atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Engures ezers

jankar 09.12.12
Veči daudz,zivju-ne pārāk,daži asari uz trijiem,visi vienās dēlēs.Tas pirmajā bāzē
johanson 24.11.12
Šodienas loms Engurē - 4 līdakas: 2 knapmēri, viens zemmērs un vakarā pēdējā metienā bonuss - 3,5 - 4 kg līdaka. Precīzu svaru nepateikšu, jo zivtiņa pēc fotosesijas peld tālāk. Iespējams vēlāk būs arī bilde, lai gan salīdzinot ar Burtnieka monstriem tāds knapmēriņš vien būs ... :) Ezers "pavērās" tikai uz pašu vakaru - praktiski viss loms tika gūts 1 h pirms mājās braukšanas. Citādi pa visu dienu pilnīgs klusums...
Savukārt pārējiem, kā kuram - vienai ekipāžai rīta pusē jau laivā 3kg līdaka bija, citi bez zivīm krastā brauca. Kā jau copē...
gatins38 14.11.12
vakar pa dienu neviens piesitiens,čomam viens zemmērs
staff 14.11.12
ja ir interese par raudām, tad ir laiks tās ķert!
izmērs, ļoti pieklājīgs.
ar līdakām galīgi švaki....
johanson 05.11.12
NU es no Artūra bāze arī braucu.. Braucot krastā nekādus mega asaru lomus neredzēju, bet nu iespējams, ka tie kas labāk pārzina ezeru arī tos asarus atrada... Faktiski viena ekipāža izskatījās, ka tieši uz asariem brauca - pēc rīkiem varēja spriest. Kā viņiem gāja, to gan nezinu. Varu tikai pateikt, ka viņi šiverēja vairāk pa kreisi no bāzes. Tur arī līdakas it kā vairāk ķērušās, bet nu kalti - nekas cits...
Headhunter 05.11.12
Johanson, no kuras bāzes brauci? Vakar Artūra bāzē bija stāsts par asaru mega lomiem sestdien. Pašam pāris kaltiņi uz tviču, asars uz mikrodžigu. Kopumā bēdīgi rezultāta ziņā, bet laiciņs gan lutināja.
johanson 03.11.12
Engurē šodien bēdu ieleja - pat kaltiņi neņēma. Cik redzēju visi brauca krastā tukšā...
Modzha 28.10.12
Šodien no paša rīta 2 gandrīz mēri, un vairāk ne piesitiena. Pēcpusdienā kolēģim 5 min laikā 2 asari un arī viss. Izmēģināts pamatīgs arsenāls un tehnika, bet neveiksmīgi. Svaigs gaiss un atpūta laba. Ornitologu pusē meldros jau bija ledus :)
suits 28.10.12
Šodien biju, bet pavēlu aizbraucu. Laiciņš priekš manīm ūber super puper, bet ne priekš zivīm. Pirmajā stundā viena divniece pieteicās, bet pie laivas nokratījās. Pēc tam vēl četras stundas bez piesitiena. Cik parunājos ar citiem - neviens nelielījās.
Modzha 27.10.12
manuprāt būs jāpameklē. Bet standartā meldru kantis + dziļums būtu jāpārbauda. Lomi - ar rūpīgu piestrādāšanu neizpaliek.
Rīt pats ar aizlaidīšu, jāpārbauda kas tur notiek :)
egans 27.10.12
Kā veicās engurē? rīt doma aizlaist.Pa kurieni vairāk jāšance, pa dzilumu vai zālēm? Un kā ar lomiem?
marti 26.10.12
kā izbrauksi no mazsaliņu tuneļa - deguna galā būs dziļums.
suits 26.10.12
Veči palīdziet!
Plānojās iebraukt no Mazsalām pacopēt. Kādā virzienā jāpeld? Kur tur smukāks dziļums? Pa seklumiem jau vairs nav ko laikam darīt.
Patrols 17.10.12
Daugavzoon, varu izteikt tikai savas domas. Vējš nav par lielu, pats rīt arī braukšu. Uzreiz iesaku pašancēt gar zāļu malām. Lai veicas.
Daugavzoons 17.10.12
Papildjautājums, kamēr nav sākušies makšķerēšanas noslēpumi, ceru ka paspēs kāds atbildēt, var arī pēc raidījuma. Rītdien sola dienvid rietumu vēju 6m/s, brāzmās līdz 9m/s. Vai braucot ezerā no 1.laivu bāzes šāds vējš ir normāls un var mierīgi copēt jeb laiva lēkās pa gaisu un viļņi sitīsies pāri bortiem?
Daugavzoons 17.10.12
Kādas jaunākās ziņas par pēdējo dienu copi?
Patrols 12.10.12
Šodien ezera vidū zive kūtra, gar zāļu kanti gan šo to varēja salasīt. Ņēma gan uz roteri, gan nesmādēja karūsiņu.
Viskijs 08.10.12
Jā,man arī tādas ziņas ienākušas>:(:(:)
delveris 08.10.12
Vakar no 7:00-16:00 apaļa nulle, uz diviem.
Cik aprunājāmies ar apkārtējiem, tas pats. Laikam līdakām šeit gavēnis.
tomels 07.10.12
a no kurienes tu vispar to zini?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs