atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Stintes

Liepger 10.01.12
=> RolisLiepaja:
- Nu, paka jau tur nebija gan :):)
- Bet laba pašapkalpošanās gan sanāca. Cigareti kūpinot, ar Tavu kātu savilku stintes pannai, ko pēc 15 minūtēm mājās gardi nosmeķēju :):)
- Stinte Tev tiešām tobrīd nāca tā, ka rokas piekusa :)
Nu šodien biju stintēs, no 15:00- 17:00 kādas 4 stintes :) ,bet pēc tam sākās un kā senos labos laikos :) Līdz 18:30 nosēdēju nespēdams ar diviem kātiem locīt- tad par to pusotru stundu savus 2,5 kg savilku ....

Interesanti ko īstie Liepājas stinšu žņaudzēji klusē , ka šīs var ķert tagad iepriekš neatļautās vietās ? :)

Girt- es prasīju pāris pīpes, nevis veselu paku lai ielici kabatā :))
aivi1 10.01.12
stintes ķeras Liepājā tirzniecības kanālā ,pie pašas malas,pa augšu
IMIS777 08.01.12
Bums tur vairs nav kam gaidit :D visi Žandarmi ir jau izcepti pa paris nedelam:)) vienigi kas var gaidit tie ir duncisi :)))
Ps: bij garsigi :)):D
bums 08.01.12
Ar grunteni var izmantot vieglo fideri Man šim gadījumam ir uzbūvēts no viena izbijuša UL spininga Tāpēc arī gaidu kad tās ienāks Spuņciema bedrē :DD Zandarti jau viņas tur gaida :DD
Dzeerve 08.01.12
uz z mōlīša ar sistēmām stintes ķer, tikai nelikumīgi :) :) :) uz vienas sistēmas 6 āķus bliež. var vienkārši atstāt ūdeni lai stāv, var arī lēnām cilāt
lacuks007 08.01.12
a kā ķert stintes ja nav ledus?
aakkis 08.01.12
Jā,var iztikt-ķeras!
Gatizs 08.01.12
Kads ir bijis uz stintiim.....cik dzirdeeju...jau keroties un tiiri labi!!!!
andriskkk 04.01.12
pie šitā līmeņa, duļķa un pastāvīgās straumes, kas to lai zin, kad un vai viņa tuvākajā laikā kanālā parādīsies :)
rai6 04.01.12
drīz jābūt kanālā,kaut gan nav jau mēģināts....
bums 04.01.12
Es biju tirgū nopircis smeķi nodzīt,bet nav tas -Guķīšu aroms pavisam švaks Kad pats nocopē smarž un garš cita.Tā nav ilūzija to pat mājinieki teica .Pašu ķrtajai praktiski vienmēr ir piegarša-mazuma.Veikalā pirkto pat visu nenotiesāja palika uz nākošo dienu :)
andriskkk 04.01.12
Pie ZM jau pasen kā viņas pienākušas. Pirms divām nedēļām viens bija 50 gab noķēris. Tagad nav sanācis būt, bet gan jau situācija nav sliktāka.
rai6 04.01.12
parunājos ar vienu zvejnieku,šamais teica,ka pie krasta tīkli pilni,tik sūdzējās par vētru un zālēm....
normus 04.01.12
un kau ko var ari savilkt
jegogo 04.01.12
Stintes Liepaja ir paradijusas?:)
BMWPower 04.04.11
Noslēdzu šogad salaku copi uz ledus, 50 gab.
BMWPower 27.03.11
Šodien 1 salaka :D
airi2 27.03.11
stines visas šitās dienas ņem, kā kuru dienu, bet pa dienu salasīt var, šodien man pa 4stundām 35gab, bet vakara cope vēl tikai sāksies.... a ventiņos stinte bija jau janvārī, tikai neviens jau ne vārda šai saitā par copi neraksta, tikai citus aptaisīt, to gan māk....
BUKS 27.03.11
Šogad mans loms bija 8 stintes kādās 2,5 h!Kāpēc diez šogad nebija stintes ne Ventspilī, ne Liepājā?Leiši te točna nav vainīgi:))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs