atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

Rihards91 23.08.11
Ir kāds mēģinājis uz dzīvo kaut ko sazvejot?

Kā arī, kādi ieteikumi par vizuļu izvēli būtu šobrīd piemērotāki, jo pagaidām uz gumijām, rotiņiem un vobleriem no kādām 20 zivīm lielākās bijušas tikai 1,5 un 2,3
Dzabars 23.08.11
Viena darvas karote var sabojāt medus mucu.....
Rihards91 22.08.11
22.08 no 7:00-16:00 cope ideāla, tikai loms tāds maziņš, ņēma tikai uz MA4 un divdaļīgā voblera, kopumā 9 līdakas 31-34-36-40-42-45-47-49-53 trāpijās arī 3 asari 18-19-23, visi turpina baroties...
josich 22.08.11
:))))))))))))
Vecajā MMB bāzē, kur nesen pieminētā Sarmīte saimnieko- tanī atpūtas kompleksā kauč kāda konference bij izmitināta!
Tad nu šie arī ezerā bij ielaidušies-daži!
Triada,jopcik! Vieni Brusi Lī un Jenas Mejas!!!
kristsKG 22.08.11
man arī tads jautājums?? :) gumijas laivas??
gintsgg 22.08.11
Kas ir ķīnieši ?
josich 22.08.11
Vakar ar biju pamētāt- nu , ezers kluss , un daudz ķīniešu!!!!
josich 22.08.11
Dzabars- tas bij domāts ,ka , cik nu es varu izspriest- medniekiem medījuma iegūšanā tiek pielietoti dažādi paņēmieni, taktika, tradīcijas.
Tie perdaki , par kuriem rakstīju- nu nebij viņu darbībā nekā no iepriekš minētā. Banāli- kur putns mēģināja uzlasīt copmaņu mesto paiku- vienkārši peldod garām noblieza. Pie tam ne ar īpašu veiklību un trāpīgumu.
b4rT3nd3r 22.08.11
21.08.11 , no plkst 17:30-20:30 , apaļa 0 :) ... Spītīgi vicinājos ar Izumi , LG burkānu , Šilova sudraba rotiņu , rapalas pretzāļnieku un manns 8cm deep vobleri ..... Pāris nenosakāmi zemmēru sitieni . Saelpojos svaigo gaisu un iztīriju "cieto disku" . Kopumā apmierināts - gribējās tikai ar kādu zivi arī paspēkoties....
Dzabars 22.08.11
Kā jau josich es rakstīju, tad ja redzam, ka tiek lietoti cepumi ar šaujamo rokās, tad ir jāziņo un nebiju domājis, ka cepumus lietojošie mednieki ir paraugs visiem. Man liekas, ka nav neviens hobijs bez kretīniem un mednieku rindas nav izņēmums.

Par to, ka uztvēru mazliet personīgi, nu negribās, lai dēļ dažiem eksemplāriem sprietu arī par mani.

klau, kā saprast šo "Redz, man jau liekas , ka trofeja ir jānomedī, ne tik jānobliež."
zaraza 20.08.11
Ētika un morāle ir baigi stiepjams jēdziens un cilvēki gadās visādi, taču viena lieta ir 100% skaidra - ALKOHOLS UN ŠAUJAMIEROCIS NAV SAVIETOJAMI. Ja redzēšu jebkuru šmigā ar "pušku" centīšos gan pats to neitralizēt, gan saukšu policiju , un te nu ir tas retais gadījums, kad atbalstu "stučīšanu" un maksimālus sodus ... Ir arī citi paaugstinātas bīstamības objekti ar kuriem nedrīkst operēt reibumā (tās pašas mašīnas utt.), tomēr ierocis ir vienīgā objektu kategorija,kas apzināti paredzēta nogalināšanai un ar kopējo mērauklu tam pieiet nevar...
Rihards91 20.08.11
19.08 cope vidēja, ļoti daudz uzsitienu, laikam daudz mazo zivtiņu, neiztika arī bez vairākeim asariem, kopumā 5 līdakas 33-33-45-48-54 asari arī 5 lielākais 24cm
josich 19.08.11
Redz, man jau liekas , ka trofeja ir jānomedī, ne tik jānobliež. Tā pat ar zivi.
Normāls copmans necirtīs ākus nārstojošā līdakā vai lasī, kaut tā dabūt būtu kā divus pirkstus.
josich 19.08.11
Dzhams- vai kaut kur bija rakstīts:
Stulbie apgalvojumi - "aiziet nošauj putniņu un baigais vecis - bende" ???
Ne Tu viens ar plinti. Runa bij - kā sadzīvo Babītē mednieks ar makšķernieku. Parasti labi, bet gadās kretīni. Tā pat kā no copmaņu cilts- ir mudaki ,kuriem , kamēr nesāc mest kāstmāsteru laivā, tā lai pa pakausi trāpa-tikmēr viss po.

Jūs , ar Dzabaru , baigi personiski visu uztverat.
Vai tiešām gribat teikt , ka Jūsu saimē nav kretīnu?
H20 19.08.11
Pagājušo ruden man netraucēja mednieki,es viņiem ar.
Braucu ezerā biež, ķeras labi, tikai jāzin vietas kur ir līdakas un parējais ir atkarīgs no makšķernieka.
Braucu ezerā mednieki ir pieklājīgi redz, ka makškernieks metā spiningu netraucē apmet loku garām. Bet kautgan ir ari mednieki, kuriem nepātīk ka ezerā ir mākšķernieki, bet es pats nesaprotu ko tur medniekam dusmoties. Makšķernieki taču tās pīles izceļ no zālēm un mednieksm nav jāmeklē tās pīles pa zālēm, jo pīles lido pa debesīm. Mednieki brauka pa zēlēm un baida lielās līdakas arā no zālēm.
Dalderi 19.08.11
šodien averot forumu -to nepazinu...

20 gadus medīju,arī ūdensputnus Babītes ez. .
14 gadus iznomāju laivas Babītes ez. .
Manis izvedotajā laivu bāzē Dālderi pamatapmeklētāji ir mednieki un makšķernieki,pats par sevi saprotams ka apkopoju informāciju par apmeklētājiem un analizēju to.
85% apmeklātāju ievēro likumus , noteikumus , mednieku-makšķernieku ētiku.
10-15% vidēji 13% apmeklētāju neatkarīgi no nodarbes medī vai makšķerē , uz visu uzspaut...
Vairis30 19.08.11
Es jau 17 gadus arī esmu mednieks, bet nekad neesmu gājis uz mežu tikai pēc gaļas. Medības tāpat kā cope ir smadzeņu atpūta, neskatoties ka dzinējos dažreiz esi nogājis n-tos km, bet tu esi atpūties. Protams, gan copē gan medībās, viens no mērķiem ir trofeja, bet ne jau skaldīt visu kas kustas vai peld un tas jau ir, kā iepriekš šeit teica, BENDE vai gaļinikes!!
dzhams 19.08.11
Redzat kārtējo reizi tiek aovainoti arī zolīdi mednieki! Vienas dumjas kompānijas dēļ, tiek palikti zem vārdiem - lohi, cepumēdāji, utt. visi mednieki! Šādi apvainojumi pērn daudzkur rēgojās gan ziņu portālos gan citos forumos! Nevajag spriest par visiem, ja nezini katru! Mums ģimenē mednieku prasmes ir nodotas paaudzes paudzē, turam suni tieši putnu medībām un viss šis process man pašam ļoti patīk! Es neeju uz dīķi lai izšaudītos pa labi pa kreisi un kur nu vēl uz ūdens apdraudot citus! Stulbie apgalvojumi - "aiziet nošauj putniņu un baigais vecis - bende" rodas tikai no cilvēkiem kas neko nesaprot no visa šī procesa! Tapēc nevajag gudri gvelzt par lietām kurās neko nerubī! Šis ir tiem, kas nedomā ko raksta!
Dzabars 19.08.11
Laucis ir medījamo putnu sarakstā, bet nevienā brīdī neatbalstu šaušanu uz ūdens.
kas saistīts ar minētajiem gadījumiem, tad vajag tomēr saukt miličus, lai tiek galā, jo šādi eksemplāri met ēnu uz visu mednieku saimi.

Kā jau teica aagguru, tad neskatoties uz dažādiem eksemplāriem cienīsim cits citu. :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs