atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Stintes

Nekāda smarža . Man gan patīk vairāk netīrītas kaltēt, bet tā ir gaumes lieta....
chesterss 16.02.12
bet kā ta paliek ar gurķu smaržu ?
Jā, smeķīga ir gan , pat ļoti :)
Tā pat kā ar jebkuru citu zivi to dara, vislabāk izlasī tikai tās lielākās ....
chesterss 16.02.12
nesanāks
edgars01 16.02.12
ir doma salaku voblā pārvērst-kādi ieteikumi?vajadzētu tak būt gana smeķīgai
sagittario 16.02.12
Nu ja, tagad es saprotu, kāpēc tie foreļnieki laiž tās savas žives atpakaļ... :DDD
Dzodzo 16.02.12
Kā šodien ar Stincēm ventā???
Karlis_K 16.02.12
Dzeerve> tie nav nekādi "naktstārpus cietu čalul", bet parastākie tūkstoškāji (ievadi googlē Diplopoda), kuri no krasta(kokiem) sakrituši upē. Izskatās pēc foreles kuņģa satura :)
Dzelzis 16.02.12
3 gadus atpakaļ es Oltem arī prasīju par tām peldpūšļa nematodēm. Atbilde bija - siltasiņu dzīvniekiem ( arī cilvēkam) pilnīgi nekaitīgas. Cepiet un ēdiet veseli!!!
drl- 16.02.12
A tie pārējie visdrīzāk varētu būt no foreles pārgrieztā kuņģa.
drl- 16.02.12
Es, paldies dievam, viņu neesmu noķēris, savādāk vajadzētu daudz oglūdeņražu, lai novērstu traumu uz visu mūžu.

To noķēra kaut kāds fricis:
http://www.fliegenfischer.de/furor/index.php?topic=362.0

Tulkojums :)) šeit:
http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=lv&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.fliegenfischer.de%2Ffuror%2Findex.php%3Ftopic%3D362.0&act=url

Rappeldickevoll (Nehma Thode) saka, ka:

Zivs bez parazītiem, nav tur.
Tārpi šajā peldēties urīnpūšļa parasti nav bīstami cilvēkiem, pat ja tas reizēm rada fileju stājas.
No 70 ° C, zivis mirst visi, kas nedrīkst būt tur.
24 h Saldēšanas ir tāda pati ietekme
Tikai tradicionālās siļķes tārpi, pētniecība nav gluži piekrist.
Es ceru, ka man bija iespēja palīdzēt man ...

Sveicieni, Nehma Thode
Ruu 16.02.12
Maaris Olte reiz teica ka shis paraziits dziivo praktiski visaas salakaas.Es ar paarbaudiiju pagaajusho gad,tieshaam bija peldpuuslii,pirms tam aciim redzot vienkaarshi nebijaat tam pieveersushi uzmaniibu
pievienojos daddy_j :), bet var būt arī tā, ka viņa sevi ziedojusi un savākusi visus parazītus lai pārējās varētu dzīvot. :)))
daddy_j 16.02.12
man arī rādās, ka drl ir noķēris visslimāko zivi upē, viņa noteikti nav ēdama :DD.

bet bildes kvalitāte ekselenta
Tārpi un citi parazīti ir visās zivīs, neesmu es redzējis ka kāds ēstu pēc kūpināšanas zivju iekšas . Veicot karsto kūpināšanu, tieši tā kūpina reņges, (kas arī ir parazītu iecienīta), parazīti iet bojā . Veicot auksto kūpināšanu zivis ir jāsasaldē vismaz līdz -18c uz vairākām dienām, jo pie aukstās kūpināšanas parazīti neiet bojā.
Dzeerve 16.02.12
drl, tavā bildē es redzu tos mazos tārpiņus, kurus esi atzīmējis, bizbizmārīti pa vidu nedaudz ua augšu un kautkādsu naktstārpus cietu čalul ( vismaz tā izskatās), kā arī kreisajā pusē starp vēdera malu un pūsli mazu melnu tārpeli!
Daudz visādi parazīti, vai arī man tikai rādās?
drl- 16.02.12
Tie tārpi itkā saucas "Cystidicola farionis".
Domāju - ja māc šaubas, tad labāk ķeskas iztīrīt - mani, teiksim, pilnīgi nevilina ēst kaut ko ar tārpiem, tāpēc zivis vienmēr iztīru.
Kaut arī, tie draņķi noteikti arī izcepas, ja zivs ir izcepta.
Reku, apetītes rosināšanai :)

sookrat 15.02.12
Arī interesē, par tiem tārpiem. Tīru jau to pūsli ārā, bet vienalga interesanti, kas tie tādi.
jankar 15.02.12
Varbūt kāds var apskaidrot par baltajiem tārpiņiem salakām peldpūslī (apm.90% zivju),tie nav bīstami cilvēkiem?Varbūt tā arī ir,ka kūpinot reņģes nav jāķidā,bet salakas-noteikti(kaut kur esmu dzirdējis)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs