atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Copmaņu knifi

epox59 11.05.11
Zivnieks > ...es no sākuma dariju tā , ātrāk ir , tik to otru kaseti nav kur nostiprināt , ja nu vienīgi ir divas vienādas spoles. Lai uztītu stingri aukla jātur ar pirkstiem.
Tā uztinot auklu un mētājo vizuli parādijās bārdas , tagad tinu kā iepriekš rakstīju un nekādu problēmu....:) .
eerglis 11.05.11
dažām spolēm, rezerves kasetes izmērs atšķiras...
Zivnieks 11.05.11
epox59
man gan liekas, ka ērtāk ir uz spoles uzlikt virsū rezerves kaseti (kas nāk līdzi pērkot spoli), tad uztīt pīto, pa virsu monofilo, noņemt aizpildīto kaseti nost un uzlikt "darba kaseti" un visu smuki pārtīt :))))
Dresden 11.05.11
Izplatiajs Latvija firma Normark,atrodi vinu katalogu tur ari bus viss klasts.
switchs 11.05.11
NEzin kāds kas izplata firmas PLANO makšķernieku kastes? Gribu apskatīt modeļus klātienē bet pagaidām nekur neesmu sastapis.
epox59 25.04.11
kotu > apakšā tin -0.22-0.24mm , labi un līdzeni uztinās , jo ja apakšā patīta ir līdzeni uztīta arī pītā uztīsies tāpat !!!! Dari tā - uz kasetes sāc tīt paredzēto pīto , tad lai piepildītu kaseti tin ''bekingu'' līdz kasete ir pilna tik cik uzskati par vajadzīgu . Tad pārtinot auklu no spoles uz spoli tiksi līdz ''bekinga'' auklas sākumam . Liec virsū uz paredzētās kasetes , nostiprini ar cilpas palīdzības auklas galu un tin virsū .
Nekādas izolenes vai kaprona auklas , kasete pietinās pilna un līdzena .... :) !!!!
p.s tam procesam vajag vēl divas spoles , es to parasti daru uz Ņevas spolēm .
orests 25.04.11
Es parasti apakš tinu veco nolietoto,resnumam nav lielas nozīmes.
burtnieks 25.04.11
Teorētiski apakšā vari uztīt arī kaprona auklu,tad 1 kārtu izolācijas lentu un pēc tam pīto.
kotu 25.04.11
Jautājums spečukiem!
Patinot apakšā zem 0.18 pītas auklas bekingu(monofilo), vai ir kada nozīme cik resna ir šī monofila?
ja jaa, tad kada labāka resnāka, jeb tievaaka, nu teiksim 0.22 jeb 0.37(tas ir tas kas man būutu pie rokas)
kaatels 01.04.11
Aiz veči, jāliek komats, pajolīt
Pankijs 01.04.11
Veči nav ko vilkt garumā un jālaiž uz Ķīpsalas halli pēc urbjiem. Tāda caurumu ģeomētrija , kā raksta MMXX tiek piedāvāta vienreiz gadā. Pārdošanā esot arī pirmdzimtais urbis- karote.Lai ar karoti varētu izurbt dubultcaurumus brekšiem , tad līdzi tie dots trīsmetrīgs baļķis un piecas 1905.g puskaltētas voblas.
epox59 01.04.11
mmxx>...es ar savu Barnaulu un dēli paurbšos vēl kādu laiciņu ,jāsina pie Bumša būs tikai naži ,jo domāju pāriet uz sfēriskajiem nažiem ... un tad jau nevajadzēs neko citu... :)
renars993 01.04.11
ar dinamītu būs ne tikai trīs vienā ,un neko trīt nevajadzēs, april,april
mmxx 01.04.11
epox59
Par vēlu,jo no šodienas Mora laiž apgrozībā savu jauno brekšu urbi,kas uzreiz urbj ovāli garenus caurumus.Rapala uz šito gājienu atbildēja ar trijstūrveida caurumu urbi zivīm ar palielinātām krūšu spurām,bet Barnaulas konstruktori uzreiz atslepenoja savu kvadrātveida cauruma urbi ēsmas zivtiņu tīklam.Visi šie rīki ir iegādājami par iepazīšanās cenām(Ls2,99) izstādē Ķīpsalas hallē.Ja ņem visus trīs,dāvanā Buma divlitrīgā čagas pudele(kādam taču tas viss būs jātrin)!;D
epox59 01.04.11
Vakar Peipusā izmēģināju to borēšanu ar dēli.. teikšu biezā ledū vienkāši brīnišķīgi...... !!!!!!!
-no sākuma , 15.cm ir tās maliņas ,borējot nedaudz slīpāk -visā ledus biezumā viņu nav.... !!!!
-caurums iznāk perfekts !!!!
-gribēju nobildēt ,bet ar visu necopi piemirsās.
epox59 24.03.11
aakkis> .... man doma tieši Peipusam ... :)
-ja atrod labu vietu , visu dienu vari sēdēt .
aakkis 24.03.11
Tur kur asaru daudz,tad jau tā var,kad pus dienu uz vietas sēdi.Bet cik man nav bijis meklējot asarus,ka uzsēžas plakanais-labāk lai viņš peldētu savu ceļu!Žēl jau mānekli,cik jau zobainās neaiznes,un zokon podlosti-tieši tos rezultatīvākos!
epox59 24.03.11
aakkis> labs rīts .... , tie caurumi jātaisa tikko sāc copēt ,it sevišķi ja ir aizdomas ,ka var tas breksis paņem. Pēc tam .... nu nezinu , tur var sanākt pamatīgas nervus kutinošas atrakcijas... :) !
aakkis 24.03.11
Ja jau Tu laicīgi esi uztaisījis to lielo lunku-tad jau nav problēmu.Bet gribētu redzēt-kā Tu teltī ņemtos viens pats,ja caurums tomēr pa mazu.Breksis noguļas plakaniski,ar gafu ar nevar īsti aizkabināt,aukla vēl pa kājām un piedevām vēl jāurbj.Retais jau tikai taisa lielos āliņģus-nu tie kuri speciāli sēž uz plakanajiem.
epox59 23.03.11
aakkis> Tavu domu sapratu...,bet šinī variantā ,izborētā caurumā iespied dēli 10cm dziļumā un borē . Sataisiju desmit dubult caurumus ,nekādu problēmu ,, borē pat mīkstā ledū . Doma aizbraukt vēl uz Peipi ,ja nu kāds Breksis trāpās ,lai nav ar gafu līdz padusei ālinģī jāmakarē..... :) .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs