atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Stintes

Droši ka Liepājas kanāla tiltam.....
pickers 19.12.09
diez kuram tad tiltam???
Adrenalins2 19.12.09
Labi.
Paldies:)
rai6 19.12.09
nemāku teikt,nebija laika piestāt....uzzvanīju čomam lai aiziet paskatīt.....vēlāk uzrakstīšu....
Adrenalins2 19.12.09
Un vilka arī kaut ko?
rai6 19.12.09
Tiko braucu pāri tiltam un skatos, vīri atklājuši stinšu sezonu.....sēž starp tiltiem uz ledus:)
Breks 02.04.09
aakkis
Vai tev kāds rokas lauž un liek copēt stinces, taču nē, runa ir par iespējām noķert stinci, kad nav ledus!
aakkis 02.04.09
Breks, Es nebraucu tās stundas nepārtraukti plivināties,lai stintes ķertu.Varu iedomāties,kā tur iet,viens otram krustām met,matam līdz pēdējam nacionālā garā.Pinķerē,sien,griež un t.t.Labāk klusākā vietā pasēdēt.Tas nav,kā uz nopietnāku zivi pasēdēt.
aigaigars 02.04.09
ne 70 ar pludu nee bet 50gan un ar juras katu kas man ir un kkur 80g svinu ja ir gumijas cimds (lai nesagrieztu roku) tad veesi!!
He, he ... 70 m ar pludu , kādu binokli Aigar izmanto ? :))
Breks 02.04.09
aigaigars
esmu ar mieru derēt, ka jūras grunteni neiemetīsi 70m.
Copē, man 0, jurčikam bija copes, bet ņēma "garzobainās vimbas".
aigaigars 02.04.09
nu labi varbut esmu vienigais tads divainis bet es metu apm vienadi (abus kkur 50-70m)
breks
labak pastasti ko sacupeeji :)
Breks 02.04.09
aigaigars
Es neesmu teicis, ka nevar iemest, atkal jau tu runā nepadomājis!
Vienkārši ir tā ka grunteni var tālāk aizmest, un vieglāk!
Breks 02.04.09
aakkis
Bet pie spuņupes tā arī veči ķer!
aigaigars 02.04.09
nu vo a man te viens pargudrais netic doma ja pats var iemest 20m tad citi talak nevar
ha ha
aakkis 02.04.09
Ar to aizmešanu jau nav problēmas,tur jau ar padsmit gramīgu pietiek,nu kāda aukla un pārējais.
aakkis 02.04.09
Jums te baigās idejas,stintes ķert 40m un tālāk no krasta.Spēj tik mest un tīt.
aigaigars 02.04.09
nu man tads nebus bet iazbraucam uz veikalu es tev paradisu irbes kaaseej :D
Breks 01.04.09
aigaigars
Vai es varu rīt pie Tevis aizbraukt un Tu man parādīsi, kāds izkatās tas pluds, ko var aizmest 40-50m.
Rīt braukšu uz Irbi copēt
aigaigars 01.04.09
nu ok bet vieglak tak butu ar pludu neka vel domat kas pacels esmu 4m augstak padoma reali a pldu iemet 40m un normali a ar griunteni doma ka pacelt esmu tad vel vajag jutigu katu stinte jau nenjem kaa vimba :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs