atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Stintes

linis1 30.01.09
Man jav liekas kad Leiši jav irLiepāju iekarojuši.Nepietika kad uz ziemeļu mola viņi bija kā biezs un tā arī seit kanālā.Viss jav būtu ciešami ja necūkotu un viens otram vietas itkā neaizsistu.Šodien novēroju itkā drīz atbraukšot vieta AIZŅEMTA taču vēl pēc sešām stundām neviens nebija.Kad jautāju kas ar vietu kad aizēmi?Atbildeja ESLI CTO NENRAVITSA MOZES IZKUPATSA.Pilnīgi gribējās pielaist autiņu un visu to rindu noslaucīt...
Parādās, bet ne tādā sastāvā ......Tas no pieredzes.......
bums 29.01.09
Es it ,ka biju domājis aizbraukt uz stincēm bet salasijos visu šo informāciju par to bardaku ,kas tur darās .Nolēmu atturēties
gunta 29.01.09
roli vai kara ostas kanala ari gurkis paradas?
Vakar uz stintēm slepenā vietā pa 3 st. kādi 6kg ar gurķiem ...Sākumā copēšana bija tīri feina, kamēr nesaskrēja "aitas galvas" un nepierādīja savu badmiru statusu , galu galā nenormatīvā leksika arī vairs nelīdzēja , tāda nervu čakarēšana pārvērš copi nevis par atpūtu , bet ko citu ...
Ne, asakas pārējiem !
Breks 29.01.09
a2
Beidz muldēt un ej pie jaunā tilta, ne tur traki mācītāji, ne leiši. Laikam slinks esi vietu pameklēt. Vakar biju, starp cilvēkiem apmēram 7m, nekādu problēmu. Nebaidi tautu!
aigarsa2 29.01.09
lai šobrīd, šajā bardakā, ietu kanālā uz stintēm, ir jābūt vai nu badā, vai traka mācītāja kristītam....
linis1 28.01.09
Visā sisumā jav tev kā vienmēr taisnība.
Visiem ārvalstu pilsoņiem ir jābūt klāt pasei vai identifikācijas kartei , tur ir tā daļa ! Lieki piebilst cik ārzemnieku pie mums makšķerē ! Iespējams, ka tuvākā laikā būs arī citas akcijas no citām struktūrām ...
linis1 28.01.09
Nuja tas nu gan ir interesanti,kas tad viņiem par daļu kad tur makšķerē...
Pirms darba aizskrēju uz stintēm , kāds kg jau noteikti ir pa 1,5 st , cope tā ciešama...
Interesanti ka Robežsargi jau sāk kontrolēt kanālmalu, (kartes, dokumentus ) !
aakkis 28.01.09
Liec tik zuti,ko ar tiem nēģiem ņemties.
Uzspraudi vel nēga gabaliņu, to pat pēc nedēļas ar zobiem nenorausi nost :DDD
armynow 28.01.09
paldies... nezinaaju...
armynow 28.01.09
paldies... nezinaaju...
linis1 28.01.09
Tad jav menca labāk es visu vakaru ar vienu un to pašu gabaliņu ķeru
armynow 28.01.09
vienkarsi asari tik atri nenorauj no akaa...bet protams parejas esmas arii labas
linis1 28.01.09
Arī es dzirdeju kad vietas tirgo,bet par ēsmu var likt kautvai to pašu stinti.Cope šodien bija lieliska
armynow 28.01.09
p.s.ieteiktu par esmu izmantot asaru gablinus...
armynow 28.01.09
nem par lab

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs