Nu gribas tač palielities.Vakardienas sākums neko labu nesolīja,sīkās līdaciņas copēja,piesita,rāvās nost,kāda ļāvās atvilkt līdz laivai.Ap diviem ieslīdēju kaut kādā meldru ieskautā līcī,a tur varēja redzēt,ka notiek intensīvs tusiņš,sīkās tad tur,tad tur šķīda pa gaisu,ik pa brīdim kāda smuka izleca.Uz vienu tādu lecienu izdevās uzmest,yess,viena pusotriniece laivā.Nu,pamēģinās vēl,re ,tajā laukumiņā.Baigi klibo precizitāte.Vo,tur tagad izleca,pļac,vizulis paliek karājamies meldros,izdodas noraut nost.Cope brīdī,kad vizulis iekrīt ūdenī,nu jau kaut kas lielāks,tāds virs divi.Tā īsā laikā sešas copes,četras laivā,lielākā virs divi,mazākai tuvu pie pusotra,divas tiks aizvestas mājās,pietiks,līdz bāzei ar labs gabals.Kamēr dzeru kafiju,esmu pienests pašā līcīša malā pie meldriem.Izrādās aiz tiem vēl viens tāds pats pleķis.Nu,uzmetīs vēl pāris reizes.Otrajā metienā cope un plunkšķis tāds ka meldru sala sašūpojas.Pretinieks ļoti nopietns,bet pēc īsas cīņas ieveļas sačokā.Monstrs pamatīgs,Koroboka vobleris un pavadiņa dzīļi rīklē,laivā asiņu jūra,apzvanu draugus,informēju ka man laivā padsmitniece,velku uz bāzi.Bāzē kundze ar svariņiem mani nedaudz atvēsina-tie rāda precīzi 10kg.Vienalga,22gadus vecais rekords pārspēts par veselu kilogramu.Ā,mētāju t.s.''mūdžus''Koroboka taisīto,kaut kādu pakaļdarinājumu un Salmo izstrādājumu,tad rezultāti copju ziņā bija 20:3:1,metienu skaits apmēram vienāds:)
sodien babite 3 copes. viena atlaista viena 2kg, otra ap 1.5kg, vel dazas copes dazas naca lidz uzmet mutuli un prom. laiks kolosals. visas copes kad uzpus vejs. bezveja coeps naf. laivas pilns cik dzirdeju tad kopuma pasvaki,,,,
imzis-Dalderi.
+37129514917
klau speci, iesakat laivu nomu Babītē, kura labāka - tukuma šosejas malā, vai ļiepājas šosejas malā...?! un nedaudz arī apstāstat kur kas labāk meklējas, jo ezers priekš manis jauns...
Šodien no no 8:30 līdz 15:00 man 0, laivas biedram 3 zemmēri.
kas te jauns? ir doma aizbraukt
Kā Babītē ķerās, bija doma aizlaizt?
Kalo jestj Kalo :DDDDDDDDDDDDD
Mirtins
tajos laikos Kāla ezerā raudām cērmju nebij.tagad ...PHE
:)
loti vaaji....no 8-16 divataa 2-56 un60cm ,3 amnestijai atveeleetas....visas uz veco labo krievlaika bleki...
bums - sūdīgi pagatavot var arī Usmas zuti :DDDD
Bet vispār varu piekrist, tā faktiski irneapstrīdama patiesība, ka katrā ūdenī zivij cita garša. No bērnības atceros, ka raudas visgaršīgākās bija no Kāla ezera:DDD Līdz Usmai mani neviens neveda:DDD
Tas gan neliedz laist vaļā arī garšīgas zivis:DDDDDd
Viedi vārdi, Bums! A es atkal visu laiku nesapratu, no kurienes rodas tie, kuri citus lamā par gaļeniekiem! :)))
Nepatīka man tas babītes dīķis :DDDDDDDDDDDDD
Ziemu kad naf kur sprukt tad nu vēl.Un nevajag runāt ,ka ūdenstilpni teorētiski nepārzinu-mans brālis dzīvo ezera krastā un ķersta visu pēc kārtas ,bet kad atvedu uzsmeķēt Usmas zivtiņu neiet uz copi nedēļām.-sapropelis dūņu smārds.;DDD
Loģiski ,ka jums kungi ir tāds strīds= ķer un laid vaļā Tāpēc ,ka garšīgas zivis nēsat ēduši Babītes zivis es arī noteikti laižu vaļā.
RIX, turpmāk zināšu kā uztvert tavus komentārus, vienīgais par dir...u. Neesmu pieradis ar tādām lietām nodarboties, varat ticēt vai nē, bet tā arī bija................
Tad kad 90 makšķernieki (ne paši sliktākie tomēr) pa visiem kopā noķer 4 līdakas un tur pat blakus viens ķer 20...
Es nākamreiz pie totālā bezkļova uzrakstīšu, ka savilku 60, lai visi redz kā es māku
RIX, vari nešaubīties, līdakas ķeras vienmēr. Viss darāms bez steigas un ar meklēšanu. Izmērs pārsvarā gadījumos būs zemmērs, lielāku, gudrāku grūtāk pierunāt. Neliela izmēra viegls māneklis strādā vienmēr.
RIX. - es gan ticu... :D Man ir bijusi līdzīga situācija, vienā dienā nobliezu rekordu - ap 40 līdakas un neūt ne zemmēri... neviens neticēja, jo bija bezkļovs... :D Bet līdaka reāli atvērās un bija gandrīz katrā metienā.... visādi gadās:D