lielos dziļumos un vājā apgaismojumā UV ir nozīme, tas tak zināms
svens76, 19.jūnijs 2023, 22:57
Nolaid go/pro vai citu kameru un UV āķi 7m dziļumā Daugavā bez apgaismojuma :D
lielos dziļumos un vājā apgaismojumā UV ir nozīme, tas tak zināms
svens76, 19.jūnijs 2023, 22:57
svens76 [19.06.23]: Willy [7m]: svens76 [10m]: Willy [31m]: svens76 [36m]: Davis-Di [25m]: Daudz esi izvilcis, ka raganai āķi neasi palikuši!es kopš tai āķus uz BKK sarkanajiem nomainīju, tā realizācija fantastiski palielinājāsAr ko tas izskaidrojams!?? Zivs taču nepazīst krāsu!:))...vasarā,dzidrā ùdenī!??Babē tak Tu necopē!tad jau visām cūkām jāliek sarkanie!?tur bik cita doma, tie UV āķiPaskaidro to domu?...to ka uv zinām!:)lielos dziļumos un vājā apgaismojumā UV ir nozīme, tas tak zināmsJaunums nav!tad jau uzreiz vajadzēja likt sarkanos!;)))
Willy [19.06.23]: svens76 [10m]: Willy [31m]: svens76 [36m]: Davis-Di [25m]: Daudz esi izvilcis, ka raganai āķi neasi palikuši!es kopš tai āķus uz BKK sarkanajiem nomainīju, tā realizācija fantastiski palielinājāsAr ko tas izskaidrojams!?? Zivs taču nepazīst krāsu!:))...vasarā,dzidrā ùdenī!??Babē tak Tu necopē!tad jau visām cūkām jāliek sarkanie!?tur bik cita doma, tie UV āķiPaskaidro to domu?...to ka uv zinām!:)lielos dziļumos un vājā apgaismojumā UV ir nozīme, tas tak zināms
svens76 [19.06.23]: Willy [31m]: svens76 [36m]: Davis-Di [25m]: Daudz esi izvilcis, ka raganai āķi neasi palikuši!es kopš tai āķus uz BKK sarkanajiem nomainīju, tā realizācija fantastiski palielinājāsAr ko tas izskaidrojams!?? Zivs taču nepazīst krāsu!:))...vasarā,dzidrā ùdenī!??Babē tak Tu necopē!tad jau visām cūkām jāliek sarkanie!?tur bik cita doma, tie UV āķiPaskaidro to domu?...to ka uv zinām!:)
Willy [19.06.23]: svens76 [36m]: Davis-Di [25m]: Daudz esi izvilcis, ka raganai āķi neasi palikuši!es kopš tai āķus uz BKK sarkanajiem nomainīju, tā realizācija fantastiski palielinājāsAr ko tas izskaidrojams!?? Zivs taču nepazīst krāsu!:))...vasarā,dzidrā ùdenī!??Babē tak Tu necopē!tad jau visām cūkām jāliek sarkanie!?tur bik cita doma, tie UV āķi
Davis-Di [19.06.23]: es kopš tai āķus uz BKK sarkanajiem nomainīju, tā realizācija fantastiski palielinājāsto nē, bet tāpat labāk nekā vecie oriģinālie miurai
svens76, 19.jūnijs 2023, 22:10
Otru splitrigu ar priekšā uzliki?
es kopš tai āķus uz BKK sarkanajiem nomainīju, tā realizācija fantastiski palielinājās
svens76, 19.jūnijs 2023, 22:10
svens76 [19.06.23]: Davis-Di [25m]: Daudz esi izvilcis, ka raganai āķi neasi palikuši!es kopš tai āķus uz BKK sarkanajiem nomainīju, tā realizācija fantastiski palielinājāsAr ko tas izskaidrojams!?? Zivs taču nepazīst krāsu!:))...vasarā,dzidrā ùdenī!??Babē tak Tu necopē!tad jau visām cūkām jāliek sarkanie!?
Davis-Di [19.06.23]: Daudz esi izvilcis, ka raganai āķi neasi palikuši!es kopš tai āķus uz BKK sarkanajiem nomainīju, tā realizācija fantastiski palielinājās
Daudz esi izvilcis, ka raganai āķi neasi palikuši!
Davis-Di, 19.jūnijs 2023, 21:48
Tieši tā! Cope šogad dīvaina, vakar piemēram 3 copes bija bez sitiena, liekas, ka galā mati, bet nē tur līdaks..
ralflauren, 18.jūnijs 2023, 22:50
Davis-Di [18.06.23]: Babītē kaut kas grabina, bet shodu daudz.Tieši tā! Cope šogad dīvaina, vakar piemēram 3 copes bija bez sitiena, liekas, ka galā mati, bet nē tur līdaks..
Davis-Di, 18.jūnijs 2023, 17:54
Tad jau ar rīkiem kaut kas nav kārtībā, jeb tā trakā ciršana? Rauj karstu no mutes laukā!
BrunoL, 18.jūnijs 2023, 21:03
Viss ir bumbās un pēc fen-šui. Starpība ir tajā, kad citiem nav copju vai maz, sanāk izprovocēt, bet tās copes ir tik tizlas, ka nevar sasiet, līdz ar to kārtīgi neuzsēžas. Downsize neplīdz, tad copju nav vispār!
Šo problēmu visvairāk vasarā novēroju!
Babītē kaut kas grabina, bet shodu daudz.
Tad jau ar rīkiem kaut kas nav kārtībā, jeb tā trakā ciršana? Rauj karstu no mutes laukā!
BrunoL, 18.jūnijs 2023, 21:03
Babītē kaut kas grabina, bet shodu daudz.
ralflauren [18.06.23]: Babītē līmenis labs, laiks super, ka jābūt līdakai bet nekā, biju no 14:30-18:00 ne copes, ne uz lielajām cūkām, ne uz mazajiem..asaris arī nē:( līņu gan daudz, droši zem laivas peld tādi ap 30-40, braucat līņus copēt, draugi.Ko var gaidīt no ezera, kuru 3x dienā ķemmē ar spiningiem?
Galu galā,neesam jau tik nabagi un nekas nenotiks,ja
nopirksim kādu kočiņu mazāk -var pielikt kādu kapeiku pie makšķerēšanas kartes cenas,ko novirza tieši šādiem mērķiem.
KristapsS, 18.jūnijs 2023, 13:20