atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

aiviss 17.11.10
osis66, atrodi Salmo katalogā vobleri ar nosaukumu "Rolling Minnow". Tas ir mūdzis;)
osis66 17.11.10
Mezkalns ja nav grūti, iemet bildi kāds izskatās tas Salmo mūdzis.
Eidis 17.11.10
Tas ir labi,ka ņem uz tiem Salmo vobleriem,jo man tas labais viens tik ir palicis un ar galīgi sakosts.Var jau būt,ka tā ir māņticība,bet man šķiet,ka vajag kaut kādu ticību māneklim:)).Es,duraks,neaizbraucu pēc nedēļas,vēja prognoze kaut kā nobiedēja:)
mezkalns 17.11.10
Mirtin - es tieši par to pašu, ja šīm ir ēstgriba, tad paņems. Un viņai būs vienalga, kas to mānekli būs izgatavojis, "koroboks", Salmo vai kāds cits.
Bez tam, nekad iepriekš nebiju spiningojis ar tāda tipa mānekļiem kā Salmo mūdzis, pārsvarā bleķis, rotiņš un gumija. Paldies skolotājam Dainim! :D
mirtins 17.11.10
mezkalns - te nu pierādās doma, ka ja zivij ir gribēšana, tad tā ņem:D Ja nav... tad pat zināšana nepalīdz:D
mezkalns 17.11.10
Mjā, ja atklāti, tik daudz nekad ar nebiju vilcis.
Čomam, kas man ierādija Babītes ezeru, divas reizes pa tukšo. Devītajā novembrī viņam trīs copes, divas realizētas, ņemama viena, ap1.5 kg. Tikai viņs iebrauca pēc pusdienlaika un vairāk mēģināja uz džerkiem.
Bralitis 17.11.10
Super.Mani Babīte nav sevišķi lutinājusi.
mezkalns 17.11.10
Man...
Bralitis 16.11.10
Tev vai Eidim ?
mezkalns 16.11.10
P.S. Pēdējās reizes labākais moments - četri metieni, četras copes, un visas realizētas. Divi zemmeri, divas ņemamas.
Vēl interesanti tas, ka trešajā novembrī bija gandrīz pilnīgs bezvējš, bet devītajā liels vējš un lietus...
Bralitis 16.11.10
Eidis vispār partizāns -noķer 10-nieci,vakar vēdzeles ,,Eidi !! kas būs rīt ???!! Eidimšogad atvēries tā ne pa jokam :)))
mezkalns 16.11.10
Eidi, es ar biju 3 novembrī. Kad izbraucu kraqstā, saimniece pastāstija par tavu desmitnieci.Todien man bija kādas 15 copes. Realizētas 11. Protams lielāka daļa zemmērs, bet bija ar ko paņemt uz mājām. Un visas copes uz Salmo mūdzi! 9 novembrī gāja vēl labāk, tika izvilktas kādas divdesmit līdakas. Protams lielāka daļa atkal zemmērs, divas lielākās ap 1,5-1,7 kg. Visas copes uz Salmo mūdzi! Pie tam, kad "aizlidoja" divdaļīgais (( pavadiņas augšējam griezulītim no "vēdera" izlīda un atliecās apakšējā cilpa(Ēsmas veikalā, kur pirku pavadiņas, jau pateicu ko par tām domāju)), nācās likt trīsdaļīgo. Pēdējas sešas copes uz tā.
Nekādā ziņā nevēlos reklamēt Salmo produkciju, izstāstu tikai kā man ar to veicās. Ja kas, Babīte sāku spiningot tikai šogad, esu bijis četras reizes.Pirmās divas reizes paziņu vasaras beigās, pēdējās divas minētajos datumos.Kopējie rezultāti 1-2-11-20.
Chris 14.11.10
Tikko no Babītes. Pa nullēm.
IMIS777 13.11.10
Piekritu Bums jo lielaka dzorga jo labak babite paslaik..
bums 12.11.10
pašlaik varat braukt uz ezeru jo lielāks vējš jo lielākas iespējas uz zivi.
maituputns 12.11.10
Paldies
nico 11.11.10
Spunciems 29141312 vismaz pagājušogad tāds bija
maituputns 11.11.10
veči varat pateikt telefonu laivu bāzei spuņciemā? paaldies!
badzo 03.11.10
Eidi, kādi izskatās tie Koroboka taisītie? Varbūt vari ielikt kādu bildi?
OskarsB 03.11.10
Bravisimo! Pagaidām neesmu redzējis tur neko lielaaku par 2ivi-2.5kg :) es parasti metu gar meldru puduriem arii taados līcīšos ..,bet obligaati aizveeja pusē.. :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs