atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spiningošana

Gaujinieks 30.04.13
Sveiki ,varbūt kāds var pateikt kur Rīgā (ieteicams Pārdaugavā) ,var nopirkt tās pavadas-ģitāras stīgas vismalkākās...ja nemaldos tad laikam Agat tādas taisīja...
aakkis 29.04.13
Tā skaņa tam grabulim laba!
andis47 28.04.13
Kāds var ieteikt kur var Rīgā normāli pamētāt no krasta?

vnk nekad Rīgā vēl neesmu braucis makšķerēt :D

janixxxxx, 27.aprīlis 2013, 22:28

Rīgā?Da jebkur:)
Daugavzoons 28.04.13
Janixxxxx
Ir tāds Mērfija likums, rīdzinieki brauc copēt ārpus Rīgas, Latgalieši brauc uz Liepājas ezeru, Liepājnieki uz latgali. Braukt copēt uz Rīgu no krasta domāju nav vērts, labāk uz kādu nakts klubiņu.
urmaas 28.04.13
Spiningot drīksti jau tagad.Tik liegumus uz zivju paturēšanu ir jāievēro.Līdakas varēsi paturēt no 11.05.
garins-ai 28.04.13
:D 10 maijā sākas spiningošana...
garins-ai 28.04.13
sveiki, kas notiek ar 1 maiju? drīkstēs spiningot,vai arī viss pārceļās drusciņ vēlāk? saistībā ar vēlo pavasari un neiznārstojušām līdakām...
janixxxxx 27.04.13
Alūksnes pusē vēl nav iznārstojušas līdakas, šodien pat zāles ik pa laikam mudžēja
janixxxxx 27.04.13
Kāds var ieteikt kur var Rīgā normāli pamētāt no krasta?

vnk nekad Rīgā vēl neesmu braucis makšķerēt :D
Tātad iznārstojušas...
lacuks007 27.04.13
esmu uz mīklu līdaku dabujis, bet tapēc jau nesāksim uz to viņas ķert :) tas ir izņēmuma gadijums :)
Daugavzoons 27.04.13
Šodien pirmais začots, uz MAGALLON voblera viena kaija pieteicās, dabūja pa knābi. Kopumā Daugavā ūdens duļķains, tamdēļ laikam uzbrukums bija no debesīm.
spiningeris 27.04.13
un arī man blakus sēdošais makšķernieks uz makaroniem izvilka līdaku
Ruu 27.04.13
peec naarsta liidakaam ir milziiga apetiite,rij visu kas kustaas:)man ir bijis ka pavasarii seedi velc brekshus un kumei skrien virsuu
spiningeris 27.04.13
uz baltajiem:D
Ruu 27.04.13
uz ko tu copeeji tos brekshus:)?
spiningeris 27.04.13
kas notiek ar līdakām?es aizeju pacopēt brekšus un kkas pieķērās bija grūti izvilkt domāju liels,bet nē!!izrādās līdaka pieķērusies:D
Maij@ 22.04.13
Vēl jau nav vaļā ezeri. Visi jau nu noteikti.
Sezonu gan jau sākšu piemājas ezerā jeb Mazajā Baltezerā.
mince 21.04.13
kur jus saksat sezonu
aakkis 21.04.13

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs