irganviens [13.jan]: svens76 [14:37]: Davis-Di [14:36]: MT9 [16m]: Uz marsa biji?:))
Willy, 13.janvāris 2024, 14:12
Jā, skati smuki rīta cēlienā, bet kur mani kimlaki pazuduši, nav ne miņas! :)Kameru vajag.jā, laba lieta, daudz info iedod un ietaupa laikuBet kā Tu viņu lieto? Laid iekšā blakus bļitkai līdz darba dziļumam un tad vēro? Asari nebiedē tā kamera?
nop. es apskatu lejā perspektīvu grunti, veģetāciju utt. kad ķeru zivi kameru iekšā neturu
svens76 [13.jan]: Davis-Di [14:36]: MT9 [16m]: Uz marsa biji?:))
Jā, skati smuki rīta cēlienā, bet kur mani kimlaki pazuduši, nav ne miņas! :)Kameru vajag.jā, laba lieta, daudz info iedod un ietaupa laiku
Bet kā Tu viņu lieto? Laid iekšā blakus bļitkai līdz darba dziļumam un tad vēro? Asari nebiedē tā kamera?
MT9 [13.jan]: 14,3 ja precīzi
BAigars, 13.janvāris 2024, 20:05
Tieši tā, līdz 15-niecei tur vēl vesels knapmērs :)
Runā tā it kā jūs tur biežāk kā reizi 10 gados tādu noķertu :D
14,3 ja precīzi
BAigars, 13.janvāris 2024, 20:05
Tieši tā, līdz 15-niecei tur vēl vesels knapmērs :)
MT9 [13.jan]: BAigars [9:06]: Ātrumā izskrēju cauri komentāriem, skatos, ka te tā nesen noķertà 15niece laikam nav apspriesta. Nu baisais lops noķerts.Nesen vēl bija 14-niece :))
14,3 ja precīzi
Bet tautas bija daudz, sen nebiju copējis brīvdienās. Jāgaida mazāki mīnusi vai vismaz ne tik stiprs vējš, jo dikti jau man netīk cope tādos laikapstākļos. Būs -2 un bezvējš, būs man atkal kāds tusnis :)
Davis-Di [13.jan]: MT9 [16m]: Uz marsa biji?:))
Jā, skati smuki rīta cēlienā, bet kur mani kimlaki pazuduši, nav ne miņas! :)Kameru vajag.
jā, laba lieta, daudz info iedod un ietaupa laiku
MT9 [13.jan]: Uz marsa biji?:))
Jā, skati smuki rīta cēlienā, bet kur mani kimlaki pazuduši, nav ne miņas! :)
Kameru vajag.
MT9 [13.jan]: bet kur mani kimlaki pazuduši, nav ne miņas! :)
Laika maiņa, bišķi nostabilizēsies un kimlaks būs ;)
Uz marsa biji?:))
Jā, skati smuki rīta cēlienā, bet kur mani kimlaki pazuduši, nav ne miņas! :)
MT9 [13.jan]: Ledus labs, 20 cm, bet zivju nav :)
Uz marsa biji?:))
Ledus labs, 20 cm, bet zivju nav :)
BAigars [13.jan]: Ātrumā izskrēju cauri komentāriem, skatos, ka te tā nesen noķertà 15niece laikam nav apspriesta. Nu baisais lops noķerts.
Nesen vēl bija 14-niece :))
Ātrumā izskrēju cauri komentāriem, skatos, ka te tā nesen noķertà 15niece laikam nav apspriesta. Nu baisais lops noķerts.
Laikam ezeriem jāmet miers, un jā pārvietojās uz upēm. Rīt dosimies pie "muižas".
plekste22 [12.jan]: Kādi panākumi Babē no spuņkas.
Biju vakardien, no 8 lidz 13. Viens asarītis. Ledus ļoti labs
Kādi panākumi Babē no spuņkas.
Šodien čomam bik labāk. 8 cepamie, līdz 200 g asari. Interesanti, ka viss no viena āliņģa, bet pieejot vairākas reizes. Vienā reizē bija maksimāli divi pēc kārtas. Viss uz mormišku.
Vakar biju.Viens norm asaris pa 4ām stundām.Ašukam piesūkušās dēles.Tātad maitas guļ.
Šo un to noteikti varēja salasīt:)))) Šis čalis manuprāt ir ezera ambiciozākais asaris:) piebildei balansieris ir Fin 4. Spunciemā tautas daudz, bet to ka velk... nu nez. Ledus ļoti labs. 2 pannas izmēra asie un viena zaļā svilpaste. Un tas arī viss.