Latvijas sižets ir aptuveni no 32.minūtes
aakki,skat,secinām vienādi-jo labāk iepazīsti copes vietu,jo labāki lomi!
Goč' pendel'!;))
Man jau tie ūdeņi tādi mazi,salīdzinot taviem plašumiem.Kādreiz jau bieži braucu uz Ventu,bet tomēr nācu pie secinājuma,ka jo labāk pazīsti vietas-jo labāki lomi.Un bieži jau ne izskraidīsi 70km.,bet copēt jau gribās katru brīvo brīdi.!!DD
Danke shõn,aakki!
p.s.Rex pex Reflex,tad kad mani uzaicināsi pie sevīm,lai varu Tevi apcirst,tad arī darba laikā nečolēšu(varbūt...)ķinīti!;)))
aakki,iedod kādu filmiņu pačolēt!Kaut ko par ledus copi lai!Sēžu te šancē...laukā smīlā slapjums...a kur,pie velna,ir tas svētku noskaņojums!!??Nē,nu labi,kaut kāds noskaņojums jau ir ,bikiņ jau ir!;)Lai būtu vēl kas vairāk,derētu kādu kinci par copi!;)
aakki,plīīīzzz!
Mazais lodziņš tur ņe pričom-visas skatos lielajā.Man jau tā ārējais cietais jau piepildās.Tā es saglābāju pēdējā laikā tikai adreses.
Nu gaumes lieta, es labāk ielādēju un filmu izlasi glabāju uz cietņa. Un varu noskatīties jebkurā laikā pilnekrānā labā kvalitātē, nevis tai smieklīgi mazajā lodziņā sūdīgā kvalitātē.
Tādas adreses ir daudz,bet nepatīk-ka jālādē pašam.Ir tādas daudz,kur atliek tikai skatīties!
akis->
Fideris, tas ir vienkarši. bij labs video, tikai pagars :), bet paldies;)