atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

RaimisD 20.11.21
Willy [20.11.21]: Metrs šodien bij!:)
Nesapratu frāzes kontekstu, vai arī Willy esi bez bildēm, bez reprtāžas no notikumu vietas tā pa kluso normāli atvilcies ?
RaimisD 20.11.21
BAigars [20.11.21]: Mani izmācīja šis forums. Bet nu vecos gaļasģīmjus, visticamāk, tikai kapsēta var izmācīt.
Mani izmācija laiks. Paliec vecāks, pārvērtē daudzas vērtības. Saproti ,ka gaļa nav prioritāte .Gribas būt vairāk harmonijā ar dabu un tās saudzēšana ir daļa no tā. Jā, zinu, mana galerija par to neliecina. Tikai muļķis nemaina savu viedokli.
Tagad zivis pamatā atlaižu, bet, ja ģimene paprasīs, es bez sirdsapziņas pārmetumiem paņemšu apēdama izmēra zivtiņu.
Ne par velti mēs esam barības ķēdes augšgalā :)))
podins55 20.11.21
RaimisD [16:05]: Tieši tā, nav jēga. Cilvēki nemainīs savu pārliecību, pēc kāda izlasīta posta.Nu tas laikam kā kuram. Es forumā esmu no 2007. gada. Pirmos 2 3 gadus arī nesu mājās, noteikumu robežās, visu ko noķēru. Bet dienu dienā lasot forumu, izprotot, kāpēc ne katru zivi vajag apēst, sāku màcīties, augt, attīstīties. Un jau gadus 10 paņemu tikai, ja tiešām to zivi kāds grib apēst.
Ir super forši, kad atlaid zivi un pēc laika to pašu noķer atkal, redzot, ka ar viņu viss ir kārtībà.
Mani izmācīja šis forums. Bet nu vecos gaļasģīmjus, visticamāk, tikai kapsēta var izmācīt.

BAigars, 20.novembris 2021, 19:56

Daudziem līdz kapsētai vēl tālu. Aizvakar piebraucu pie Tērvetes ūdenskrātuves un tur čaļiem pie kukaniem smieklīgas zivis. Pa gabalu noskatījos, kā spainī krāmē. Ja pastiepj, drošvien 50 cm ir, normālu līdaku tik viegli spainī neielocīsi.

Būtu interesanti redzēt, kas notiktu, ja posmā no Kalnciema tilta uz leju ieviestu sporta makšķerēšanu. Varbūt nebūtu jābrauc uz citām zemēm, LAI 6 DIENAS NO VIETAS ATVILKTOS LĪDAKAS.
Davis-Di 20.11.21
Os555 [20.11.21]: Šodien 8.30-16.00 57,62,67,100.
62, 100 peld.

Atlaidu metru varen saudzīgi, lai citiem tiek, kam nav naudas un ko èst, pēc 20 min vēl viena laba cope pie pašas laivas 90+ noteikti, iespējams pat viss metrs. Pa ātru izcēlu mānekli un neuzsēdās.
Izskatās vietu pamainīji, vai savā izsēdēji?
yasha 20.11.21
Šodien dalītas sajūtas - no vienas puses liels prieks par Babītes personisko rekordu (93cm), bet no otras puses tā arī vienīgā cope uz diviem..:D
Ps interesanti, ka līdaka vienās dēlēs
BAigars 20.11.21
RaimisD [20.11.21]: Tieši tā, nav jēga. Cilvēki nemainīs savu pārliecību, pēc kāda izlasīta posta.
Nu tas laikam kā kuram. Es forumā esmu no 2007. gada. Pirmos 2 3 gadus arī nesu mājās, noteikumu robežās, visu ko noķēru. Bet dienu dienā lasot forumu, izprotot, kāpēc ne katru zivi vajag apēst, sāku màcīties, augt, attīstīties. Un jau gadus 10 paņemu tikai, ja tiešām to zivi kāds grib apēst.
Ir super forši, kad atlaid zivi un pēc laika to pašu noķer atkal, redzot, ka ar viņu viss ir kārtībà.
Mani izmācīja šis forums. Bet nu vecos gaļasģīmjus, visticamāk, tikai kapsēta var izmācīt.
Os555 20.11.21
Šodien 8.30-16.00 57,62,67,100.
62, 100 peld.

Atlaidu metru varen saudzīgi, lai citiem tiek, kam nav naudas un ko èst, pēc 20 min vēl viena laba cope pie pašas laivas 90+ noteikti, iespējams pat viss metrs. Pa ātru izcēlu mānekli un neuzsēdās.
MT9 20.11.21
arvis5 [20.11.21]: Man salst šinī gadalaikā, nezinu kā Jūs ģērbjaties, es pa divām stundām atsalstu un vairs baudu no procesa negūstu... :) Uz stundu liekas ka nav vērts... :)
Šodien bija silts, iepriekš copēju pie - 4 un baigajā miglā, tad gan nebija forši ;)
arvis5 20.11.21
Man salst šinī gadalaikā, nezinu kā Jūs ģērbjaties, es pa divām stundām atsalstu un vairs baudu no procesa negūstu... :) Uz stundu liekas ka nav vērts... :)
Willy 20.11.21
Metrs šodien bij!:)
daddy_j 20.11.21
MT9 [35m]: Līmenis ezerā tāds, ka ar Finvalu var maukt, bet zivis čilo - pa visu dienu 1 cope (78 cm).Nu labi!nav ko kaimiņus barot!;D
Kādas prognozes?ziemassvētki uz ledus?

Willy, 20.novembris 2021, 16:31

ziemsvētki šogad piektdienā, labi vēl ka nav 13. datums... kāds ledus??! :)
Willy 20.11.21

Šitāds nav redzēts!
Willy 20.11.21
MT9 [20.11.21]: Kādas prognozes?ziemassvētki uz ledus?

Es tā ceru, savādāk šī nerezultatīva rudens spiningošana sāk apnikt :D
Nja...grabina,bet švaki!mož ziemelis rīt iepūtīs tai zivij pakaļā!;D
MT9 20.11.21

Es tā ceru, savādāk šī nerezultatīva rudens spiningošana sāk apnikt :D
Willy 20.11.21
MT9 [20.11.21]: Līmenis ezerā tāds, ka ar Finvalu var maukt, bet zivis čilo - pa visu dienu 1 cope (78 cm).
Nu labi!nav ko kaimiņus barot!;D
badapiicka 20.11.21
Davis-Di [14.11.21]: >>>man ir diezgan skarbs viedoklis par svēto zivi un netaisnību pret makšķerniekiem.--
Kāds tas ir? Un kăpěc?
RaimisD 20.11.21
Jozis23 [20.11.21]: Nav jēgas te cepties. Veco homo sovieticus tā pat neizmainīsiet.
Ir jāmainās paaudzei, lai mainītos domāšana.
Labi ka mēs esam mirstīgi.
Tieši tā, nav jēga. Cilvēki nemainīs savu pārliecību, pēc kāda izlasīta posta. Un galu, galā šejienieši nav tas lielākais posts zivju populācijai, patur viņi zivis vai atlaiž. Īstie ļaundari te nespriedelēs. Tiem nav laika, šeptes pilnas rokas. Jāpiņķerē vaļā simtiem metru tīklū, jāvelk kabeļi uz tuvāko upi, jākaisa pesticīdi uz laukiem utt.
MT9 20.11.21

Līmenis ezerā tāds, ka ar Finvalu var maukt, bet zivis čilo - pa visu dienu 1 cope (78 cm).
badapiicka 20.11.21
Jozis23 [20.11.21]: Nav jēgas te cepties. Veco homo sovieticus tā pat neizmainīsiet.
Ja tā domāšana mainīsies tā, ka būs pretējā grāvī (a.k.a. Tūnbergas "how dare you")- nekas labs tas nebūs.
Jozis23 20.11.21
Nav jēgas te cepties. Veco homo sovieticus tā pat neizmainīsiet.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs