantoti aķi ar lieliem prožektoriem/lampām, saskatīts zivtiņš, apdullināts, ledus izcirsts un zivtiņš durot vai ķeksējot izvilkts (pamācība tiem, kas vēl nemāk :D). Man šī izklaide šķiet barbariska un nepieņemama kā spiningotājam, bet katrs dzīvo kā grib/māk.
antonsb 04.12.14
Varu tik piekrist pa inspektoriem jo cik atceros sevi cik copēju neesmu nevienu saticis!:(Vienreiz Buļupē Pašvldībnieki ar laivu brauca garām un prasīja lai uzrādu šie laivā krastā netika tad šiem parādīju pa gabalu-Cockles and Mussle Permit North Western & North Wales sea fisheries committe atļauju gliemežu vākšanas atļauju Anglija!:) atļauja ar visu manu očeni šie pabolijās paldies un aizpeldēja tālāk!:))
Engurē aizpagāšgad bbraukājām regulāri 0 inspektoru šogad Usma ap 50 reizēm 0inspektoru!
Gan jau trāpijos tajos laikos kad viņiem citas ūdenskrātuves!:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs