Ar to aizmešanu jau nav problēmas,tur jau ar padsmit gramīgu pietiek,nu kāda aukla un pārējais.
Jums te baigās idejas,stintes ķert 40m un tālāk no krasta.Spēj tik mest un tīt.
nu man tads nebus bet iazbraucam uz veikalu es tev paradisu irbes kaaseej :D
aigaigars
Vai es varu rīt pie Tevis aizbraukt un Tu man parādīsi, kāds izkatās tas pluds, ko var aizmest 40-50m.
Rīt braukšu uz Irbi copēt
nu ok bet vieglak tak butu ar pludu neka vel domat kas pacels esmu 4m augstak padoma reali a pldu iemet 40m un normali a ar griunteni doma ka pacelt esmu tad vel vajag jutigu katu stinte jau nenjem kaa vimba :)
aigaigars
Cik reizes jau esmu teicis Tev, pirms ko raksti, padomā!
bums
Ja lietosi grunteni, tad pie pavadas ir jāliek korķis, kas sistēmu uzvelk vajadzīgajā augstumā-nav slikta sistēma, esmu tā ķēris.
es nu galigs neprofiņš budams atlausos pasmieties par tavu jautajumu! drikstetu zinat ka tu ar grnteni 8m dziljuma esi sataisijies esmu dabut 4m? :D
Profiem stinceniekiem jautājums .Ja ledus izgājis ar ko būtu labāk ar grunteni vai pludu .Dziļums 8 m Stinces atrodās pusudenī.Jāmet uz 40-50m
Tikko no kanaala, cope lieliska met un velc!!!
Vakar-22.03. biju biju Spuņņupē uz salakām no 7-ņiem līdz 16-tiem. Cope tāda pašvaka.No rīta kādu pusstundu neņēma vispār, vēlāk tādiem nelieliem uznācieniem. Visa cope notika 2-3 metrus zem ledus.
Vai kads nav bijis kojusku mediibaas uz spunciemu! un kaa keras ja nav nosleepums!
Tārpiņi,tārpiņi - vēders nav bībele un dirsa nav kāstuve !!!
Tie tārpiņi ir tie paši spalīši.. tikai zivju iekšas laikam Ķīnā tikai ēd
Nē, bet tuvu nārstam jau viss iet !
rolis
vai tad nebūs vēl nonārstojušas?
He, nu pa visu pēcpusdienu nemanīju spainī tārpus ...:)))
kad nedaudz pastāvot, tad paši lienot arā!!!
Liekās mierā ar tiem tārpiem , tie no laika gala viņiem tādi "matiņi" tajā pūslī , ne kāds ir saslimis ne apindējies... Zivju iekšas tak neviens neēd !