atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

jeeska 12.09.11
Dalderi
Ko Tu domā ka es pūsli atstāšu. Ar ko tad es braukšu citos ezeros. Katrā savu laivu pirkšu....tu ko.
Cik tad ir tie cilvēki kas brauc un tur savu laivu Babītē 10-varbūt 50. Daļa bagāti, daļa vietējie.
Vispār jau publiskam ezeram vajadzētu būt arī publiskām pieejām, par kurām pašvaldība rūpējas.

Jā varu paziņot, ka vēlviens publiskais ezers. aiziet nosacītam biznesam...Latgalē...Dagdas. Tas ir LM...vai nav super:-)
Dalderi 12.09.11
Es savā īpašumā garāmskrējējus negribu redzēt arī pa 10ls...
Varbūt Lauric katko esi palaidis garām...DāLDERI piedāvā novietot bāzē personīgo laivu,cena 50ls gadā...šo pakalpojumu izmanto 60 personīgo laivu īpašnieku no kuriem -50 šo pakalpojumu izmanto vairāk kā 10 gadus.
Lauric 12.09.11
Privātie jau bloķē piekļuves ceļus pie ezera.Taču cik aizvakar pamaniju,tas makšķerniekus neattur no laivu ielaišanas neatļautā vietā.Arī mani tas neattur.Ja nav uzlikta zīme,ka tas ir privātīpašums un ieeja ir aizliegta,tad veči brauks ezerā nelikumīgi.Arī es.Būs zīme,meklēšu citu vietu.
Ieteiktu laivu bāzēm drusku apdomāt.Saprotu,ka gribas nopelnīt,taču šajā gadijumā sanāk tā,ka gribat nopelnīt,taču nenopelnat nemaz.Ja par laivas ielaišanu būtu 1-2Ls cilvēki brauktu pie jums.Bet par 5Ls....nu sorry,tas ir pārāk šerpi.Par ko jāmaksā?Varat jau mēģināt izmantot likuma nepilnības un cerēt uz peļņu.Katrs dara kā uzskata par pareizu!
Dalderi 12.09.11
Lauric-ja vien Tev nepieder daļa ezera krasta maksāt par laivas ielaišanu nāksies tikuntā...vispār par šo ļoti uzmanīgi .ja zaļie funkcionāri jutīs ka dabas liegums Babītes ez. tiek pārslogots, Babīte iegūs apsaimniekotāju un tici man cietīs apmeklētāji un lamātās bāzes...
Lauric 12.09.11
Nu jasna.Jebkurā gadijumā netaisos maksāt neapdomātu likumu dēļ.Braukšu kur parasti un iepūt man.Būs inspektors....padiskutēšu par šo jautājumu.
Rihards91 12.09.11
to Lauric: Runājot par oficiālu pieeju ezeram, ir vieta starp Spuņupi un Gātes galu, braucot gar pašu ezeru jeb gar dambi ir viena privātmāja gar kuru līdz pat ezeram iet ceļš, ceļa galā pie privātmājas ir balti vārti caur kuriem jādzenas iekšā....ja esi ar savu laivu tad ezerā tiksi pa 1,5 Ls
JanKa_K 12.09.11
Es arii laizhu laivu citur nekaa laivu baze. Pazinjam laiva no majam 300m un tur pat ir kur ielaist . Netaisos citur vest.
Duglas 12.09.11
par tām bāzēm, ja būtu kāds labs jurists MRK tad erglis & co man liekas šito lietu varētu pacelt un gan jau šito netaisnību atmainītu, līdz šim vienkārši nav pietiekoši spiests uz ministriju.
Bet dabā esmu redzējis kā no spuņupes dambja (tur ir tāds garš veidojums, nezinu vai tiešām dambis) veci pumpē laivas un brauc ezerā uz nebēdu
janis.a 12.09.11
Cik es sapratu no jaunajiem noteikumiem, savas laivas drīkst ielaist ūdenī tikai no laivu bāzēm. Šis nosacījums tika pievienots tāpēc, ka iesākumā Babītes ezerā bija paredzēts atļaut zemūdens medības un, lai varētu medniekus kontrolēt, izdomāja šo punktu. Medības tomēr neatļāva, bet punktu atstāja. Tā jau laikam pie mums notiek: ar labiem nodomiem "ceļš bruģēts uz elli". Jo tagad jau laikam ir izdevīgāk lietot bāzes laivu par 5ls, nekā savu arī par 5ls. Atkrīt pumpēšana un viss cits.
Lauric 12.09.11
Vīri,varbūt varat padalīties ar info,no kuras vietas likumīgi un bez maksas var ielast laivu babītē?Šogan pirmo rezi ar to saskāros,un šis fakts nošokēja.Laivu bāzēs prasa 3-5Ls.Tā ir atklāta nekaunība manā skatijumā!Es saprastu 1Ls,nu ok 2Ls par mašīnas stāvvietu,bet par ko 5Ls???
JanKa_K 12.09.11
da tur patas vien ir ;)
Lauric 12.09.11
Kur jūs Babītē mēra līdakas atrodat???Mēru nekad Babītē neesmu noķēris!Aizvakar 4 zemmēri.Dažas notirinājās.
Duglas 12.09.11
pickers, es piekdien braucu no Dalderiem, man tur nav pieredzes, varbut tur tā vaina, kamēr sapratu kur, kas un kā. Spuņupē man gāja stipri labāk, vēl nav mēģināts no ezerkrastiem, nez kā tur izskatās, vaqirāk pēc spuņupes vai pēc dalderiem ?
Rihards91 11.09.11
Izskatās ka šodien visiem labi ķēries, man kā pa brīnumu galīgi nekodās, tikai viena izvilkta un pāris uzsitieni, ezerā biju no 13:00-18:00, ap 17:00 atrados vietā kur līdakas ņēmās kā trakas, visapkārt vieni ņēmieni, pa gabalu redzēju izlecām nu aptuveni kādu 5nieci, bet nu mētāju gan gumiju, mūdzi, rotiņi, vobleri, bet nekā, neviena cope nebija.....nedaudz šokēts bet nu skanēs stulbi, ja vainošu sauli + bezvējš, ja reiz citiem labi ķēries šodien, bet nu citu vainu neredzu!
ingvers 11.09.11
Šodien kā par brīnumu ,ķērās super .Kā vienmēr laivu nomāju "Ezerkrastos".Man pašam nu tā, trīs 2 nieces, bezmers daudz ,treniņam labi. Bet bāzē vīri ne tikai lielijās ar līdakām, bet varēja pēc ilgiem laikiem Apskatīties 6,5 kg,3,7kg ,3,4 kg līdakas par1,8kg, 2,0kg ,nav pat ko pieminēt tās bija gandrīz katram.
JanKa_K 11.09.11
Jaa shodien labi gaja babitee. Pasham 8 bija .... bij meri bij zemmeri. Visas atlaidu.
pickers 11.09.11
shodien laika nebija daudz 14-18.laivaa 2meeri un 1mezhavimba uz 52cm.veel viena aizgaja un vairaaki uzbrukumi kuri nopurinaajaas.shodien par briinumu cope bija laba kaut ara saule un bezvejsh.vechi krastaa brauca 2niecem 3niecem lielaakaa 6,5kg.taa luuk.mana pirmaa mezhene :-)
pickers 10.09.11
duglas kā tā? no kuras bāzes brauci?
es braucu no ezerkrastiem, biju arī aizvakar.
iepriekšējās vietās līdakas bija maz, bet padrēfējot pa vējam, tās atradu. 4mēri laivā, padaudz zemmēru, un protams tās lielās nokabinājās.vēl bija skaisti iznācieni. Līdaks sāk baroties, cope bija pat pa dienu.
Vairis30 09.09.11
Žēl jau ir ka zemmērs pagriež tev vēderu, bet diemžēl arī tādu tu NEDRĪKSTI vest krastā, tev viņa ir jāatstāj ūdenī, lai kā arī būtu to žēl.
Duglas 09.09.11
uzliku ragus lielupei, dabraucu šodien da babīti. Diemžēl tikai zemmēri, mājās braucu bez zives, labi ka maximā atlaides lašiem. Totie ievēroju vairākus jaunekļus kads lepni kramēja mašīna 40 cm līdaciņu , citi bija kaut ko iebazuši bezmaksas maisiņā (tādus dod maximā na haļavu) , tur vairak par 30 - 40 cm zivtiņu nevar iepakot. Virsū nekasījos, jo nebija jau ta ka pilna ķesela ar mazmēra līdakām , pie tam pašam ir gadījies ka pēc atāķēšanas atpakaļlaistā zive svinīgi pagriež vēderu . Bet diemžēl nav pirmais novērojums , ka ņemta tiek jebkurš izmērs

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs