Ledus dažāda biezuma.Pāris vietās ar vienu verga sitienu bija cauri...tas tur,kur bijušas,,lāmas"...attiecīgi tur negāju pa taisno!:)Jāzondē,kur baltais,tur drošāk!Vietām uz aci 4-5cm.,bet tur!Caurmērā jau labs!Bija veči arī pa vidu starp Dālderiem un spuņku!Virsū ejot man vajadzēja,,laipot",jo tur vietām vaļā!
Vakariņām šodien salasīju!:)P.s.skatīt pēdējo bildi.
Veiksmīgi...ar sausiem,,mokasīniem"esmu mājās!:)Man kļova nebija.Ledus strjomīgs.Jāiet neviss taustot,bet vērojot,jo daudz tā saucamās ,,lāmas"!Ja arī būtu kļovs rīt neietu vairs...nafig,nafig!!!:)))
Janka Tu no Dālderiem?
stiiv_lee, 1.janvāris 2013, 21:24
Tada doma ir :)
šodien viens izstiepa 2 kg līdaku, tas pie spuņupes, bija no ezera vidus. Citiem , kas ķēra līdz 100 gr ar kilogramus salasīt izdevās
Es varēšu rīt atbildēt...!:)
ledus šodien ap 10 cm, bet pa dienu kāds cm pazuda, manuprāt ja nesver 150 kg, tad rīt un parīt vēl var iet, varbūt pat ilgāk
kā Jums liekas, pēc šodiendienas laika apstākļiem, babīte rīt(2.janv.) būs lietojama?
ir doma rit mēgināt :) Ja kolēģim bus labi :)
Sveiki vīri. Visiem Laimīgu Jauno Gadu. Kā no Dālderiem, pa ziemu arī kāds šļāj iekšā?
CL admin, palielini /VOL , topic BABITE
Gribēju teikt ak citiem arī nekas lielāks, nervozākie ap 13 laidās prom. Ja orjentējās uz izmēru
izskatās ka CL kešatmiņa owerloudēta, vairāk nepievienojas teksts
kaut kas neierakstījās. Gribēju teikt ak citiem arī nekas lielāks, nervozākie ap 13 laidās prom. Ja orjentējās uz izmēru
kaut kas neierakstījās. Gribēju teikt ak citiem arī nekas lielāks, nervozākie ap 13 laidās prom. Ja orjentējās uz izmēru
šodien atkal Babulītis , no 11 - 15 (vajadzēja izgulēties) . Rezultāts apmēram kā iepriekš - jāurbj un jāmeklē. Vienīgi šodien atšķirībā no svēdienas topa bija Salmo Nr2 vara krāsa. M&M arī protams ķēra , bet tur pārsvarā Zz , bet mērķis bija lielas un aristokrātiskas zivis. Panna ir nokomplektēta, gan nekas super bet 100-200 gr strīpaiņi sagrābstīti
Citiem nekas labnāk, tie kas strādāja uz
Ne asakas Jaunajaa gadaa!Tiekamies 1.janvaarii.