atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Copmaņu knifi

ashukainis 21.12.09
Urmaas-apskatijos- a to galu var nopirkt ar tuksho vidu vai Tu vinju pats taisiji kaukaa?
urmaas 21.12.09
apsties manā albūmā.tur i bildes ir i aprakstīts.
ashukainis 21.12.09
copmanji padalaties pieredzeee ar to blitkas makskeriiiti par kuru Juuus te runaajat-kur auklinja iet caur to gala spiciiti-taadas spiciiites ar cauru vidu var nopirkt vai kaa juuus to dabujat gatavu?
urmaas 21.12.09
janchuks
te dažam labam tuvākais veikals kak do toi paļmi!'
un slinkums vai nevarēšana biežāk līdz veikalam tikt,noved līdz knauzerismam!:)))
janchuks 21.12.09
copeeju jau 5 gadus ar motilliem un zinu daudz labaak kaa tu kas un kaa :P
Em visi normaali copmanji nopeerk ieprieksseejaa vakaaraa tos odu kaapurus (ir izneemumi), bet nedeellas vinjus tureet ir baigais ccakars, un vinji nemaksaa tik daudz lai tur vinus baigi taupiitu un rakstiitu forumaa un daudzkur citur, kaa uzglabaat motillus...
aigaigars 21.12.09
labi labi ja nezini paklusē :DD
janchuks 21.12.09
veel visiem veestulees saraksti :P tew jau pateica albuumaa par tiem motilliem :D
aigaigars 21.12.09
man pirmo reiz motiļi tāpēc gribētos dzirdēt cik ilgi var iztik ar 40g ja īpaši ar viņiem nebaro? un kā labāk viņus uzglabāt? mitrā avīzē ledusskapī, pastāstat sīkāk!
paldies :)
bums 21.12.09
Nevelc dūraiņus lieto normālus salmo pirkstaiņus -es visu jūtu un sajūtu :)))
bums 21.12.09
Man gan nepatika viens apstāklis -citus kātus negribās vairs ņemt rokās.;DDD
urmaas 21.12.09
vairis30
var ari cimdos strādāt.tik biežāk uz spicīti jāuzmet lūriņš!:)
aiso_s 21.12.09
Arī aizvakar un vakar to izmēģināju, patīkami. Es gan uzliku ventīļa gumiju kā sardziņu,bet asari sajutu tāpat.
Vairis30 21.12.09
Vakar izmēģināju jauno copenīti bez sardziņa, kur diegs iet caur kātiņu, reāli laba lieta, katru mazo piezitienu jūt, tikai jāstrādā bez cimdien!!
aakkis 19.12.09
Nu vecais labais
aakkis 19.12.09
Nu par gumijām
GatisBB 18.12.09
Vismaz man nav nekādu problēmu ar motili - cienīgais cena. Palicis bišku dārgāks!
vieplis 18.12.09
Vakar biju tematiskajā pasākumā bufetē "Silts" un no zinātāja dzirdēju, ka jums, veči, būs kreņķis ar motili. Sakarā ar straujo aukstumu motilis esot dziļi dūņās un līdz ar to nav tik viegli dabūjams, vo!
texas65 18.12.09
Pad.laikos tā arī čakarējāmies:)) Šad tad tīri labi varēja salasīt!
aakkis 18.12.09
Nu kuram vajag,gatavo kārbiņas!
aakkis 17.12.09
Tie jau sen pie video pievienoti.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs