atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

opusums 29.09.17
kam tev baaze, Spuņkā var laivu ielaist, Varkaļos arī!
edgars80 29.09.17
Labvakar!

Rīt plānoju pēc padsmit gadu pauzes paspiningot Babītes ezerā.
Vai kāda no laivu bāzēm piedāvā iespēju atstāt tur savu auto ar piekabi un doties ezerā ar savu laivu?
Vai meklēt piebraukšanu citviet?
cupix 29.09.17
Cik saprotu šonedēļ var tikai izbaudīt lielisku dabu. Līdakas ar atpūšas? :)
duseli.lv 29.09.17
Ezera ūdens līmenis zems divatā pagrūti ar laivu parvietoties
henry 28.09.17
šodien, kad laiks it kā labs - nomācies un neliels vilnītis, no 10 -15.30 pilnīga necope.. Arī tajās laivās ,kas atgriezās , zivju nebija..
copmans22 25.09.17
vakar babītē neskatoties uz saulaino laiku lomi bija labi, draugam laivā uz manu džerku 5.350, man divi 60cm mēriņi kuri tikka atlaisti, daudz tukšās copes, un zemmēri arī padaudz,noslēgumā kārtīgs blieziens kātā uz pigshad un nost, bija interesanti, cope pieklusa uz kādiem 15:00
cupix 25.09.17
23.09 divi zīmuļi un 4 asarīši . Mēģināts uz visu pilnīgi ,reāli vismaz kaut ko pierunāt sanāca uz rotiņu.
Reinjonkuls 24.09.17
Šodien no 7.00-11.00 viens zemmērs un divas nerealizētas copes.
copmans22 24.09.17
MT9 [23.09.17]: Kur tad tik švaki??, cerams, ka rīt būs kas labāks.
Mēģināju i pa dziļumu, i pa zālēm, i mazos džerkus, i rotus, i gumijas, i voblerus, i krenkus, i šūpiņus, i pat Babītes līdaku "biedu" - mūdžus... Ar pauzēm, bez pauzēm, asi tvičojot, lēni džerkojot... Nelīdzēja ne skaļie japāņu brendi, ne pašmāju meistaru darinājumi, pilnīgs ignors, pat asari mani vairs nemīl, esmu šokā :))) Bet plinti krūmos nemetīšu, mans pacietības mērs vēl nav pilns! :D
Tieši tā neķersies šodien, ķersies rīt ;) ir tikkai smagi jastrādā :)
MT9 23.09.17
Kur tad tik švaki??, cerams, ka rīt būs kas labāks.

Mēģināju i pa dziļumu, i pa zālēm, i mazos džerkus, i rotus, i gumijas, i voblerus, i krenkus, i šūpiņus, i pat Babītes līdaku "biedu" - mūdžus... Ar pauzēm, bez pauzēm, asi tvičojot, lēni džerkojot... Nelīdzēja ne skaļie japāņu brendi, ne pašmāju meistaru darinājumi, pilnīgs ignors, pat asari mani vairs nemīl, esmu šokā :))) Bet plinti krūmos nemetīšu, mans pacietības mērs vēl nav pilns! :D
copmans22 23.09.17
MT9 [23.09.17]: Man Babītē šodien klusums, kolēģim 4 zemmēri... Briesmas, otro nedēļas nogali pa nullēm :)
Kur tad tik švaki??, cerams, ka rīt būs kas labāks.
MT9 23.09.17
Man Babītē šodien klusums, kolēģim 4 zemmēri... Briesmas, otro nedēļas nogali pa nullēm :)
duseli.lv 22.09.17
snipiens [20.09.17]: duseli.lv [18.sep]: ļoti augsts ūdens līmenis, viss notiekCik maksā laivu īre pie jums? Motorīši ar ir piejami? Un kā ar auto novietošanu...par to atsevišķa maksa?

Fishmens, 20.septembris 2017, 17:29

...http://duseli.lv/
Laiva 8.euro uz dienu
Stāvvieta pa brīvu
Motori pagaidām nau piejami
copmans22 22.09.17
Davis-Di [22.09.17]: MT9 [Vakar]: Aizvakar arī 106cm un 78cm un labs iznāciens pie laivas varēja spriest8,9kg noteikti, ta ka zivis ir tik jameklē ;)
Džerkoji? :) Žigli stāsti, kas par mānekli, sestdien jālaiž copē! :PDžerkoju gan, tik tādus džerkus agrāk ražoja zviedrijā cik tgd esmu interesējies vairs nevar dabūt tā kā tā. ;) pats svētdien taisos atkal burāt pa babīti :)) zinu ka slaiders salmo un protams buster jerk strādā arī, būs Big Bandit jaietestē :))

copmans22, 22.septembris 2017, 10:11

No kuras bāzes mauci?

Big Bandit babītē strādā rudenī , protams tikai ar shallow versiju - to arī var iesist dziļāk ja ietrenējas, suspends iet pa dziļu.
Big bandit nav sveša vieta maucu ar suspederu tikkai un vienīgi babītē, shallow tikkai busteri un visi parejie velli ;)
Davis-Di 22.09.17
MT9 [Vakar]: Aizvakar arī 106cm un 78cm un labs iznāciens pie laivas varēja spriest8,9kg noteikti, ta ka zivis ir tik jameklē ;)
Džerkoji? :) Žigli stāsti, kas par mānekli, sestdien jālaiž copē! :PDžerkoju gan, tik tādus džerkus agrāk ražoja zviedrijā cik tgd esmu interesējies vairs nevar dabūt tā kā tā. ;) pats svētdien taisos atkal burāt pa babīti :)) zinu ka slaiders salmo un protams buster jerk strādā arī, būs Big Bandit jaietestē :))

copmans22, 22.septembris 2017, 10:11

No kuras bāzes mauci?

Big Bandit babītē strādā rudenī , protams tikai ar shallow versiju - to arī var iesist dziļāk ja ietrenējas, suspends iet pa dziļu.
MT9 22.09.17
Nu pamēģināšu sestdien ar mazajiem džerkiem (7 cm peldošais Salmo un Baby Buster) pastrādāt. Sola gan īsti vasarīgu laiku, bet tad jau manīs, kāda būs zivju aktivitāte. Uz džerku zivi vēl neesmu noķēris, kaut gan minimāli esmu ķēris.
copmans22 22.09.17
MT9 [21.09.17]: Aizvakar arī 106cm un 78cm un labs iznāciens pie laivas varēja spriest8,9kg noteikti, ta ka zivis ir tik jameklē ;)
Džerkoji? :) Žigli stāsti, kas par mānekli, sestdien jālaiž copē! :P
Džerkoju gan, tik tādus džerkus agrāk ražoja zviedrijā cik tgd esmu interesējies vairs nevar dabūt tā kā tā. ;) pats svētdien taisos atkal burāt pa babīti :)) zinu ka slaiders salmo un protams buster jerk strādā arī, būs Big Bandit jaietestē :))
MT9 21.09.17
Aizvakar arī 106cm un 78cm un labs iznāciens pie laivas varēja spriest8,9kg noteikti, ta ka zivis ir tik jameklē ;)

Džerkoji? :) Žigli stāsti, kas par mānekli, sestdien jālaiž copē! :P
Roberts89 21.09.17
Pēdējās dienas līdakas ļoti negribīgi ņem, pārsvarā, uzbaksta un ar to arī beidzas. Austrums varbūt pie vainas.
copmans22 21.09.17
Vecupenieki [21.09.17]: Īsa atskaite - ūdens līmenis labs! Par zivīm - tās ir! Vakar viens metrs, kas peld tālāk, pieciniece, divas četrinieces, trīniece un pāris Babītes standarti!
Aizvakar arī 106cm un 78cm un labs iznāciens pie laivas varēja spriest8,9kg noteikti, ta ka zivis ir tik jameklē ;)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs