kilka ...vaina nekāda , tik svarsx2 :)))
urmas seedi savam alingim virsuu tik skaties ka pauti neiesalst
Brālītis
nekas nav jādala ne ar ko.tas ir reāli iespējams ar vienu makšķerīti!tam netic tikai tie kuri nav trāpijuši uz megaķeras!:)))
kilka
vai tad kādam kkas ir jāpierāda?lai tak gaida ka kāds ieliks koordinātes un parādīs lunku kurā ķeras!
robs - kas vainas bija urmaasa Pērnavas salaku lomiem??
es pagājšgad pat urmasa lomu :ar 2 pērnavas līcī ķerto, bet šitais jau jādala ar 3 :)))
Robs :
Ir formula : Adrenalīna doto svaru izdali ar 2 ,mīnuss 1kg = iespējamais zivju daudzums :))
varbūt esu pesimists , bet 3,5h 8,2kg ņereaļna... pat megakļovā :)))
Adrenalins2
Kur tad tā gurķīšus savilki ka mugura sāp ?
Nevajadzēs mājās spulīdzītes pirkti:) un seksa laikā kļova būs ka metamais spīd:D:D
iemarinē kādu.savādāk drīz sāksi spīdēt!:DDD
Es tik velk un tik cep:)))))))))))))
Nu jā, Adrenalin.esi labi pavilcis, es mēģināšu rīt kkā tikt, ja ne, tad otrdien točna!Kļovs esot ļoti ok!
guru
nesatraukājies.adrenalīns no lieveņa copē.ja upe tek caur ķēķi tad savādāk nemaz nevar būt!:DDD
GURU jā:) bet ne tur kur tas bardaks:)
adrenalin.. kur tad Tu taadu kvantumu savilkies vai Ventinos. Mees ar veciem ari gribeejaam braukt bet nenolasiijaas komanda.
brauc šurp iedošu fišiņ:)) man gandrīz no mājām patrieca ar visu gurķu kaudzi:D:D
nu jaa pagaisogad jau taa bija ka nespēj vilkt no upes prom gaju ar 5-6 kg bet ta kaa sogad knapi nem un te raksta ka izvelk pa pāris stinteem tad domaaju ka sodien knapi, bet var iztikt
mikucis15>>>> neema taa nekas???? divu h laikaa 25 stintes! ha ha! ja nem taa nekas tad ir 25 stintes 5 minuutees vot tad nem taa nekas!!!