atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

Maariss 12.08.18
Dalderi [12.08.18]: /Bet vislabāk no Dalderiem. Laivas sliktākas, bet zivīgās vietas tuvāk/

Davaj konkretāk, kura laiva slikta (Nr.).Ja tā laiva slikta - KĀPĒC IZVĒLĒJIES ?
Atvaino, negribēju aizvainot. Laivas jums ir labas,
Davis-Di 12.08.18
dalderi it kaa viss okei , bet vai dokumentus ir jaatstaj ķīla, kā senos laikos, vai viss ir civilizeetaak ?

galinieks73, 12.augusts 2018, 19:53

Dalderos dokumentus toč neņem savus 20 gadus! Ezerkrastos agrak ņēma, bet tagad tur ar vairs neņem -> GDPR :)
Hotentots 12.08.18
dalderi it kaa viss okei , bet vai dokumentus ir jaatstaj ķīla, kā senos laikos, vai viss ir civilizeetaak ?

galinieks73, 12.augusts 2018, 19:53

Par Dālderiem neņemos spriest, bet Spuņciema bāzē nekad neko neesmu atstājis. Nu jau vai 8 gadi pagājuši kopš 1. ezera apmeklējuma un laikam arī saimnieki nomainījušies (varbūt vairākkārt), bet nekad nekas nav ķīlā atstāts.
galinieks73 12.08.18
einardins 12.08.18
/Bet vislabāk no Dalderiem. Laivas sliktākas, bet zivīgās vietas tuvāk/

Davaj konkretāk, kura laiva slikta (Nr.).Ja tā laiva slikta - KĀPĒC IZVĒLĒJIES ?

Dalderi, 12.augusts 2018, 18:37

dalderi ko cepies vai tad kritika nepatīk viss jau ir atkarīgs no materiāla ,un kā te viens teica vienam māte otram meita trešam jauna kleita atvaino laiva
Dalderi 12.08.18
/Bet vislabāk no Dalderiem. Laivas sliktākas, bet zivīgās vietas tuvāk/

snipiens 11.08.18
tas bij pēc itā...
( Bet vislabāk no Dalderiem. Laivas sliktākas, bet zivīgās vietas tuvāk )
snipiens 11.08.18
snipiens [Vakar]: Labdien,tauta! Takaa es esmu tads ka jauninajs Babite, tad ir viens jautajums uz kuru pusi no Duseliem jabrauc pa labi vai pa kreisi?

herkuless77, 10.augusts 2018, 18:47

Brauc ka puis pa kreisi !Bet vislabāk no Dalderiem. Laivas sliktākas, bet zivīgās vietas tuvāk

Maariss, 11.augusts 2018, 20:42

Tā viš i jā...vienam māte,otram meita,trešam kleita... !:)
Maariss 11.08.18
snipiens [10.08.18]: Labdien,tauta! Takaa es esmu tads ka jauninajs Babite, tad ir viens jautajums uz kuru pusi no Duseliem jabrauc pa labi vai pa kreisi?

Brauc ka puis pa kreisi !
Bet vislabāk no Dalderiem. Laivas sliktākas, bet zivīgās vietas tuvāk
nipijs38 11.08.18
Ielieciet atsauksmes par shodienu-sestdienu.kaa lietus.?ir labaak?
Aglims 10.08.18
Ceturtdien. Līdaku aktivitāte zema. 1 mērs ap 60cm +4 iznācieni. Kolēģim 2 zemmēri. Asaris aktīvs.
Atbildot uz herkuless77 jautājumu, teikšu, ka Babītē tā īsti nav tādas zonas, kur kāds kādreiz nebūtu noķēris zivs. Pats parasti braucu no Spuņciema, ķeras gan taisni, gan uz Gātes pusi, gan uz Varkaļu pusi, gan krasta zonā, gan pa vidu, gan pie pretējā krasta. Lokālas vietas protams ir, bet tās pašam jāatrod, tieši tos zāļu pudurus droši, ka 2. reizi Babītē vair neatrastu pat, ja 1. reizē ar pirkstu parādītu.
snipiens 10.08.18
Labdien,tauta! Takaa es esmu tads ka jauninajs Babite, tad ir viens jautajums uz kuru pusi no Duseliem jabrauc pa labi vai pa kreisi?

Brauc ka puis pa kreisi !
herkuless77 10.08.18
Labdien,tauta! Takaa es esmu tads ka jauninajs Babite, tad ir viens jautajums uz kuru pusi no Duseliem jabrauc pa labi vai pa kreisi?
einis 10.08.18
Sveiki.
Kā solīju iemetu atskaitu par Babītes ezeru. Ar līdakām ir tā, ka pēkšņi kādā dienas stundā pienāk tramvajs un izlaiž, šajā gadījumā līdakas. Patiesībā, kaut ko jēdzīgi noķert var tie kas ezeru pazīst un zina kur to zaļsvārci meklēt. Taču tas uzdzen asinis visiem tīkotājiem. Līdakas ir un ir pa visu ezeru. Tomēr galvenais balsts patreiz, karstajā laikā tiek likts uz jūras asariem. Tie nāk iekšā milzīgā daudzumā ar labiem izmēriem un svariem. Tā brutāli izsakoties strādā rotiņi, līdz 5 cm suņi un poperi. Līmenis ir nokrities, bet tas mainās pilnīgi neloģiski. Es esot uz vietas brīnos, kā dažu stundu laikā tas ūdens var pieplūst vai atkāpties un turklāt ļoti būtiski.
Robchiks 08.08.18
Draudzīgs atgādijnājums, Sestdine pl16.00 sākas pīļu sezona.Babītē ies karsti, ķivere nenāks pa sliktu :)
snipiens 06.08.18
Ruu
Lai Baiba paņem ,,prjaņiku" no plauktiņa par šo sensacionālo ziņu :),bet tas jau ir katru gadu,kad no pirmā augusta var močīt arī Gātes galā.
Ja Sezonālie liegumi ir atcelti un nākošgad varētu maukt no pirmā maija pa visu ezeru, izņemot ( ezera austrumu daļu pie Varkaļu kanāla, kur cilvēku uzturēšanās nav atļauta nevienā sezonā. ),tad gan tā būtu sensācija !:)
Ruu 06.08.18
No 1.augusta Babītes ezerā atcelti visi sezonālie liegumi, kas iepriekš bija noteikti ligzdojošo putnu aizsardzībai, līdz ar to, ezerā atkal ir atļauts makšķerēt, informē Dabas aizsardzības pārvaldes pārstāve Baiba Ralle.

Viņa norādīja, ka makšķerēšanas liegumu atcelšana neattiecas uz ezera austrumu daļu pie Varkaļu kanāla, kur cilvēku uzturēšanās nav atļauta nevienā sezonā.
Maariss 05.08.18
Vakar no rīta pēc 2 gadu pauzes pabūts Babītē vasarā. Rezultātā pārs zemmēri, 3 skaisti asari, nomukusi cienījama +/- 3kg līdaka, vairāki iznācieni līdz māneklim un skaisti pavadīts rīts. Pašu rītu gan nedaudz izniekoju aizguļoties, un vēlāk nesamērīgi daudz laika veltot seklajiem vobleriem, kas tāpat pēc pārs metriem pārsvarā uzlasīja zāli. Beigās paliku tikai pie valkiem. Biju jau piemirsis, cik skatāmas copes uz virsmeniekiem. Ūdens līmenis labs. Nebiju iepriekš redzējis ezerā tik daudz beigtu vēžu, bet varbūt tās bija nomainītās čaulas
Tas no Dalderiem.
Ps. Paldies Dalderiem par patīkamo apkalpošanu un palīdzību ar laivas iestumšanu ezerā.
Robchiks 05.08.18
Vakar vakaraa Babiitee konreets zhors, skaita zinjaa pilniigs chaw.... peec 20 gb vairs neskaitiiju, 2,5 stundas copes katraa otrajaa metienaa, bet paarsvaraa zemmeeri....
RapsHan 05.08.18
Šorīt copēju 04.30-8. Divas līdakas ap sešiem, 90cm un otra 70+.
Lielākā 17cm vobleri + pavadiņu 10cm ierija.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs